2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Ben tetkikleri yaptırdım canım temız sukur.rahatım buyuzden mantardanda kurtuldum doktorda baktı.
İşte lanet olasıca hormonlar yüzünden hiç ama hiç belli olmuyor enfeksiyon mantar geçti diyosun 1 hafta geçmeden yine oluyo ama Allah korusun sen yine doktoruna ilet belki başka bişeydendir o ayrı konu danışmanda fayda var canım
hemde o şekilde ilişki işkence olur

Aynen öyle tatlım .insallah önemli birşey degildir .dogru dıyosun dikkat etmeye calısıyorum Allahım korusun mantar ve türevlerinden :)

Ben bunu geçen sene araştırmıştım sanırım en fazla 10yıl saklanabiliyor ve zaten kanser riski ilerleyen yaşlarda ortaya çıkıyor. Bu yüzden okadar para vermeye değermi diye düşünmüştüm. Son 1 yılda değişiklik oldumu bilmiyorum

Bide bebeği az hareket eden var mi ? Hic hareket etmiyor bu bebek ya delircem bi tekme at bi yumruk salla demi .yok . Ultrason da bile ayni ful hareketsiz . Çoğu zaman öldü mu acaba diyorum . Yani ilkiyle bambaşka sanki hic yaşamadım bu dönemleri .. Deli ediyor beni

Canım 21. Haftadayım ikiz annesiyim daha hareket hissetmiyorum hiç, kim neden bahsediyor anlamıyorum bile:) ama karnım sürekli şişiyor

sadece kanser değil ki bi çok hastalıkta kullanılabiliyor süresini bilmiyorum yalan yok ona bakmam lazım

acaba süreç nasıl bağışta yapabilirim özelde doğum olucak ben bunun başvurusunu nereye yapabilirim

Bildiğim kadarını aktarayım. Kordon kanı merkezleri var oraya başvuru yapiyorsun. Ankara da Hacetteoe Tıp, Zekai tahir ve Ankara Tıp hastaneleri tüm şartları yerine getirdiysen gelip doğum yaptığın hastaneden alıyorlar. Ayrıca Allah korusun senin çocuğunun ihtiyacı oldu ve alınan kan kullanılmadi ise önce senin çocuğuna veriyorlar. Birde ozel bankalar varmis ucretli olarak saklamak istiyorsan eger. Doğumdan 2 ay önce bazı testler yapıyorlar ( bulaşıcı sarılık, AIDS, sifiliz ve diger bazi bulasici hastaliklar ) ayrica gebeligin 35. Haftasini tamamlamis olmak gerekiyor, doktorunun onay vermesi gerekiyor ve bebegin 2 kg uzerinze olmasi sartiyla...

Kızlar cok afedersiniz ama bi sorunum var
İlişki esnasında vajinal acı ve agrı hissetmeye basladım öncesinde hiç yoktu gebelik ilerledikce bu normalmi ?
Canım ayni sorunu yaşıyorum son 3-4 defadır,iliskiyi azaltik haftada 1 falan oluyor ama o kadar yandı ki! Sebebi de kuruluk benimki ayıptır söylemesi ıslanmıyor,kullandığımız bir kayganlastirici vardi ama suan bulamıyoruz başkasını denedik ama istediğimiz gibi değil

ben bunu bi hastane ile görüşim çok teşekkür ederim sağol canım

Bende ayrintili ultrason randevusu aldim 9 mart a. Heyecanla bekliyorum.
Aslinda biraz pahali 450 tl. Kamera kayit ve resim istiyorsan onlar ekstra toplam 490 a denk gelecek. ama kizimda gittigim uzmana gitmek istedim. Sanki başkasına gitsem haksizlik olacakmis gibi geldi. Hic baska yere bakmadan ayni uzmandan aldim randevu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…