2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Saklama süresi dolduğunda bari bağış yapabilsek

Ben kuruluk oldugunu dusunmuyordum ama dikkat edeyim yinede insallah ondan olsun baska bişeyden olmasında

Canım 21. Haftadayım ikiz annesiyim daha hareket hissetmiyorum hiç, kim neden bahsediyor anlamıyorum bile:) ama karnım sürekli şişiyor
ben ilkinde 16 . Haftada ilk ve çok net bir tekme hissetmiştim. Bunuda yani hissediyorum nadir bayadır fakat oyle net değil yani belli belirsiz .. Neyse bakalım sağlık olsun

Canım biz de ayrintiliya kaldık en son ben ogrencem galiba

Selam kızlar cumartesi doktorum kesin kız dedi ama kime söylediysem inanmıyor seninki erkek kesinlikle erkek diyorlar kafam karıştı sizcede olabilir mi doktor kız deyip erkek cıkan eğer öyleyse ben birsürü pembiş pembiş kıyafet aldım

Doktor kesin kız dediyse kızdır canım. Ben kızıma hamileyken de erkege benzetiyorlar karnımı. Ama gayet de kız yani :)

Doktor kesin kız dediyse kızdır canım. Ben kızıma hamileyken de erkege benzetiyorlar karnımı. Ama gayet de kız yani :)
İnşallah öyledir cin takviminde erkek rus takviminde erkek yüzük testinde erkek bıcak makasta erkek herşey erkek cıkınca kimse inanmiyor karnımda sivri olunca erkek damgasını vurdular bana

Canım yani doktordan iyi bilicek halleri yok ya etrafındakilerin.

İşte onu pek bilmiyorum da tek yönlü mü iyi çift yönlü mü bebeğin kontrolü için pencere zaten oluyo bence yeterli gibi geliyo bana
Benimki kraft twist airdi. İstendiği zaman yönü çevrilebiliyordu. Güzel özellik. İstediğim zaman özellikle ilk aylar kendime çevirdim,istediğim zaman da dışarı çevirdim.

Bende aradım bugün daha öncekinin üstünden 3 yıl geçti gerek varmı ne zaman diye Perşembe günü çağırdı Tek doz olacakmışim 19+1 olmuş oluyorum o zaman
Sağlık ocağı bana da tek doz dedi. Doktoruma sordum ilkinde 5 dozu yaptirdiysan bunu yaptırma dedi. Sen de bi sor istersen

İnşallah öyledir cin takviminde erkek rus takviminde erkek yüzük testinde erkek bıcak makasta erkek herşey erkek cıkınca kimse inanmiyor karnımda sivri olunca erkek damgasını vurdular bana
Benim de aynıydı kızım da:) Hatta sımdı ki erkek butun testler takvimler kız gosterıyordu:) pipiyi gördük ama

Benimki kraft twist airdi. İstendiği zaman yönü çevrilebiliyordu. Güzel özellik. İstediğim zaman özellikle ilk aylar kendime çevirdim,istediğim zaman da dışarı çevirdim.
Ona bakıcam canım baktıkları genelde tek yön benim tşk ederim

Canım, doktor somut veriye dayanarak bir bilim insani olarak kız diyor. Diğerleri ise tamamen hurafe ve hicbir bilimsel teoriye dayanmayan yöntemlerle cinsiyet tahmini yapıyorlar. Dikkate bile alma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…