tamam canım inşallah vardır destekleyen bi hastane ama hepsi farklı ülkeler çıktı
belki hastanenin bi önerisi olur diye doktorla bi görüşeyim yazarım sana
Ben bunu geçen sene araştırmıştım sanırım en fazla 10yıl saklanabiliyor ve zaten kanser riski ilerleyen yaşlarda ortaya çıkıyor. Bu yüzden okadar para vermeye değermi diye düşünmüştüm. Son 1 yılda değişiklik oldumu bilmiyorum
Canım ayni sorunu yaşıyorum son 3-4 defadır,iliskiyi azaltik haftada 1 falan oluyor ama o kadar yandı ki! Sebebi de kuruluk benimki ayıptır söylemesi ıslanmıyor,kullandığımız bir kayganlastirici vardi ama suan bulamıyoruz başkasını denedik ama istediğimiz gibi değil
ben ilkinde 16 . Haftada ilk ve çok net bir tekme hissetmiştim. Bunuda yani hissediyorum nadir bayadır fakat oyle net değil yani belli belirsiz .. Neyse bakalım sağlık olsun
Valla yaa çok sansliyiz :)) o gün oraya bebeğin sırf yüzünü görebilmek için gelen ama yine göremeden giden bı çift de gelmişti . Cinsiyetini de çok kolay göstermişti şükür :))
Yahu kızlar 4. Ay bitti neredeyse hala cinsiyet öğrenemedik bugün hususi ona gittim ama yok .. Gene ayni önce kız dedi sonra yok yok kesin erkek dedi . E kesin erkekti niye kız tahmin ediyorsun . E kizsa niye erkek oluyor . Hala muallak .. Ayrıntılı ya kaldık . Önceki dr şak diye erkek dedi öyle de oldu ama bu bi turlu belli olamadı
Selam kızlar cumartesi doktorum kesin kız dedi ama kime söylediysem inanmıyor seninki erkek kesinlikle erkek diyorlar kafam karıştı sizcede olabilir mi doktor kız deyip erkek cıkan eğer öyleyse ben birsürü pembiş pembiş kıyafet aldım
Selam kızlar cumartesi doktorum kesin kız dedi ama kime söylediysem inanmıyor seninki erkek kesinlikle erkek diyorlar kafam karıştı sizcede olabilir mi doktor kız deyip erkek cıkan eğer öyleyse ben birsürü pembiş pembiş kıyafet aldım
İnşallah öyledir cin takviminde erkek rus takviminde erkek yüzük testinde erkek bıcak makasta erkek herşey erkek cıkınca kimse inanmiyor karnımda sivri olunca erkek damgasını vurdular bana
Benimki kraft twist airdi. İstendiği zaman yönü çevrilebiliyordu. Güzel özellik. İstediğim zaman özellikle ilk aylar kendime çevirdim,istediğim zaman da dışarı çevirdim.
İnşallah öyledir cin takviminde erkek rus takviminde erkek yüzük testinde erkek bıcak makasta erkek herşey erkek cıkınca kimse inanmiyor karnımda sivri olunca erkek damgasını vurdular bana
Benimki kraft twist airdi. İstendiği zaman yönü çevrilebiliyordu. Güzel özellik. İstediğim zaman özellikle ilk aylar kendime çevirdim,istediğim zaman da dışarı çevirdim.
Canım, doktor somut veriye dayanarak bir bilim insani olarak kız diyor. Diğerleri ise tamamen hurafe ve hicbir bilimsel teoriye dayanmayan yöntemlerle cinsiyet tahmini yapıyorlar. Dikkate bile alma