2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar şuan hemoroidin zirvesini yaşıyorum. Hamilelikle tanıştım ve şuan üstüne oturamıyorum, o derece kayısı, aktiva. Başka önerisi olan? Ana yemek ne yemem lazım. Et tüketmesem mi

Kızlar şuan hemoroidin zirvesini yaşıyorum. Hamilelikle tanıştım ve şuan üstüne oturamıyorum, o derece kayısı, aktiva. Başka önerisi olan? Ana yemek ne yemem lazım. Et tüketmesem mi
zeytinyağını ılıtıp pamuğa batır yerleştir Bi gece kalsın canım baya baya rahatlatıyor kremlerden çok bu iyi geliyo
Yeme içmeyle alakalı değil sanmıyorum

Sebze tüket bol bol
Marul , lahana, karnabahar, brokoli gibi
Bol su iç
15dk yürü çok değil
Geçmiş olsun canım

zeytinyağını ılıtıp pamuğa batır yerleştir Bi gece kalsın canım baya baya rahatlatıyor kremlerden çok bu iyi geliyo
Yeme içmeyle alakalı değil sanmıyorum
Canım bir sıkıntısı olmaz değil mi yapsam?
Bol bol bamya ye canım faydasini görürsun
Geçmis olsun
Teşekkür ederim, çok moralim bozuldu ya, resmen oturamayacak raddeye geldim

Bende kabızlıgı demir ilacı yaptı .ilaçlarına bi bak istersen öncesinde benim gibi yasamamıssın hamılelıkle basladıysa doktorunada bir danıs değişsin eger içiyorsan

Bende kabızlıgı demir ilacı yaptı .ilaçlarına bi bak istersen öncesinde benim gibi yasamamıssın hamılelıkle basladıysa doktorunada bir danıs değişsin eger içiyorsan
Canım ayrıca demir hapı kullanmıyorum ama hamilelikte hemoroid çocukların baskısından dolayı sık rastlanan birşeymiş. Hatta hemoroidin başluca sebeplerindenmiş. Daha önce de tuvaletime kolay çıkamazdım ama sorun teşkil etmezdi, bu sefer herhalde baskıdan bir de ıkınınca çare kalmıyor. Hiç sevmedim ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…