2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aa bilmiyrdum Allah kolaylık verdin :) birde degil iki olunca birde senın :) bende sadece yırtılma oldu

Ben bu durumun anornal degilde bebegin sakin bi yapisi olmasiyla alakali oldugunu okudum.ileride uysal bi bebek olabilir.Ilk bebegin nasil sakin mi hareketli mi?

tamam canım inşallah vardır destekleyen bi hastane ama hepsi farklı ülkeler çıktı
belki hastanenin bi önerisi olur diye doktorla bi görüşeyim yazarım sana

Bugun bizim detayli ultrasyonumuz vardi orda doktorun masasina brosur gordum kordon kani ile ilgili yarin pc den yukleyip atayim sana fotografini cektim istanbulda bir yermis

Canımmmm nasilsin???? Bebek iyi mi? Ben gayet iyiyim çok şükür. Bebeğim erkek, İnşallah

Maşallah hissetmiştim erkek diye.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. dünyanın en güzel duygusu... en harika eşsiz hissi...

Şükürler olsun biraz stresli dönemlerden geçtim ama halloldu

Bebeğimin doğum tarihi ileriye kaydı. baya küçük çıkıyordu ultrasonda.
acaba gelişim geriliğimi Vs derken elhamdülillah çok şükür geç döllenme kaynaklı 2 hafta ileri alındı. mayıs sonu doğumum inşallah .
minik bir kızımız olacak kısmet ederse Mevlam.

Canım özel mi devlet mi 16 da bana da kız dedi değişmez umarım
Devlet canım kesin dememişti erkek konusunda ama , ben öyle dediyse öyledir herhalde demiştim. Değişebilir canım hiç güvenme :))iyice netlessin

Oy canim ablam, çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah:) evet demiştin erkek diye ama ben kimseye inanmadım valla balonu patlatıp mavileri görünce evde küçük çaplı bir kıyamet koptu öyle bir çığlık atti ki ailem en güzel duyguydu o an, allah günah yazmasin o kadar kıza kendimi sartladim ki ilk 1-2 saat şoktaydim sevinemedim bile! Çok kızdım kendime allah afetsin. İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsın kızını kucağına abla, lütfen stres yapma hiç birseyi bebeğin hatrina

Benim de gündüzleri hiç hareket etmiyor ama gece hareket ediyor sanırım sabah uyuyup gece oyun oynuyor ufaklık :)

Benim de ilkinde 12 haftalıkken erkek demişti erkek oldu. Bunda belli değil hala :))perşembe ayrıntılı var heycanla onu bekliyorum:)

Benim oğlumda 14 kilo 28 aylık ama bazen 2 3 dk kucağımda taşımam gerekiyor ne yazıkki bir türlü anlamıyor. Anlamamazliga geliyor kardeşi olacağını söylüyorum devamli inat yapiyor bazen yada yorulduğunda çok istiyor kucak....Allah korusun ins bebeklerimizi...
Kuzum çok teşekkür ederim. Sorma ya kıza o kadar odaklanmıştım ki ilk 1-2 saat şoktaydım,ve kendime çok kızgınım hep kız hayali kurup kendimi şartlandırdım için
Bende 15. Hafta bile kiz demişlerdi. 17 de çat erkek dediler. Bende baya şoka girdim vok hayal kurmuştum ama 1 günde alıştım erkek fikrine insan evladı sağlıklı ve hayirli olsun da başka birşey istemiyor. Ama hala detaylı geçmeden emin olmama hissim de var bir köşede duruyor :)
rüyalar ters cikiyo canım ben 3 kez 4 kez hep erkek gördüm ruyada pipiye kadar ama sonuç kiz
Ben oğlumda erkek görmüştüm emindim doğru çıkmıştı. Bunda da oğlumun yanında yatan bir kiz bebek gördüm. O kadar emindim ki kiz olacağından bende çok sasirdim.

Seninki daha şok gecirmelik valla :) evet bende alıştım erkek kiyafetleri bakıyorum

Bulantisi hala devam eden var mi? Benim ilk baslarda hic olmuyordu birkac gundur bulantim var. ilk kez bugun cikardim. Cok ilginc dimi :))

Bende aynı durumdayım canım, ne güzel hiç bulantım olmadı derken geceleri kusmaya başladım
Bi de illet bir gece öksürüğü tutuyor beni, benden de kusarken ve öksürürken sıvı geliyor, muhtemelen çiş endişelenmeli miyim başka Bi şey olabilir mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…