Aa bilmiyrdum Allah kolaylık verdin :) birde degil iki olunca birde senın :) bende sadece yırtılma olduCanım ayrıca demir hapı kullanmıyorum ama hamilelikte hemoroid çocukların baskısından dolayı sık rastlanan birşeymiş. Hatta hemoroidin başluca sebeplerindenmiş. Daha önce de tuvaletime kolay çıkamazdım ama sorun teşkil etmezdi, bu sefer herhalde baskıdan bir de ıkınınca çare kalmıyor. Hiç sevmedim ama
Ben bu durumun anornal degilde bebegin sakin bi yapisi olmasiyla alakali oldugunu okudum.ileride uysal bi bebek olabilir.Ilk bebegin nasil sakin mi hareketli mi?Bide bebeği az hareket eden var mi ? Hic hareket etmiyor bu bebek ya delircem bi tekme at bi yumruk salla demi .yok . Ultrason da bile ayni ful hareketsiz . Çoğu zaman öldü mu acaba diyorum . Yani ilkiyle bambaşka sanki hic yaşamadım bu dönemleri .. Deli ediyor beni
tamam canım inşallah vardır destekleyen bi hastane ama hepsi farklı ülkeler çıktı
belki hastanenin bi önerisi olur diye doktorla bi görüşeyim yazarım sana
Canım özel mi devlet mi 16 da bana da kız dedi değişmez umarımKızlar kızlar bugün öğrendim ki bebisimin cinsiyeti kızmışben şok , doktor 16da erkek gibi demişti. 20de kız dedi :))) iyiki çok birşey almamışım
Canımmmm nasilsin???? Bebek iyi mi? Ben gayet iyiyim çok şükür. Bebeğim erkek, İnşallah
Devlet canım kesin dememişti erkek konusunda ama , ben öyle dediyse öyledir herhalde demiştim. Değişebilir canım hiç güvenme :))iyice netlessinCanım özel mi devlet mi 16 da bana da kız dedi değişmez umarım
Oy canim ablam, çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah:) evet demiştin erkek diye ama ben kimseye inanmadım vallaMaşallah hissetmiştim erkek diye.
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin. dünyanın en güzel duygusu... en harika eşsiz hissi...
Şükürler olsun biraz stresli dönemlerden geçtim ama halloldu
Bebeğimin doğum tarihi ileriye kaydı. baya küçük çıkıyordu ultrasonda.
acaba gelişim geriliğimi Vs derken elhamdülillah çok şükür geç döllenme kaynaklı 2 hafta ileri alındı. mayıs sonu doğumum inşallah .
minik bir kızımız olacak kısmet ederse Mevlam.
Benim de gündüzleri hiç hareket etmiyor ama gece hareket ediyor sanırım sabah uyuyup gece oyun oynuyor ufaklık :)Bide bebeği az hareket eden var mi ? Hic hareket etmiyor bu bebek ya delircem bi tekme at bi yumruk salla demi .yok . Ultrason da bile ayni ful hareketsiz . Çoğu zaman öldü mu acaba diyorum . Yani ilkiyle bambaşka sanki hic yaşamadım bu dönemleri .. Deli ediyor beni
Ay çok güzelEki Görüntüle 2234772
Kızlar bunu begendım ben 3-4 yaşa kadar kullanılabiliyor
Anex marka ama fiyat uçmuş 5000₺(İkincisi oturma ünitesi yazan)
Benim de ilkinde 12 haftalıkken erkek demişti erkek oldu. Bunda belli değil hala :))perşembe ayrıntılı var heycanla onu bekliyorum:)Yahu kızlar 4. Ay bitti neredeyse hala cinsiyet öğrenemedik bugün hususi ona gittim ama yok .. Gene ayni önce kız dedi sonra yok yok kesin erkek dedi . E kesin erkekti niye kız tahmin ediyorsun . E kizsa niye erkek oluyor . Hala muallak .. Ayrıntılı ya kaldık . Önceki dr şak diye erkek dedi öyle de oldu ama bu bi turlu belli olamadı
13. Hafta özel kız dedi 16 da devlet kız dedi ben emin gibiydim ama sen yazinca kuskulandimDevlet canım kesin dememişti erkek konusunda ama , ben öyle dediyse öyledir herhalde demiştim. Değişebilir canım hiç güvenme :))iyice netlessin
Fiyatını beğendin mi :)Ay çok güzelçok beğendim
Fiyatı çok elbette ama istersem alır sağolsun,ha ben verir miyim o kadar ? Hayır :)Fiyatını beğendin mi :)
Hadi sen beğendin , eşin beğenecek mi:))))
Erik kompostosu sekersiz dogal kaysi aktardan alKızlar şuan hemoroidin zirvesini yaşıyorum. Hamilelikle tanıştım ve şuan üstüne oturamıyorum, o derecekayısı, aktiva. Başka önerisi olan? Ana yemek ne yemem lazım. Et tüketmesem mi
Gönül ister de maalesef beklemek zorundayız,ki siz şanslısınız görüyorsunuz,bana sadece dopplerle kalp atışını dinletiliyorlarRutin kontrolleriniz kac haftada bir kızlar?ben dayanamıyorum yaaa 4 değil 3 haftada bir görsem olmuyor mu kizimi
Benim oğlumda 14 kilo 28 aylık ama bazen 2 3 dk kucağımda taşımam gerekiyor ne yazıkki bir türlü anlamıyor. Anlamamazliga geliyor kardeşi olacağını söylüyorum devamli inat yapiyor bazen yada yorulduğunda çok istiyor kucak....Allah korusun ins bebeklerimizi...Merhabalar bir cumartesi gününden herkese.Umarım sağlığınız yerindedir.Bir sorum var.3-4 yaşlarında olan çocuklarınızı kucağınıza aliyormusunuz?Oğlum 4 yaşına girecek.18-19 kilo civarı.Baya ağır kucağıma gelmeyi sarılmayı çok seviyor.Baya zorlanıyorum gelmek istediğinde haliyle reddedemiyorum.Sikinti olmaz insallah.
Bende 15. Hafta bile kiz demişlerdi. 17 de çat erkek dediler. Bende baya şoka girdim vok hayal kurmuştum ama 1 günde alıştım erkek fikrine insan evladı sağlıklı ve hayirli olsun da başka birşey istemiyor. Ama hala detaylı geçmeden emin olmama hissim de var bir köşede duruyor :)Kuzum çok teşekkür ederim. Sorma ya kıza o kadar odaklanmıştım ki ilk 1-2 saat şoktaydım,ve kendime çok kızgınım hep kız hayali kurup kendimi şartlandırdım için
Ben oğlumda erkek görmüştüm emindim doğru çıkmıştı. Bunda da oğlumun yanında yatan bir kiz bebek gördüm. O kadar emindim ki kiz olacağından bende çok sasirdim.rüyalar ters cikiyo canım ben 3 kez 4 kez hep erkek gördüm ruyada pipiye kadarama sonuç kiz
Evet ya yorulunca daha çok hareket ediyor. Bugün resmen içimde sanki takla artı yerini mi beğenmedi anlamadim. Yada kendimi bu kadar yordugum icin kızdım.Ondan canım hareket et biraz Bişeyler ye yorul otur hemen başlar
Seninki daha şok gecirmelik valla :) evet bende alıştım erkek kiyafetleri bakıyorumBenim oğlumda 14 kilo 28 aylık ama bazen 2 3 dk kucağımda taşımam gerekiyor ne yazıkki bir türlü anlamıyor. Anlamamazliga geliyor kardeşi olacağını söylüyorum devamli inat yapiyor bazen yada yorulduğunda çok istiyor kucak....Allah korusun ins bebeklerimizi...
Bende 15. Hafta bile kiz demişlerdi. 17 de çat erkek dediler. Bende baya şoka girdim vok hayal kurmuştum ama 1 günde alıştım erkek fikrine insan evladı sağlıklı ve hayirli olsun da başka birşey istemiyor. Ama hala detaylı geçmeden emin olmama hissim de var bir köşede duruyor :)
Ben oğlumda erkek görmüştüm emindim doğru çıkmıştı. Bunda da oğlumun yanında yatan bir kiz bebek gördüm. O kadar emindim ki kiz olacağından bende çok sasirdim.
Bulantisi hala devam eden var mi? Benim ilk baslarda hic olmuyordu birkac gundur bulantim var. ilk kez bugun cikardim. Cok ilginc dimi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?