- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Bende medela kullandım. 20 ay boyunca çalışan bir annenin en büyük yardımcısı kesinlikle 20 ek da iki göğsü birden boşalıyordu. Birde ilk zamanlar süt kanalları iyice açılsın diye kullandım.Teşekkürler kızlar,
Ben dr lansinoh ve avent arasında kaldım. Hangisi uygunsa onu alırım artık. Elektrikli alicam, el pompasıyla uğraşamam
Ameda en iyisi, daha önce kullanmıştım ama fiyatı pahalı. Inşallah aldigim marka işimi görür de sknti cekmem. Medela nin hastane tipi olanını kullandım müthiş bir çekim gücü vardı ama onlar da pahalı bayağı
Ben iş yerinde sagiyordum sütümü birini emerken digerini sagma durumum olmadi is yerinde bebis yoktu :) cift pompa cok pratik oldu benim icin ... evdeyken tek pompa bencede yeterli .Bende lansinoh çift pompalı aldım ama ikizdi. Çok memnunum ama tek bebeklerde bence tek pompa yeterli bi memeden emzirip diğeri sağılabilir.
lansinoh almıştım memnunum madelada çok eski kaliteli bir firma ama pahalı diye biliyorum. Dün ebebekte indirim vardı lansinoh pompalarda.
Dışardan hissedilmiyor ama ben uzandığımda bebeğin yerine göre karnımın bir tarafında çıkıntı oluşuyor diyorum hah burada
Oy canim ablam, çok teşekkür ederim rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin inşallah:) evet demiştin erkek diye ama ben kimseye inanmadım vallabalonu patlatıp mavileri görünce evde küçük çaplı bir kıyamet koptu öyle bir çığlık atti ki ailem en güzel duyguydu o an, allah günah yazmasin o kadar kıza kendimi sartladim ki ilk 1-2 saat şoktaydim sevinemedim bile! Çok kızdım kendime allah afetsin . İnşallah sorunsuz bir şekilde alırsın kızını kucağına abla, lütfen stres yapma hiç birseyi bebeğin hatrina
Geçmiş olsun canım tereyağ pekmez tarifi var öksürük için onu bı dene istersenKızlar geceleri balgamlı ve şiddetli öksürüğüm var uyuyamıyorum ve kusuyorum, aranızda böyle olan var mı?
Madacesol krem iyi geliyor galibaKızlar şuan hemoroidin zirvesini yaşıyorum. Hamilelikle tanıştım ve şuan üstüne oturamıyorum, o derecekayısı, aktiva. Başka önerisi olan? Ana yemek ne yemem lazım. Et tüketmesem mi
Benim bildiğim bol su ve ananas ödem için bire birKızlar gunaydin. Haftanın problemiyle açılışı yapayım kendi adıma o zaman. Çok çok fazla ödem tutuyorum. Ellerimi falan taniyamiyorum o kadar şişti ki. Bir buçuk günde 2 kilo alamayacagimi düşünüyorum. Bol su içmekten başka bı çaresi var mı ki bunun ?
Ananas ilk defa duydum canım. Yiyim bakalım fayda eder inşallah. Aşı dan sonra oldu diycem de alakası var mı denk mı geldi onu da bilmiyorum.Benim bildiğim bol su ve ananas ödem için bire bir
Canım 7 - 8 kuş burnunu bi cezveye koy üstüne su kuş burunlarını baya pişir sonra kuş burnunu ez iyice ve oraya koy yarım saat üstüne otur kalkma bundn daha iyi gelen birşey görmedim annem bunu yapar 3 günde 4 günde geçerCanım ayrıca demir hapı kullanmıyorum ama hamilelikte hemoroid çocukların baskısından dolayı sık rastlanan birşeymiş. Hatta hemoroidin başluca sebeplerindenmiş. Daha önce de tuvaletime kolay çıkamazdım ama sorun teşkil etmezdi, bu sefer herhalde baskıdan bir de ıkınınca çare kalmıyor. Hiç sevmedim ama
İlk bas netten bir bak istersen,umarım iyi gelirAnanas ilk defa duydum canım. Yiyim bakalım fayda eder inşallah. Aşı dan sonra oldu diycem de alakası var mı denk mı geldi onu da bilmiyorum.
Salatalarınızı bol zeytinyağlı yapabilirsiniz yada içebilirseniz sabahları ac karina 1 kaşık içebilirsiniz, mutlaka faydasını görürsünüz.Kızlar şuan hemoroidin zirvesini yaşıyorum. Hamilelikle tanıştım ve şuan üstüne oturamıyorum, o derecekayısı, aktiva. Başka önerisi olan? Ana yemek ne yemem lazım. Et tüketmesem mi
Hiç bir sorun yoksa doktor 3 haftada 1 çağırıyor, kontrol suresindede yine gelmemi istiyor ama genellikle hafta 1 ve 2 defa gittiğim oluyor.Rutin kontrolleriniz kac haftada bir kızlar?ben dayanamıyorum yaaa 4 değil 3 haftada bir görsem olmuyor mu kizimi
Dopplerle ben hergun dinliyorum evde, siz görmeden hemde o kadar sure çok zor oluyordur sanırım büyük sabır gerçekten.Gönül ister de maalesef beklemek zorundayız,ki siz şanslısınız görüyorsunuz,bana sadece dopplerle kalp atışını dinletiliyorlar
Benim 1 ay önce öyleydi, doktor bol su iç dedi bitkisel bi şurup verdi ve göğsümü hep sıcak tuttum geçti çok şükür ama 2-3 haftayı buldu geçmesi. Asist de içebilirsin dedi ama öksürük azaldığı için hiç başlamadım.Kızlar geceleri balgamlı ve şiddetli öksürüğüm var uyuyamıyorum ve kusuyorum, aranızda böyle olan var mı?
Kız mi erkek mi şimdi bebisinnBenim oğlumda 14 kilo 28 aylık ama bazen 2 3 dk kucağımda taşımam gerekiyor ne yazıkki bir türlü anlamıyor. Anlamamazliga geliyor kardeşi olacağını söylüyorum devamli inat yapiyor bazen yada yorulduğunda çok istiyor kucak....Allah korusun ins bebeklerimizi...
Bende 15. Hafta bile kiz demişlerdi. 17 de çat erkek dediler. Bende baya şoka girdim vok hayal kurmuştum ama 1 günde alıştım erkek fikrine insan evladı sağlıklı ve hayirli olsun da başka birşey istemiyor. Ama hala detaylı geçmeden emin olmama hissim de var bir köşede duruyor :)
Ben oğlumda erkek görmüştüm emindim doğru çıkmıştı. Bunda da oğlumun yanında yatan bir kiz bebek gördüm. O kadar emindim ki kiz olacağından bende çok sasirdim.
Evde dopplerin mi var? Ben alıp almamak arasında çok gelip gittimDopplerle ben hergun dinliyorum evde, siz görmeden hemde o kadar sure çok zor oluyordur sanırım büyük sabır gerçekten.
Kızlar gunaydin. Haftanın problemiyle açılışı yapayım kendi adıma o zaman. Çok çok fazla ödem tutuyorum. Ellerimi falan taniyamiyorum o kadar şişti ki. Bir buçuk günde 2 kilo alamayacagimi düşünüyorum. Bol su içmekten başka bı çaresi var mı ki bunun ?
ya millette garipsedi, erkekden kıza zor dediler ne bilim13. Hafta özel kız dedi 16 da devlet kız dedi ben emin gibiydim ama sen yazinca kuskulandim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?