2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende medela kullandım. 20 ay boyunca çalışan bir annenin en büyük yardımcısı kesinlikle 20 ek da iki göğsü birden boşalıyordu. Birde ilk zamanlar süt kanalları iyice açılsın diye kullandım.

Ben iş yerinde sagiyordum sütümü birini emerken digerini sagma durumum olmadi is yerinde bebis yoktu :) cift pompa cok pratik oldu benim icin ... evdeyken tek pompa bencede yeterli .
Ben calisan anneler icin soylemistim

yaaaa çok güzel olmuş

açıkçası insan gönlünden geçeni yaşamak istiyor...
erkek kız hepsi Allahtan...
sağlıklı olsunlar
Rabbim bağışlasın bizleri insanlık hali.hele hamile kafası
öpüyorum

Kızlar gunaydin. Haftanın problemiyle açılışı yapayım kendi adıma o zaman. Çok çok fazla ödem tutuyorum. Ellerimi falan taniyamiyorum o kadar şişti ki. Bir buçuk günde 2 kilo alamayacagimi düşünüyorum. Bol su içmekten başka bı çaresi var mı ki bunun ?

Benim bildiğim bol su ve ananas ödem için bire bir

Canım 7 - 8 kuş burnunu bi cezveye koy üstüne su kuş burunlarını baya pişir sonra kuş burnunu ez iyice ve oraya koy yarım saat üstüne otur kalkma bundn daha iyi gelen birşey görmedim annem bunu yapar 3 günde 4 günde geçer

Kızlar şuan hemoroidin zirvesini yaşıyorum. Hamilelikle tanıştım ve şuan üstüne oturamıyorum, o derece kayısı, aktiva. Başka önerisi olan? Ana yemek ne yemem lazım. Et tüketmesem mi
Salatalarınızı bol zeytinyağlı yapabilirsiniz yada içebilirseniz sabahları ac karina 1 kaşık içebilirsiniz, mutlaka faydasını görürsünüz.

Rutin kontrolleriniz kac haftada bir kızlar?ben dayanamıyorum yaaa 4 değil 3 haftada bir görsem olmuyor mu kizimi
Hiç bir sorun yoksa doktor 3 haftada 1 çağırıyor, kontrol suresindede yine gelmemi istiyor ama genellikle hafta 1 ve 2 defa gittiğim oluyor.

Kızlar geceleri balgamlı ve şiddetli öksürüğüm var uyuyamıyorum ve kusuyorum, aranızda böyle olan var mı?
Benim 1 ay önce öyleydi, doktor bol su iç dedi bitkisel bi şurup verdi ve göğsümü hep sıcak tuttum geçti çok şükür ama 2-3 haftayı buldu geçmesi. Asist de içebilirsin dedi ama öksürük azaldığı için hiç başlamadım.

Kız mi erkek mi şimdi bebisinn

ödem olunca tuz tüketmeyi azaltman lazım..ama bu bazı gebeliklerde kaçınılmaz oluyor. ne kadar dikkat edersen et oluyor.
genede doktoruna danış istersen.
belki başka bişeyler önerir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…