2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Rutin kontrolleriniz kac haftada bir kızlar?ben dayanamıyorum yaaa 4 değil 3 haftada bir görsem olmuyor mu kizimi
Özeldeki doktoruma ayda 1 gidiyorum

ama dayanamadığim için
bazen 2 haftada bir
Bazende her hafta devlet hastanesine gidiyorum görüyorum içim rahatlıyor

Bugun bizim detayli ultrasyonumuz vardi orda doktorun masasina brosur gordum kordon kani ile ilgili yarin pc den yukleyip atayim sana fotografini cektim istanbulda bir yermis
özeller var zaten dünya kadar bağışı bilmiyorum işte işleyiş nasıl doktorla görüşücem yapmışlar mı yapmamışlar mı arkadaşın dediği gibi 10 sene saklamaysa bi işe yaramaz ki

Geçmis olsun canim muahakkak tansiyonunu kontrol et .. hamur işi tuzlu seyleri yeme bol sebze meyve ve su yemeye icmeye dikkat et ... gecmis olsun ... bir de gunluk duzenli yürüyüsle önüne gecebilirsin

Geçmiş olsun canım tereyağ pekmez tarifi var öksürük için onu bı dene istersen
Deneyim bi canım netten bakıp teşekkür ederim..
Cuma günü 3lü sonucunu almaya gidecem o zaman sorarım doktora canım teşekkür ederim..
Ben vardim gecmis olsun ventolin hava versi bana o kiriz gelince 2 kez ust uste cekiyorum o zaman kriz gidiyor ve yayas yavas geciyor dr git.derim gogus hastaliklari
Kronik astım hastasıyım zaten canım.. Ventolin kullanıyorum düzenli olarak.. Ama teşekkür ederim..

Banyo malzemesi olarak basimdan gecen bir olayi anlatayim ... yakinlarimiz bebege hediye selesi yapmislaardi oglumda bir suru sampuan vs vardi dalinle yikadik oglumun kafasi bildiginiz ciger gibi kizardi mustela almistim zaten ben 2 yil sadece mustela ürünleri kullandik simdi 4.5 yasinda uni baby nin sampuani is goruyor eskisi kadar hasas degil .
. Ama ilk etapta bu bebise de mustelanin tüm setini kullanirim en az iki sene..

Kızlar ben bebek arabası baston tipi alacağım, doğumdan itibaren kullanılabilen. Ana kucağı almayacağım hem çok ağır oluyor hem de kızımda hiç kullanmadım sadece hastane çıkışında kullandım :) Onun yerine oto koltuğu alacağım. Evde de karyolasında ve oyun halısında takılırlar :):) Ablalarının odası var, ikizlere de 1 yaşında ayrı oda yaparım, yapana kadar yatak odasında yanımızda kalırlar. Ama nasıl sığacağız hiç bilmiyorum Bunlar düşündüğüm modeller, ikiz aileleri masraf çok olacak

Tam da bugün aklımdan geçen konuydu canım
Bende travel sistem ağır arabalardan istemiyorum onlar çok hantal oluyor kuzenim almıştı hem anakucağı hem port bebe hemde oturma alanı olan travel sistem bi arabaydı şıklığına özenip aldı ama 8. Aydan sonra tam oturur pozisyona gelmediği için bebek sıkıldı arabadan ve baston almak zorunda kaldı, eşi yanında olmadan da açma kapatma olaylarında hep sıkıntı yaşadı, ondan deneyimler bende baston tarzı istiyorum.. ama baston tarzı olup yenidoğanda da kullanılan arabalar var mı ki  varsa bize de bilgi verir misin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…