Tam da bugün aklımdan geçen konuydu canım
Bende travel sistem ağır arabalardan istemiyorum onlar çok hantal oluyor kuzenim almıştı hem anakucağı hem port bebe hemde oturma alanı olan travel sistem bi arabaydı şıklığına özenip aldı ama 8. Aydan sonra tam oturur pozisyona gelmediği için bebek sıkıldı arabadan ve baston almak zorunda kaldı, eşi yanında olmadan da açma kapatma olaylarında hep sıkıntı yaşadı, ondan deneyimler bende baston tarzı istiyorum.. ama baston tarzı olup yenidoğanda da kullanılan arabalar var mı ki varsa bize de bilgi verir misin canım
Benim doktorum 6 hafta gelmene gerek yok zaten hep aynı şeyleri ölçüyoruz ekstra hapılacak birşey yok diyor, bekliyorum bendeRutin kontrolleriniz kac haftada bir kızlar?ben dayanamıyorum yaaa 4 değil 3 haftada bir görsem olmuyor mu kizimi
Bol su, hareket ve sıfır tuz.Kızlar gunaydin. Haftanın problemiyle açılışı yapayım kendi adıma o zaman. Çok çok fazla ödem tutuyorum. Ellerimi falan taniyamiyorum o kadar şişti ki. Bir buçuk günde 2 kilo alamayacagimi düşünüyorum. Bol su içmekten başka bı çaresi var mı ki bunun ?
evet var Meylen bahsetmiş. Kızımda kullandım 4 farklı yatar pozisyonda baston. hiç korkma altına destek de yapıyorsun zaten illaki. ben bebek arabasının içine alt açma seti almıştım pofidik :):) Bunlarda da öyle yaparım. Evet bazen şıklığına özenip, kullanışına dikkat etmiyoruz, ama bunlar da tecrübe :)Tam da bugün aklımdan geçen konuydu canım
Bende travel sistem ağır arabalardan istemiyorum onlar çok hantal oluyor kuzenim almıştı hem anakucağı hem port bebe hemde oturma alanı olan travel sistem bi arabaydı şıklığına özenip aldı ama 8. Aydan sonra tam oturur pozisyona gelmediği için bebek sıkıldı arabadan ve baston almak zorunda kaldı, eşi yanında olmadan da açma kapatma olaylarında hep sıkıntı yaşadı, ondan deneyimler bende baston tarzı istiyorum.. ama baston tarzı olup yenidoğanda da kullanılan arabalar var mı ki varsa bize de bilgi verir misin canım
Canım dediğin modellere baktım, hep oturur pozisyonda bunlar , içi mi yatık duruma geliyor yeni doğan için, hiç mağaza da gördün mü?var canım şahsen ben kraft cabin ' e yükselmiş durumdayım
chicco ohlala ya da bakıcam denicem
kanz check in bide
hepsi katlanıp küçücük kalıyo yenidoğandan itibaren kullanılıyo
mağazada değil bire bir bi abla da denedim canım tam yatar pozisyona geliyo o yüzden hepsi yenidoğana uygun 4 kademeli ayarlanabiliyolar tam yatar yarı yatar gibiCanım dediğin modellere baktım, hep oturur pozisyonda bunlar , içi mi yatık duruma geliyor yeni doğan için, hiç mağaza da gördün mü?
evet var Meylen bahsetmiş. Kızımda kullandım 4 farklı yatar pozisyonda baston. hiç korkma altına destek de yapıyorsun zaten illaki. ben bebek arabasının içine alt açma seti almıştım pofidik :):) Bunlarda da öyle yaparım. Evet bazen şıklığına özenip, kullanışına dikkat etmiyoruz, ama bunlar da tecrübe :)
mağazada değil bire bir bi abla da denedim canım tam yatar pozisyona geliyo o yüzden hepsi yenidoğana uygun 4 kademeli ayarlanabiliyolar tam yatar yarı yatar gibi
Rica ederim ne demek :) Birbirimize destek olmak için buradayız :)Canımsınız uzun zamandır bunu düşünüyordum mağazalara gidip bakma imkanım olmamıştı teşekkür ederim kızlar
Canımsınız uzun zamandır bunu düşünüyordum mağazalara gidip bakma imkanım olmamıştı teşekkür ederim kızlar
Okdar ince düşünmeye gerek yok benceKızlar biliyorsunuz bebek bezlerinin içerdiği zararlı kimyasalları. Yıkanabilir bebek bezlerini araştırıyorum. Temizlik açısından biraz zor gibi geliyor göze ama bilemiyorum yapabilir miyim hele de çalışan bir anneysemsizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?
sonradan sorumu sormaktan vezgeçip editlemiştimOkdar ince düşünmeye gerek yok bence
Belirli markalar olduktan sonra bi zararı olucağini düşünmuyorum
Çok zor elde yıkamak etmek iyice hijyen olmassa daha zararlı olur gibime geldi
sonradan sorumu sormaktan vezgeçip editlemiştimhaklısın çalışan anne için zor olur. Ama şu külot bezler çok kullanışlı geldi. Kullanmadan bilemeyiz tabi :)
Kulot bezlerin yandan cırtı var yırtıp çıkartabiliyosunşahsen külot bezi asla tercih etmem sanırım hele kışsa çocuğu tamamen soyman altındakileri çıkarman gerekiyor diğer bezi yarıya kadar indirip takıp hemen çekebiliyosun pijamasını pantolonunu
1 yaşından sonra yazsa altında bi şort varsa belki kullanılabilir
haklısın acemi olunca bir tarafını düşünüp diğer tarafı akıl edemiyorsun :))) peki marka olarak hangi bez hiç araştırdınız mı? bir de beden mevzusu var. yenidoğan 1 beden mi almak lazımki :) bugünki gündemim bu hergün bi uğraş buluyorum kendimeşahsen külot bezi asla tercih etmem sanırım hele kışsa çocuğu tamamen soyman altındakileri çıkarman gerekiyor diğer bezi yarıya kadar indirip takıp hemen çekebiliyosun pijamasını pantolonunu
1 yaşından sonra yazsa altında bi şort varsa belki kullanılabilir
canım açarken tamamda takarkenKulot bezlerin yandan cırtı var yırtıp çıkartabiliyosun
Ablam kullaniyodu yiğenimde
canım bez çocuktan çocuğa değişir prima pişik yaptı mesela benim kardeşime ilk 5 6 ay molfix kullanabildik mesela ki en kalitelisi prima düşünhaklısın acemi olunca bir tarafını düşünüp diğer tarafı akıl edemiyorsun :))) peki marka olarak hangi bez hiç araştırdınız mı? bir de beden mevzusu var. yenidoğan 1 beden mi almak lazımki :) bugünki gündemim bu hergün bi uğraş buluyorum kendime
Canım hamileliğin ilerleyen haftalarında az ödem normal ama çok fazla artıyorsa evde tansiyon aletin varsa tansiyon takibi yap yada başka yerde ölçtür, gün içinde uzun süre ayakta kalma ayaklarını yüksekte tutarak uzun ve bol su tüket, imkanın varsa yormadan yürüyüş yap. Kötü düşünmemek lzm ama tedbir almak önemli, aşırı ödem tansiyon ve idrarda protein atımı preeklemsi teşhisi, ben önceki gebeliğimde şiddetli preeklemsi ile bebeğimi kaybettim, takip etmek önemliKızlar gunaydin. Haftanın problemiyle açılışı yapayım kendi adıma o zaman. Çok çok fazla ödem tutuyorum. Ellerimi falan taniyamiyorum o kadar şişti ki. Bir buçuk günde 2 kilo alamayacagimi düşünüyorum. Bol su içmekten başka bı çaresi var mı ki bunun ?
haklısın denemek lazım hepsini tecrübeyle. sleepy hakkında da bayağı iyi yorumlar var :)canım bez çocuktan çocuğa değişir prima pişik yaptı mesela benim kardeşime ilk 5 6 ay molfix kullanabildik mesela ki en kalitelisi prima düşün
ilk yenidoğan alırken küçük paket alıp denemek mantıklı geliyor bana hani pişik yaparsa elde boşuna kalmasın yapmazsa devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?