2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Hadi bakalım hayırlı olsun, eşin de gelmiş oh çifte bayram sen daha ilerleyen zamanda gör kuzuyu neler yapacak sana, hele son 2 ay karnından çıkacak zannediyorsun

Ay ne güzel duyguuuuuduur o şimdi,valla benimde içimde biseyler oynuyor ama asla emin olamıyorum
Valla ben o kadar eminim ki artık acabası kalmadı inşallah yakında hissedersin canım doktor bana iç karnımın geniş olmadığını söyledi belki de ondan net hissetmeye başladım
Ve evet duygusu bambaşka

Süperwoman falan olmalısın olmalısınız anneler gerçekten

Demek ki yalnız değilim aramızda 1 gün var

Teşekkür ediyorum cevabın için canım :) bende öyle yapayım o zman 3-6almadım hiç oda bulunsun o zman, bi kaç tane daha alt üst alayım şimdilik

Yok canim ankaradayim eger bu hayatta ailenden bir sey gormemis isen istersen ayni evde ol hic bir onemi yok
Ben kucuk iken annem babam ayrildi annem kendi yuvasini babam kendi yuvasini kurdu annem bana yapmadigi anneligi kendi cocuklarina yapti normalde hic umrumda bile degil bu durum ama
yerde yatalak gibi yatinca aklima geliyor iste elimde degil bos ve gereksiz

Insallah canim herkes icin diliyorum bunu cani gonulden

Nipt yaptıranlar vardı öyle hatırlıyorum.
Yurt dışına gidiyor bu test sanırım ve pahalı 3000 e yakın bi fiyatı var.
Yaptıranlar sizler ne kadar ödediniz?
Ben yaptırdım 2850 gibi bir rakamdı tam hatırlamıyorum. 10 iş günü içinde açıklanıyor cinsiyeti açıklamak yasak bayağı bi parametreye bakıyorlar. Nifty için alınan kan artık yurtdışına girmiyor ankarada çalışılıyor.

Allah yalnızlarla beraber, sanada başka hayır kapıları açar akrabadan önemli arkadaş dost verir yüreğini ferah tut allah yalnızlarla beraber

:) ay yerim onu yerim doktorum bana bilgi vermedi bu konuda ama biliyorum eli kulağında çok yakında hissedecem emin bir şekilde. Eşine de hissetir bizden daha çok heyecanlanıyorlar bebekle ilgili

Ah canım Allah sabır versin kolaylıklar versin sana. Az çok anlayabiliyorum ki ben 5 haftadır yatıyorum ama arada kalkabiliyorum tedbir amaçlı yatış benimki o bile nasıl zor geldi. Hele evde çocuk olunca çok daha zor.

Hmm anladım canım ben başka anlamışım ya insan diyo hadi baba neyse de insanın annesi yapmamalı bırakmamalıydı seni olsun canım çok şükür eşin kızın var yakında bi evladın daha olacak Allah mutlu etsin kimseye muhtaç etmesin hepimizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…