- 28 Kasım 2018
- 1.781
- 4.226
- 53
Hadi bakalım hayırlı olsun, eşin de gelmiş oh çifte bayramO kadar sayfa birikmişti ki ancak yetiştim okumadığım bir mesaj bile olsa ödevini yapmamıs Öğrenci gibi hissediyorum hakkaten yaa
Benim de kızım dün aksam elimle hissedeceğim şekilde tekmeledi üç dört kez eşime getir getir elini koy diyene kadar da kesildi bugun aksam da yaptı hakkaten insan cok mutlu oluyor
Valla ben o kadar eminim ki artık acabası kalmadı inşallah yakında hissedersin canım doktor bana iç karnımın geniş olmadığını söyledi belki de ondan net hissetmeye başladımAy ne güzel duyguuuuuduur o şimdi,valla benimde içimde biseyler oynuyor ama asla emin olamıyorum
Süperwoman falan olmalısın olmalısınız anneler gerçektenKızlar sızıp kalanlara hayranım, o hayatı özledimİşyen tam 1.5 saatte eve geliyorum toplu taşımayla, yemeklerimi bir gün önceden yapıyorum, onları ısıt ye, kaldır, kızımla oyun oyna, evi toparla, kızı uyut, yemek yap derken ancak 23 de boş kalabiliyorum, sabah da 6. 30 uyanış doğumdan sonra bu kadar da uyuyamayacağım
Demek ki yalnız değilim aramızda 1 gün varO kadar sayfa birikmişti ki ancak yetiştim okumadığım bir mesaj bile olsa ödevini yapmamıs Öğrenci gibi hissediyorum hakkaten yaa
Benim de kızım dün aksam elimle hissedeceğim şekilde tekmeledi üç dört kez eşime getir getir elini koy diyene kadar da kesildi bugun aksam da yaptı hakkaten insan cok mutlu oluyor
Teşekkür ediyorum cevabın için canım :) bende öyle yapayım o zman 3-6almadım hiç oda bulunsun o zman, bi kaç tane daha alt üst alayım şimdilik4 sene oluyor kaç tane almistim tam hatırlamıyorum ama 3-4 hastane cikisim vardı tabi hepsi 10 parçalık değildi, alt-üst takımda yine 3-4 tane vardi diye hatırlıyorum ama çok küçükken tulum pek giydiremedim pek kullanışlı olmadi benim için biraz daha büyüyünce daha rahat giydi. Çok abartmamaya çalıştım çünkü ablam bende 1.5 sene önce doğum yapmıştı ondan tecrübe edinmiştik, çoğu seyi giydirememisti bile onun kızı 3700 gr civariydi daha normal bebek ölçülerinde, çünkü yenidoğanlar biraz büyük doğanlar için ya küçük geliyor yada çok az giyiyorlar, o yüzden ben dusundumki zaten netten sipariş verince 1 güne geliyor gerekirse yine alırım dedim ama pekte gerekmedi. Tabi her bebek farklı her annenin kıyafet seçimi ona kolay yada güzel geleni farklıdır. Birde markadan markayada boyutlar değişebiliyor ilk zamanlar için 0-3 ve 3-6 elinizin altında bulunsa rahat olur. Ben hastane çantasına bol kıyafet koymuştum Allahtan çok gerekli oldu 9 gün hastanede kalmam gerekti rahat ettik.
Yok canim ankaradayim eger bu hayatta ailenden bir sey gormemis isen istersen ayni evde ol hic bir onemi yokCanım almanyadamisin elti görümce kayınvalide falan hiç kimsen yok mu çok üzüldüm senin adına bende ayrı şehirdeyim tayinden dolayı kendi ülkemde olmama rağmen sıkıntı çekiyoruz senide anlayabiliyorum Allah sabır güç kuvvet versin cnm
Insallah canim herkes icin diliyorum bunu cani gonuldenAllah kolaylık versin çok zor gerçekten bende geçen yıl yol ameliyat oldum rahim ağzından o yüzden şimdi kısalma olacak mı diye korkuyla geçiyor günlerim ve stresten çok denedik bebeğimiz olmadı tayin sürecinde tesadüfen öğrendim hamile olduğumu hasretle beklenen bi bebek o yüzden ben çok korkuyorum inşallah Allah yardımcımız olur sağlıkla kucağımıza alırız ben ilk kez anne olmak ne demek onu tadarım sende ikinci kez anne olma sevincini yaşarsın
Ben yaptırdım 2850 gibi bir rakamdı tam hatırlamıyorum. 10 iş günü içinde açıklanıyor cinsiyeti açıklamak yasak bayağı bi parametreye bakıyorlar. Nifty için alınan kan artık yurtdışına girmiyor ankarada çalışılıyor.Nipt yaptıranlar vardı öyle hatırlıyorum.
Yurt dışına gidiyor bu test sanırım ve pahalı 3000 e yakın bi fiyatı var.
Yaptıranlar sizler ne kadar ödediniz?
Allah yalnızlarla beraber, sanada başka hayır kapıları açar akrabadan önemli arkadaş dost verir yüreğini ferah tut allah yalnızlarla beraberYok canim ankaradayim eger bu hayatta ailenden bir sey gormemis isen istersen ayni evde ol hic bir onemi yok
Ben kucuk iken annem babam ayrildi annem kendi yuvasini babam kendi yuvasini kurdu annem bana yapmadigi anneligi kendi cocuklarina yapti normalde hic umrumda bile degil bu durum ama
yerde yatalak gibi yatinca aklima geliyor iste elimde degil bos ve gereksiz
Ben gece 6 defa abartsız ya içmeyecem diyorum alışkanlık oldu bendeValla içtiğim suyun haddi hesabı yok tuvalete de çok sık çıkıyorum uykumdan bile kalkıyorum o derece inşallah cuma günü temiz çıkar
Ay benim bebeğim de öyle valla, vurunca küçük tepecik oluşturuyor artık karnımda çok tatlı ya aşk yaşıyorumDemek ki yalnız değilim aramızda 1 gün var
:) ay yerim onu yerimValla ben o kadar eminim ki artık acabası kalmadı inşallah yakında hissedersin canım doktor bana iç karnımın geniş olmadığını söyledi belki de ondan net hissetmeye başladım
Ve evet duygusu bambaşka
Bende günde en az 8 10 bardak hiç yoksa içiyorum gerçekten su iyidir boşverBen gece 6 defa abartsız ya içmeyecem diyorum alışkanlık oldu bende
Dimi yaaa bmbaşka bişeyAy benim bebeğim de öyle valla, vurunca küçük tepecik oluşturuyor artık karnımda çok tatlı ya aşk yaşıyorum
Ona bak diyene kadar duruyor yakalamak zor:) ay yerim onu yerimdoktorum bana bilgi vermedi bu konuda ama biliyorum eli kulağında çok yakında hissedecem emin bir şekilde. Eşine de hissetir bizden daha çok heyecanlanıyorlar bebekle ilgili
Ah canım Allah sabır versin kolaylıklar versin sana. Az çok anlayabiliyorum ki ben 5 haftadır yatıyorum ama arada kalkabiliyorum tedbir amaçlı yatış benimki o bile nasıl zor geldi. Hele evde çocuk olunca çok daha zor.Yok canim ankaradayim eger bu hayatta ailenden bir sey gormemis isen istersen ayni evde ol hic bir onemi yok
Ben kucuk iken annem babam ayrildi annem kendi yuvasini babam kendi yuvasini kurdu annem bana yapmadigi anneligi kendi cocuklarina yapti normalde hic umrumda bile degil bu durum ama
Bütün anneler öyle, kucağına aldığın andan itibaren, hayatına farklı bir anlam ve boyut geliyor. İyi ki varlar, iyi ki bizler de varız. Allah evlat isteyen herkese tattırsınSüperwoman falan olmalısın olmalısınız anneler gerçekten
Hmm anladım canım ben başka anlamışım ya insan diyo hadi baba neyse de insanın annesi yapmamalı bırakmamalıydı seni olsun canım çok şükür eşin kızın var yakında bi evladın daha olacak Allah mutlu etsin kimseye muhtaç etmesin hepimiziYok canim ankaradayim eger bu hayatta ailenden bir sey gormemis isen istersen ayni evde ol hic bir onemi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?