Yok canim ankaradayim eger bu hayatta ailenden bir sey gormemis isen istersen ayni evde ol hic bir onemi yok
Ben kucuk iken annem babam ayrildi annem kendi yuvasini babam kendi yuvasini kurdu annem bana yapmadigi anneligi kendi cocuklarina yapti normalde hic umrumda bile degil bu durum ama
yerde yatalak gibi yatinca aklima geliyor iste elimde degil bos ve gereksiz
Canım insanın elinde değil biliyorum düşünmek ama bebeğin için takma stres yapma kendine rabbim inşallah evlatlarınla mutlu etsin seni .Sen onlar için herşeye katlanıyorsun çok güçlü bi annesin.
Burda bi aile gibi olduk sıkıldıkça aklımıza bisey takılsa hemen yazıyoruz iyiki burası var.
Varsin kimse olmasın rabbim seni korur o yeter.
Ah canım Allah sabır versin kolaylıklar versin sana. Az çok anlayabiliyorum ki ben 5 haftadır yatıyorum ama arada kalkabiliyorum tedbir amaçlı yatış benimki o bile nasıl zor geldi. Hele evde çocuk olunca çok daha zor.
Hmm anladım canım ben başka anlamışım ya insan diyo hadi baba neyse de insanın annesi yapmamalı bırakmamalıydı seni olsun canım çok şükür eşin kızın var yakında bi evladın daha olacak Allah mutlu etsin kimseye muhtaç etmesin hepimizi
Canım insanın elinde değil biliyorum düşünmek ama bebeğin için takma stres yapma kendine rabbim inşallah evlatlarınla mutlu etsin seni .Sen onlar için herşeye katlanıyorsun çok güçlü bi annesin.
Burda bi aile gibi olduk sıkıldıkça aklımıza bisey takılsa hemen yazıyoruz iyiki burası var.
Varsin kimse olmasın rabbim seni korur o yeter.
Aynen canim iyi ki burasi var aslinda hic takmiyorum hayatimi surduruyorum ama iste yatiyorum bebegi kaybetme korkusu bazen cokuyorum elimde degil ins emeklerimiz bosa gitmez
Aynen canim iyi ki burasi var aslinda hic takmiyorum hayatimi surduruyorum ama iste yatiyorum bebegi kaybetme korkusu bazen cokuyorum elimde degil ins emeklerimiz bosa gitmez
Amin ins evlat acisini cok cektim gozlerimde yas kakmamisti sukur kizimnvar sariliyorum ona birde oglumu kucagima saglikla alsam yuce rabbimden daha ne isterim ki en buyuk mutlulugum onlar canim feda onlara