2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Canım insanın elinde değil biliyorum düşünmek ama bebeğin için takma stres yapma kendine rabbim inşallah evlatlarınla mutlu etsin seni .Sen onlar için herşeye katlanıyorsun çok güçlü bi annesin.
Burda bi aile gibi olduk sıkıldıkça aklımıza bisey takılsa hemen yazıyoruz iyiki burası var.
Varsin kimse olmasın rabbim seni korur o yeter.

Kesinlikle birde kizim var 6 yasinda bunaldi artik ahlagi degisti bende bunaldim 5 aydan az kaldi

Amin ins canim onlara sariliyorum iyiki onlar var korkum var ya bunuda diger evlatlarim gibi kaybedersem diye

Aynen canim iyi ki burasi var aslinda hic takmiyorum hayatimi surduruyorum ama iste yatiyorum bebegi kaybetme korkusu bazen cokuyorum elimde degil ins emeklerimiz bosa gitmez

Aynen canim iyi ki burasi var aslinda hic takmiyorum hayatimi surduruyorum ama iste yatiyorum bebegi kaybetme korkusu bazen cokuyorum elimde degil ins emeklerimiz bosa gitmez
Amin inşallah. Rabbim bi daha yasatmasin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın .

Amin inşallah. Rabbim bi daha yasatmasin sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın .
Amin ins evlat acisini cok cektim gozlerimde yas kakmamisti sukur kizimnvar sariliyorum ona birde oglumu kucagima saglikla alsam yuce rabbimden daha ne isterim ki en buyuk mutlulugum onlar canim feda onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…