2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar günaydın . Böbreklerim çok ağrıyor. Lokösit ve keton yüksek çıktı . yarın doktora randevum var. ama böbreklerim çok ağrıyor. şiştim . geçen doktor toz halinde bir ilaç vermişti 1 kere kullanımlı. adını unuttum. bilen varmı ?

Evet ilk başta yapılan testte yüksek çıktı 4 gibi ozamandan beri içiyorum günde 1 tane şimdi normal değerde gebelik de 2.5 olması gerekiyormus cennetlik

Canım maalesef bu şeker çok nalet şeker sorunun varsa 1 dilim ekmek de yesen yüksek çıkıyor benimde şeker problemim var sürekli dikkat etmek zorundayım kdın doğum glifor verdi endokrine gittim asla içme dedi ama insülinde veremem okadar da yüksek değil dedi diyetle kontrol altında turmam gerekiyor tokluk 150 ye açlık 100 e cıkmıcak dedi

aynen canım büyük 8 küçük 5 gebelik başından beri tansiyonum bu şekilde benim hiç yükselmedi 9/5 8/5 arası gidip geliyo
Normalmiymiş peki ben bu rakamlara hiç alışık değilim de:)))) benim 12.7 12.8 13 bile çıktığı oluyor bende 14-9 a cıkmasın diye bakıyorum

Normalmiymiş peki ben bu rakamlara hiç alışık değilim de:)))) benim 12.7 12.8 13 bile çıktığı oluyor bende 14-9 a cıkmasın diye bakıyorum
benimde hamile kalmadan önce 12-7 13-8 falandı gebelikle beraber hayatıma düşük tansiyon girdi. Doktor kan hacminin artışından ve damar genişlemesinden kaynaklı olduğunu söyledi hayatımı sekteye uğratıp uğratmadığını sordu bendede ne baş dönmesi ne çarpıntı var normal o zaman ciddi bişeye yol açmaz dedi

Valla çok iyimiş canım şanslısın yüksekdense düşük iyi bence

Ben hamileliğin basında başladım sonra bi ara bıraktım şimdi yine başladım her gittiğim doktor yarım saat yürüyosun dimi diyince:)
Valla çok iyi ben o konuda tembelim gerçi asansör kullanmıyorum merdivenleri inip çıkıyorum hafta sonu bol bol hareket ediyorum akşamları işten çıkıp direk kanepeye yapışmak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…