Kızlar günaydın . Böbreklerim çok ağrıyor. Lokösit ve keton yüksek çıktı . yarın doktora randevum var. ama böbreklerim çok ağrıyor. şiştim . geçen doktor toz halinde bir ilaç vermişti 1 kere kullanımlı. adını unuttum. bilen varmı ?
Evet ilk başta yapılan testte yüksek çıktı 4 gibi ozamandan beri içiyorum günde 1 tane şimdi normal değerde gebelik de 2.5 olması gerekiyormus cennetlik
Bugün dr tokluk kan şekerine de bakmış.
Biraz önce e nabızdan baktım 146 çıkmış normal değer 140 ta bitiyor benimki geçmiş..
Kendime biraz kızdım
yürüyüş vs yapan bi tipim ama randevudan bir saat kadar önce bi ekmek arası yediydim muhtemelen o çıkardı şekerimi..
Şekeri normali geçen var mı?
Sizin drlar ne dedi böyle bir şeye?
Canım maalesef bu şeker çok nalet şeker sorunun varsa 1 dilim ekmek de yesen yüksek çıkıyor benimde şeker problemim var sürekli dikkat etmek zorundayım kdın doğum glifor verdi endokrine gittim asla içme dedi ama insülinde veremem okadar da yüksek değil dedi diyetle kontrol altında turmam gerekiyor tokluk 150 ye açlık 100 e cıkmıcak dedi
benimde hamile kalmadan önce 12-7 13-8 falandı gebelikle beraber hayatıma düşük tansiyon girdi. Doktor kan hacminin artışından ve damar genişlemesinden kaynaklı olduğunu söyledi hayatımı sekteye uğratıp uğratmadığını sordu bendede ne baş dönmesi ne çarpıntı var normal o zaman ciddi bişeye yol açmaz dedi
benimde hamile kalmadan önce 12-7 13-8 falandı gebelikle beraber hayatıma düşük tansiyon girdi. Doktor kan hacminin artışından ve damar genişlemesinden kaynaklı olduğunu söyledi hayatımı sekteye uğratıp uğratmadığını sordu bendede ne baş dönmesi ne çarpıntı var normal o zaman ciddi bişeye yol açmaz dedi
Aynen vallahi yükselmesinden çok korktum bide idrarda protein çıkınca neyseki düşük. Ekmek çok tüketmiyorum tuzu azalttım çok su içiyorum ondan olabilir belki
Valla çok iyi ben o konuda tembelim gerçi asansör kullanmıyorum merdivenleri inip çıkıyorum hafta sonu bol bol hareket ediyorum akşamları işten çıkıp direk kanepeye yapışmak istiyorum