2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Günaydın arkadaşlar tetanoz aşımı yaptırdım şimdilik bı sıkıntı yok bakalım sonradan biraz ağrısı olur galiba bu arada bebeğim soldan ortaya geçti sizinki nasil

Günaydın kızlaaarrr
Herkes iyidir umarım

Tiroid ilacı mide bulundurmaz
Kan ilacı ve vitamin ilaçları bulandırıyor canım o yüzden ben icemiyorum
Vitamin değerlerin çok düşük değilse zaten vitamin ilacı kullanmana gerek yok aslında, biz sanki mecburmusuz gibi düşünüyoruz ama aslında o vitaminler de bir nevi ilaç ve bir ton kimyasal var. Illa vitamin alcam diyorsan ocean mummy i düşünebilirsin . Hem omega 3 Hem multi vitamin içeriyor. Üstelik mide bulantısı yapmıyor. Hamileler vr eldivenler için gelistirilmis

Kan değerlerim cok dusuk olmadigi için doktor çok bulandiriyorsa içmeyebilirsin dedi bana. Zaten bebek gereken tum gidalari aliyor, olan bizim depolara oluyor. Hamilelik sonrasi takviyelerle toparlarim insallah

Kızlar bende çok net hissediyorum artık çok şükür. Hele dün akşam çok güzeldi meylenin dediği gibi dışardan da hissedilecek derecede
Eşimde hissediyor artık gerçekten bu haftalar hayal gibiydi bulantili süreçte çok şükür geldik bundan sonrası da güzel geçer umarim

Amin ins evlat acisini cok cektim gozlerimde yas kakmamisti sukur kizimnvar sariliyorum ona birde oglumu kucagima saglikla alsam yuce rabbimden daha ne isterim ki en buyuk mutlulugum onlar canim feda onlara
Seni çok iyi anlıyorum benim yengem aynıydı onunda 7 kaybı oldu şükür rabbim onada iki evlat verdi. Her zorluğun sonunda bi kolaylık vardır. Ben de evlendiğimden beri hep çocuk istedim olmadı 3 yıldır tedaviler gördüm şükür nasip oldu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.

Amin cnm inşallah allah isteyen herkese arattırmadan nasip etsin

Kızlar geriden geliyorum ben yorumları okuyorum BEBEK ARABASI DENMİŞ. bende geçen haftaya kadar kanz check in alacaktım. ama bu arabada en önemli şeyin eksik olduğunu söyledi tecrübeli anneler. ÇİFT YÖN ! ve bana çok mantıklı geldi. ben bebeğimi görmeliyim bazen. yada karşıdan güneş geldiğinde kendime çevirmeliyim falan. o yüzden yeniden arayışa geçtim.

neden sonra çağırdı ki benim ilk tahliller tansiyona bakıldı sonra kalp atışına bakıldı sonra aşı yapıldı
Tahliller yarın çıkıyor kuzum birde kalp atım cihazının pili bitmiş ama kol ağrısı yok hiç hissetmedim aşı yeri acımıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…