2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Sukur Allaha kimilerimiz boyleyiz iste Bin sukur yine cocuklarimiz oluyor ya hic olmasaydi hamd olsun sukurler olsun

Hemen acımıyo ki hissetmiyorsun ne iğneyi nede kol ağrısı 5 6 saat sonra başlıyor
İnşallah öyle kalsın
Bende haftaya aşı olucam korkuttunuz valla :)) bide bizim sağlık ocağındakiler pek bi acemi geldi bana kanımı 20 dkkada alabildiler 2 kolumuda delik deşik ederek oda aşıda naparlar bilmem

Bende hiç yürüyemiyorum yaa hareketim az, havalarda pek uygun değil, anca eve gidip uyumak istiyorum bazı günler.

Bende haftaya aşı olucam korkuttunuz valla :)) bide bizim sağlık ocağındakiler pek bi acemi geldi bana kanımı 20 dkkada alabildiler 2 kolumuda delik deşik ederek oda aşıda naparlar bilmem
Yok yok yapımında bişey yok küçücük enjektör zaten incecik iğnesi hissetmezsin istedikleri kadar acemi olsunlar kan alınan yer daha da çok acıdı diyebilirim mesele sonrası
Korkulacak bişey değil ama 2 gün kol ağrısı garantisi var canım onada katlanıcaz mecbur =)

Ben de ilk gebeliğimde diyetle kontrol ettim. Sürekli ölçtüm.şekeri tamamen kestim. Sadece çok nadir dondurma yedim. Beyaz ekmek asla. Az miktar tam buğday ya da tam tahıl. Az ve sık yemek lazım bi de. Canım çok makarna çektiğinde yarım tabak yiyiyp, yarısını da bimkaç saat sonra yiyorum. Kendim için diyer filn yapamam ama bebek için neşer yapıyoruz. Bebeğim de çok şükür sağlıklı. 3100 doğmuştu. Bu hamileliğimde de aynen devam ediyorum, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Şeker çok twhlikeli bebek için. Ama diyetle kontrol edilebiliyor.

Monurol olması lazım canım

oh sonunda son sayfaya gelebildim Kızlar sağlık ocagında idrar tahlili yaptımış olan var mı sonuç kısmında bir şey merak ediyorum da.

Hanimlar bu e bebekteki indirimlerden faydalanan var mı? Dayanamadım hastane çıkışı aldim

Bu arada P Pelinim35 ben her gun yuruyus yapmaya gayret ediyorum doğuma cok faydasi var, onceki gebeligimde calisirken de ogle arası 15 dk da olsa yürürdüm

Normalmiymiş peki ben bu rakamlara hiç alışık değilim de:)))) benim 12.7 12.8 13 bile çıktığı oluyor bende 14-9 a cıkmasın diye bakıyorum
Benim de öyle ama normal tansiyonum 12 8 mesela eşime 12 8 yüksek geliyor onun normal tansiyonu 10 6 tansiyon kişiden kişiye farklılık gösterebiliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…