Seni çok iyi anlıyorum benim yengem aynıydı onunda 7 kaybı oldu şükür rabbim onada iki evlat verdi. Her zorluğun sonunda bi kolaylık vardır. Ben de evlendiğimden beri hep çocuk istedim olmadı 3 yıldır tedaviler gördüm şükür nasip oldu rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah.
Bende haftaya aşı olucam korkuttunuz valla :)) bide bizim sağlık ocağındakiler pek bi acemi geldi bana kanımı 20 dkkada alabildiler 2 kolumuda delik deşik ederek oda aşıda naparlar bilmem
Bende haftaya aşı olucam korkuttunuz valla :)) bide bizim sağlık ocağındakiler pek bi acemi geldi bana kanımı 20 dkkada alabildiler 2 kolumuda delik deşik ederek oda aşıda naparlar bilmem
Yok yok yapımında bişey yok küçücük enjektör zaten incecik iğnesi hissetmezsin istedikleri kadar acemi olsunlar kan alınan yer daha da çok acıdı diyebilirim mesele sonrası
Korkulacak bişey değil ama 2 gün kol ağrısı garantisi var canım onada katlanıcaz mecbur =)
Canım maalesef bu şeker çok nalet şeker sorunun varsa 1 dilim ekmek de yesen yüksek çıkıyor benimde şeker problemim var sürekli dikkat etmek zorundayım kdın doğum glifor verdi endokrine gittim asla içme dedi ama insülinde veremem okadar da yüksek değil dedi diyetle kontrol altında turmam gerekiyor tokluk 150 ye açlık 100 e cıkmıcak dedi
Ben de ilk gebeliğimde diyetle kontrol ettim. Sürekli ölçtüm.şekeri tamamen kestim. Sadece çok nadir dondurma yedim. Beyaz ekmek asla. Az miktar tam buğday ya da tam tahıl. Az ve sık yemek lazım bi de. Canım çok makarna çektiğinde yarım tabak yiyiyp, yarısını da bimkaç saat sonra yiyorum. Kendim için diyer filn yapamam ama bebek için neşer yapıyoruz. Bebeğim de çok şükür sağlıklı. 3100 doğmuştu. Bu hamileliğimde de aynen devam ediyorum, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza. Şeker çok twhlikeli bebek için. Ama diyetle kontrol edilebiliyor.
Kızlar günaydın . Böbreklerim çok ağrıyor. Lokösit ve keton yüksek çıktı . yarın doktora randevum var. ama böbreklerim çok ağrıyor. şiştim . geçen doktor toz halinde bir ilaç vermişti 1 kere kullanımlı. adını unuttum. bilen varmı ?
canım idrar mikroskobisi diye bir yer var son paragrafta olması lazım. bende her sahada bol epitel, 7-8 eritrosit, 2-3 lökosit gözlendi diyor sende ne yazıyor acaba
canım idrar mikroskobisi diye bir yer var son paragrafta olması lazım. bende her sahada bol epitel, 7-8 eritrosit, 2-3 lökosit gözlendi diyor sende ne yazıyor acaba
Geçiyo geçiyo bak bugün daha rahatım yarın birazcık daha derken 1 haftaya hiç vurulmamış gibi olurum
Ağır Bi aşı Malesef 2 gün çekicez sadece öyle düşün
Hanimlar bu e bebekteki indirimlerden faydalanan var mı? Dayanamadım hastane çıkışı aldim
Bu arada PPelinim35
ben her gun yuruyus yapmaya gayret ediyorum doğuma cok faydasi var, onceki gebeligimde calisirken de ogle arası 15 dk da olsa yürürdüm