2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde hep aynı civarlarda hamilelikten öncede öyleydi, yuksek olmasındansa düşük olması çok daha iyi

aynen yükselmesin de dediğin gibi ama benim gebelikle hayatıma girdi normal olduğunuda söyledi doktor bi sıkıntı çıkarmıyomuş düşük tansiyon

kızlar tansiyonunuzu evde mi ölçüyorsunuz eğer çok önemliyse eve tansiyon aleti alayım bende. ben hiç ölçmüyorum

e-bebekteki indirimden lierac aldım ben. diğerleri yine temmuza kadar e bebekte olmasa başka yerde indirime girer. bakmayın ya sürekli bir yerde indirim oluyor

Nipt yaptıranlar vardı öyle hatırlıyorum.
Yurt dışına gidiyor bu test sanırım ve pahalı 3000 e yakın bi fiyatı var.
Yaptıranlar sizler ne kadar ödediniz?
Tatlım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ben 13. Haftada yaptırdım. İkiz olduğu için 2500 ödedim. Tek olsa 1500 falandı sanırım. Prenatest ismi. Sadece trizomi 21 yaptırsan yeter tekli gebelikse

Yok hayatım benimki aklmanyaya yollandı. O testi yapan markaya göre değişiyor. Amerikaya yollanan da var başka firmalarda

Aynen canim iyi ki burasi var aslinda hic takmiyorum hayatimi surduruyorum ama iste yatiyorum bebegi kaybetme korkusu bazen cokuyorum elimde degil ins emeklerimiz bosa gitmez
Canım korkunun hiçbir faydası yok ne sana, nebebeğine. Ben de anksiyete var normalde, benim de zorlandığım oluyır ama aklıma üzüldüğüm sebepler geldikçe atıyorum hemen kafamdan. Gün doğmadan neler doğar. Belki de boşu boşuna endişeleniyoruz, aslında herşeysüper gidecek, ee o zaman yazık değil mi bize? Allah büyük, akışına bırak, herşey olacağına varır...

Kızlar sizden duyup tetonoz aşısını doktora sordum,detaylı ultrasondan sonra karar vericez dedi.

kızlar tansiyonunuzu evde mi ölçüyorsunuz eğer çok önemliyse eve tansiyon aleti alayım bende. ben hiç ölçmüyorum
Ben aldım canım, üzerinde hamileler kullanmasın yazıyorelektronik almıcaksan al yani.

Kızlar Carter's da tüm ürünlerde %50 indirim var, bakmak isteyen olursa
Carter ürünleri güzel gözüküyor ama indirimli ürünleri bile ucuz değil. Nasıl değer mi fiyatlarına?

Canım hastanede sağlık ocağında vs. de elektronikle ölçüyolar ama bilekten değil koldan olanlar ben acura kullanıyorum mesela

Eşimde hissediyor artık gerçekten bu haftalar hayal gibiydi bulantili süreçte çok şükür geldik bundan sonrası da güzel geçer umarim
Aminn inşallah rabbim sağlıkla doğdukları günleri göstersin hepimize inşallah

Kızlar bir arkadaş sanırım bundan bahsetmişti okuduğum bir kitapta gözüme çarptı paylaşayım.

Eklentiler

• AE50E0D8-7830-4D31-A315-3BF37CA4A387.webp
    107,8 KB · Görüntüleme: 58
Kızlar ben geldim :) her annenin mutlaka tecrübe etmesi gereken bir şey detaylı ultrason bence. O kadar yakın ve o kadar belli ki herşey ağlamamak işten bile değil. Diyafram böbrek kalp beyin kan akışı dudakları gözlerine kadar her şeyi bir saat boyunca incelediler. Allah'a binlerce şükür ki hiç bir sorun çıkmadı gelişimi güzel dedi. Ve hatıra kalacak bir sürü görüntumuz oldu :)) darısı sizlere artık :))

Ayy ne mutlu sana cnm darısı bizee

Gözün aydın canım, darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…