e-bebekteki indirimden lierac aldım ben. diğerleri yine temmuza kadar e bebekte olmasa başka yerde indirime girer. bakmayın ya sürekli bir yerde indirim oluyor
Nipt yaptıranlar vardı öyle hatırlıyorum.
Yurt dışına gidiyor bu test sanırım ve pahalı 3000 e yakın bi fiyatı var.
Yaptıranlar sizler ne kadar ödediniz?
Tatlım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ben 13. Haftada yaptırdım. İkiz olduğu için 2500 ödedim. Tek olsa 1500 falandı sanırım. Prenatest ismi. Sadece trizomi 21 yaptırsan yeter tekli gebelikse
Ben yaptırdım 2850 gibi bir rakamdı tam hatırlamıyorum. 10 iş günü içinde açıklanıyor cinsiyeti açıklamak yasak bayağı bi parametreye bakıyorlar. Nifty için alınan kan artık yurtdışına girmiyor ankarada çalışılıyor.
Aynen canim iyi ki burasi var aslinda hic takmiyorum hayatimi surduruyorum ama iste yatiyorum bebegi kaybetme korkusu bazen cokuyorum elimde degil ins emeklerimiz bosa gitmez
Canım korkunun hiçbir faydası yok ne sana, nebebeğine. Ben de anksiyete var normalde, benim de zorlandığım oluyır ama aklıma üzüldüğüm sebepler geldikçe atıyorum hemen kafamdan. Gün doğmadan neler doğar. Belki de boşu boşuna endişeleniyoruz, aslında herşeysüper gidecek, ee o zaman yazık değil mi bize? Allah büyük, akışına bırak, herşey olacağına varır...
Kızlar ben geldim :) her annenin mutlaka tecrübe etmesi gereken bir şey detaylı ultrason bence. O kadar yakın ve o kadar belli ki herşey ağlamamak işten bile değil. Diyafram böbrek kalp beyin kan akışı dudakları gözlerine kadar her şeyi bir saat boyunca incelediler. Allah'a binlerce şükür ki hiç bir sorun çıkmadı gelişimi güzel dedi. Ve hatıra kalacak bir sürü görüntumuz oldu :)) darısı sizlere artık :))
Geçiyo geçiyo bak bugün daha rahatım yarın birazcık daha derken 1 haftaya hiç vurulmamış gibi olurum
Ağır Bi aşı Malesef 2 gün çekicez sadece öyle düşün
Kızlar ben geldim :) her annenin mutlaka tecrübe etmesi gereken bir şey detaylı ultrason bence. O kadar yakın ve o kadar belli ki herşey ağlamamak işten bile değil. Diyafram böbrek kalp beyin kan akışı dudakları gözlerine kadar her şeyi bir saat boyunca incelediler. Allah'a binlerce şükür ki hiç bir sorun çıkmadı gelişimi güzel dedi. Ve hatıra kalacak bir sürü görüntumuz oldu :)) darısı sizlere artık :))