2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Selam canım :) Yok daha gitmedim yarın 11 de randevum sabırsızlanıyorum
Oh süper :):):) Bol bol izleyeceksin yavrunu, kızımda CD de görüntülerini de vermişti, sonra da bakabiliyorsun. hadi bakalım, yazarsın bize :):)

Ürün kalitesi çok iyi 5'li body alabilirsin tanesi 17 tlye filan geliyor, Carter's a göre makul bir fiyat :) %100 pamuk diye biliyorum. istersen eve gidince bakabilirim etiketlerine. kızımda kullandım çok çok çok memnundum

Cem Yılmaz a atfen "Buyrun bu da bizim oğlumuz :
Maşallahhh çok tatlı bu bebekk

İyi ki kadiniz dimi iyiki iyiki iyi ki

Kızlar selam bişey soracagim sizlere benim sürekli kafamda bir ağrı var 17. Haftama gireceğim insaallah böyle sorunu olan var mı acaba

çok çok sevindim canım gözünaydın inşallah bu şekilde devam edip sağlıkla gelsinnn

Canım hastanede sağlık ocağında vs. de elektronikle ölçüyolar ama bilekten değil koldan olanlar ben acura kullanıyorum mesela
Bana hep pompalı olanla ölçtüler cnm doktorlarda. Benimki de acura aslında ama prospektusünde hamileler kullanmasın yazıyır, korktum kullanmadım ben de. Kola bağlıyorsun, on tuşuna basıyorsun, ölçüyor

aynen benimkide ondan ve kullanıyorum bana hep digitalle bakıyolar manuel hiç denk gelmedim sayılır bi zararı olsa onlar yapmaz sanırım pille çalışan bişey sonuçta anlayamadım neden zararlı olsun ki

Eve gidince kendi aldığını atsana canım. Memnun kalmışsın nasılsa :)

Ben hastanelerde doktorların kullandığı omron marka olandan almıştım, doktorlarda her zaman pompalı kullanmıyor, bir sakıncası yoktur bence.

aynen benimkide ondan ve kullanıyorum bana hep digitalle bakıyolar manuel hiç denk gelmedim sayılır bi zararı olsa onlar yapmaz sanırım pille çalışan bişey sonuçta anlayamadım neden zararlı olsun ki
Ben de bildiğimden değil cnm, ben yeni aldım netten. Öyle yazınca kullanmiyim bu dönem dedim. Dediğin gbi zararı da yoktur belki de hiç

Olsun canım, erkeklerde ilerde annelerine öyle kol kanat, güç oluyolar ki, özenmemek mümkün değil:) annem abime, abim anneme hayran

İnşallah benim ogluslarım da annelerine düşkün olurlar.Ama Allah o günleri gösterirse eşleri ile de çok mutlu olmalarını anne ile eş arasındaki dengeyi kurmalarını dilerim.Bunun için çok dua edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…