Benim oğlumda 14 kilo 28 aylık ama bazen 2 3 dk kucağımda taşımam gerekiyor ne yazıkki bir türlü anlamıyor. Anlamamazliga geliyor kardeşi olacağını söylüyorum devamli inat yapiyor bazen yada yorulduğunda çok istiyor kucak....Allah korusun ins bebeklerimizi...
Bende 15. Hafta bile kiz demişlerdi. 17 de çat erkek dediler. Bende baya şoka girdim vok hayal kurmuştum ama 1 günde alıştım erkek fikrine insan evladı sağlıklı ve hayirli olsun da başka birşey istemiyor. Ama hala detaylı geçmeden emin olmama hissim de var bir köşede duruyor :)
Ben oğlumda erkek görmüştüm emindim doğru çıkmıştı. Bunda da oğlumun yanında yatan bir kiz bebek gördüm. O kadar emindim ki kiz olacağından bende çok sasirdim.
Aynı şeyleri yaşamışız.Oglumda 3 defa erkek bebek gördüm rüyamda doğru çıktı.Bu sefer kız gördüm Dr rüyamda Zeynep geliyor demiştiama erkek bu da.Hayirlisi olsun.Bende aynı gün alıştım erkek fikrine yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.Hatta abisinin kıyafetlerini çıkardım ne var ne yok baktım uygun olanlari seçip ayırdım.Dogum yaklaşınca bi güzel yıkanıp ütülenecekler
İnşallah benim ogluslarım da annelerine düşkün olurlar.Ama Allah o günleri gösterirse eşleri ile de çok mutlu olmalarını anne ile eş arasındaki dengeyi kurmalarını dilerim.Bunun için çok dua edicem
Evet benim doktorum 3 firmayı önerdi. Ama bakılan parametre sayısının fazla olmadından dolayı ben nifty yaptırdım, firma (genoks) bana testlerin ankaraya gönderileceğini söyledi.
Kızlar ben geldim :) her annenin mutlaka tecrübe etmesi gereken bir şey detaylı ultrason bence. O kadar yakın ve o kadar belli ki herşey ağlamamak işten bile değil. Diyafram böbrek kalp beyin kan akışı dudakları gözlerine kadar her şeyi bir saat boyunca incelediler. Allah'a binlerce şükür ki hiç bir sorun çıkmadı gelişimi güzel dedi. Ve hatıra kalacak bir sürü görüntumuz oldu :)) darısı sizlere artık :))
Bana hep pompalı olanla ölçtüler cnm doktorlarda. Benimki de acura aslında ama prospektusünde hamileler kullanmasın yazıyır, korktum kullanmadım ben de. Kola bağlıyorsun, on tuşuna basıyorsun, ölçüyor
Kızlar ben geldim :) her annenin mutlaka tecrübe etmesi gereken bir şey detaylı ultrason bence. O kadar yakın ve o kadar belli ki herşey ağlamamak işten bile değil. Diyafram böbrek kalp beyin kan akışı dudakları gözlerine kadar her şeyi bir saat boyunca incelediler. Allah'a binlerce şükür ki hiç bir sorun çıkmadı gelişimi güzel dedi. Ve hatıra kalacak bir sürü görüntumuz oldu :)) darısı sizlere artık :))
Kızlar aktardan yüzde yüz organik olanindan alın. Cezve de su ısıtıp sisesini iki dakka içinde bekletince yağ eriyor. Sonra sürüyorum . En sevdiğim yanı vücutta iki gün boyunca yoğun nem bırakıyor. Diğer kremler ya da yağlar gibi değil.
Evet benim doktorum 3 firmayı önerdi. Ama bakılan parametre sayısının fazla olmadından dolayı ben nifty yaptırdım, firma (genoks) bana testlerin ankaraya gönderileceğini söyledi.
Ben hepsini yaptıracaktım ama benim perinatolog sadece 21i yaptır, diğerlerine boşuna para verme, doğru sonuç anlaşılmaz dedi ama yaptırdığım firma ikizlerde 3 teste birden bakmak zorunlu dedi. Artık neyse atlattık nasılsa:)