2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Aynı şeyleri yaşamışız.Oglumda 3 defa erkek bebek gördüm rüyamda doğru çıktı.Bu sefer kız gördüm Dr rüyamda Zeynep geliyor demiştiama erkek bu da.Hayirlisi olsun.Bende aynı gün alıştım erkek fikrine yeter ki sağlıklı hayırlı olsun.Hatta abisinin kıyafetlerini çıkardım ne var ne yok baktım uygun olanlari seçip ayırdım.Dogum yaklaşınca bi güzel yıkanıp ütülenecekler

Kızlar bildiğimiz bebek markalarını yazalım mı;
Ebebek, carters, joker, lc waikiki, mothercare, zara, chicco, h&m
Başka aldığınızmarkalar var mı
Kanz, kızımın hastane çıkışıydı ve defalarca yıkam ama rağmen hiç bir şey olmadı. C&a, sobee, Toker bebe, koton, defa to, aklıma gelenler

Eminim öyle olurlar canım, sevgiyle yetişen çocuklar, onun değerini de bilirler. Ona inanıyorum ben

Karnınıza sürdüğünüz krem ya da başka bitkisel yağlar nelerdir hanımlar?Ben bu sefer kakao yağı aldım.Kullanip memnun kalan var mı?
Ben bebek yağı kullanıyorum sadece jhonsons baby badtime kokusu da çok güzel zaten ilk doğumdan çatlağım var bunda sadece bebek yağı kullanacağım

Yok hayatım benimki aklmanyaya yollandı. O testi yapan markaya göre değişiyor. Amerikaya yollanan da var başka firmalarda
Evet benim doktorum 3 firmayı önerdi. Ama bakılan parametre sayısının fazla olmadından dolayı ben nifty yaptırdım, firma (genoks) bana testlerin ankaraya gönderileceğini söyledi.

Gözün aydın hayırla sağlıkla al kucağına. Darısı başımıza.

Maşallah gözünaydın darısı başımıza inşallah :)
Karnınıza sürdüğünüz krem ya da başka bitkisel yağlar nelerdir hanımlar?Ben bu sefer kakao yağı aldım.Kullanip memnun kalan var mı?
Ben bio oil almıştım ama bitince kakao yağı alayım diyorum kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim

Kızlar aktardan yüzde yüz organik olanindan alın. Cezve de su ısıtıp sisesini iki dakka içinde bekletince yağ eriyor. Sonra sürüyorum . En sevdiğim yanı vücutta iki gün boyunca yoğun nem bırakıyor. Diğer kremler ya da yağlar gibi değil.

Evet benim doktorum 3 firmayı önerdi. Ama bakılan parametre sayısının fazla olmadından dolayı ben nifty yaptırdım, firma (genoks) bana testlerin ankaraya gönderileceğini söyledi.
Ben hepsini yaptıracaktım ama benim perinatolog sadece 21i yaptır, diğerlerine boşuna para verme, doğru sonuç anlaşılmaz dedi ama yaptırdığım firma ikizlerde 3 teste birden bakmak zorunlu dedi. Artık neyse atlattık nasılsa:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…