Evet ilk başta yapılan testte yüksek çıktı 4 gibi ozamandan beri içiyorum günde 1 tane şimdi normal değerde gebelik de 2.5 olması gerekiyormus cennetlik
Canım maalesef bu şeker çok nalet şeker sorunun varsa 1 dilim ekmek de yesen yüksek çıkıyor benimde şeker problemim var sürekli dikkat etmek zorundayım kdın doğum glifor verdi endokrine gittim asla içme dedi ama insülinde veremem okadar da yüksek değil dedi diyetle kontrol altında turmam gerekiyor tokluk 150 ye açlık 100 e cıkmıcak dedi
Tatlım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ben 13. Haftada yaptırdım. İkiz olduğu için 2500 ödedim. Tek olsa 1500 falandı sanırım. Prenatest ismi. Sadece trizomi 21 yaptırsan yeter tekli gebelikse
Canım korkunun hiçbir faydası yok ne sana, nebebeğine. Ben de anksiyete var normalde, benim de zorlandığım oluyır ama aklıma üzüldüğüm sebepler geldikçe atıyorum hemen kafamdan. Gün doğmadan neler doğar. Belki de boşu boşuna endişeleniyoruz, aslında herşeysüper gidecek, ee o zaman yazık değil mi bize? Allah büyük, akışına bırak, herşey olacağına varır...
lavitabellamk
evet doğru hatırlamışım %100 pamuk. Güvenle giydirebilirsin. Hem esnek de 12 ayı 2 yaşında da giyebiliyor.
Bu arada kızımın eski kıyafetlerine baktım yazdıklarınızın dışında panço, GAP ve benetton dan da almışım.
Kızlar bu arada 24 şubatta e bebekte tekstil indirimi olacak. Hastane çıkışları kaliteli e bebeğin. İnşallah benim kuzular cinsiyet gösterir de ben de alabilirim. Dün uğradım e bebeğe özlemişim bebek kıyafeti bakmayı
Kızlar bu arada 24 şubatta e bebekte tekstil indirimi olacak. Hastane çıkışları kaliteli e bebeğin. İnşallah benim kuzular cinsiyet gösterir de ben de alabilirim. Dün uğradım e bebeğe özlemişim bebek kıyafeti bakmayı