2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet ilk başta yapılan testte yüksek çıktı 4 gibi ozamandan beri içiyorum günde 1 tane şimdi normal değerde gebelik de 2.5 olması gerekiyormus cennetlik

Benim de 3 ü geçmiş tiroid ilacı vardı bugünkü reçetemde. Önlem diye düşündüm ben de.

Dikkat etmem lazım benim de genetik yatkınlık var. Yemek yemeyi de seviyorum ama yapacak bir şey yok.

Tatlım kaçıncı haftadasın bilmiyorum ben 13. Haftada yaptırdım. İkiz olduğu için 2500 ödedim. Tek olsa 1500 falandı sanırım. Prenatest ismi. Sadece trizomi 21 yaptırsan yeter tekli gebelikse

18 in içindeyim canım. 4 lü yü bekliyorum umarım risk yüksek çıkmaz o zaman ya amniyosentez ya nipt tercih etmem gerekecek..

Kızlar selam bişey soracagim sizlere benim sürekli kafamda bir ağrı var 17. Haftama gireceğim insaallah böyle sorunu olan var mı acaba

Canım tansiyon sinüzit gibi bi problemin olabilir mi? Dr bir danış istersen..

Insallah canim evet cok haklisin bazen oyle oluyorum iste keske elimde olsa bin sukur simdi daha iyiyim

Ay maalesef ben martta ogrencem artık cinsiyet. Unisex tarzı bakarım ben de :))

Merhaba kızlar inşallah tüm anne ve bebekler iyidir :) ben detaylı için tam 20+0 a randevu almaya çalısacagim uygun bir zaman sanırım değil mi?

Evet gecen gapten indirimden bi mont aldim kizima simli, tuylu vs. bay guzel bisi. Onlari da ekliyum ekliyim listeme:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…