Annemlere geldim mısır çay takılıyorum kız duramıyorum ben yaaaBen LoL oynuyorum hava çok soğuk dışarı planları yalan oldu evde kutluyorumsen napiyon
Deü tde mezunuEvet izmirdeyim hangi üniversite?
Misafir var bizde çay faslından sonra şimdi çekirdekteyizZaman geçmiyordu resmen
Napıyosunuz acabası
Afiyet olsun canımDeü tde mezunu
Misafir var bizde çay faslından sonra şimdi çekirdekteyiz
Bu gece zor uyursunAnnemlere geldim mısır çay takılıyorum kız duramıyorum ben yaaa
11.30 da inşallah geç uyanırım aminnnBu gece zor uyursunsabah kaçta randevu
Koton'da süper ürünler oluyor bir de c&a var. H&m zaten çok iyi. Ama herşeyi oralardan almak biraz tuzlu olabilir indirime denk gelirsen iyi olur. Günlük kıyafet pijama ve zıbın tarzı şeyler için bence Civil'e git (ya da civilim.com) orda hem hesaplı hem kaliteli şeyler oluyor. Ha bir de Minicity var ama Istanbul'da var mı bilmiyorum.Kızlar bildiğimiz bebek markalarını yazalım mı;
Ebebek, carters, joker, lc waikiki, mothercare, zara, chicco, h&m
Başka aldığınızmarkalar var mı
Ayrıntılı ultrason degil mi?ücretini öğrenebilir miyim?11.30 da inşallah geç uyanırım aminnn
Beklemek çok kötüymüş ilk defa bunu anladımBenim de yarın randevum ama 17.30 ta. Ama bazen beklenebiliyomuş, Bir de 1,5 saat sürücekmiş, artık akşama öğrenmiş olurum anca :) sen sabahtan öğreneceksin ne güzel@Meylen
400 TL canım perinatoloji uzmanı bakıcak radyolog bakarsa 250 TLAyrıntılı ultrason degil mi?ücretini öğrenebilir miyim?
Ben klasik takılıyorum eski ama eskimeyen..Kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü? Ben Leo ismini çok istiyorum ama eşim çok sıcak bakmıyor,bide Oscar ismini çok beğeniyorum eşim bunu beğendi Oscar koyalım diyor,sizce güzel mi? Yada Oscar Leo nasıl olur?
Canım Oscar tanrı merhameti demek, Leo da latince cesur insan demek ayni anda aslan da demek,eşim latin olduğu için Leo beğenmedi. Yurtdışında yaşıyoruz ilerde ismi yüzünden alay konusu olsun istemem. Çok düşündük ama seçenek çok az maalesefBen klasik takılıyorum eski ama eskimeyen..
Ve illa tek olacak. İkinci ad var ama kimlikte değil..
Senin düşündüğün isimler yabancı
anlamları güzelse neden olmasın? Ne peki anlamları? Eşin niye sıcak bakmıyor?
Monurol diye biliyorum reçetesiz satılmıyorKızlar günaydın . Böbreklerim çok ağrıyor. Lokösit ve keton yüksek çıktı . yarın doktora randevum var. ama böbreklerim çok ağrıyor. şiştim . geçen doktor toz halinde bir ilaç vermişti 1 kere kullanımlı. adını unuttum. bilen varmı ?
Bende yürüyemiyorum, markete bile gittiğimde alt kasığımda kasılma sertlik oluyor, keşke yürüyebilsek ama bebeği zorlamış oluyorum.Bende hiç yürüyemiyorum yaahareketim az, havalarda pek uygun değil, anca eve gidip uyumak istiyorum bazı günler.
Ya bu testte ca çıkmış bu idrar yolu taşı demek diye biliyorum. Kum yada taş dökmeyesin?Eki Görüntüle 2235702
Az miktarda enfeksiyonun var demek canım senin sonucun benim baya baya yüksek
ayyy aşallah şimdiden artist bu yaa. Doktorun cihazıda çok iyiymiş çok iyi görüntü almış.Cem Yılmaz a atfen "Buyrun bu da bizim oğlumuz :
Bende lierac kullanıyorum ama araştırdım paraben içermiyor yazmıyor bende aromaterapi ilr uğraşan uzman eczacı ile yağ hazırlatacağımaynı şeyi almışız canım bende çatlak önleyici kremi lierac aldım dün :)
Yaaa eskiden c&a çok kaliteliydi ama cevahir ve profilodaki mağazası kapandı. Hala mağazaları varmıymış, ben firma tamamen kapandı samdım.Kanz, kızımın hastane çıkışıydı ve defalarca yıkam ama rağmen hiç bir şey olmadı. C&a, sobee, Toker bebe, koton, defa to, aklıma gelenler
4 yağın ismini çok duydum ama bende eczacıya hazırlatacağım.Karnınıza sürdüğünüz krem ya da başka bitkisel yağlar nelerdir hanımlar?Ben bu sefer kakao yağı aldım.Kullanip memnun kalan var mı?
Bebek yağını geçen gebeliğimde kullandım tüylenme yaptı bıraktım.Ben bebek yağı kullanıyorum sadece jhonsons baby badtime kokusu da çok güzelzaten ilk doğumdan çatlağım var bunda sadece bebek yağı kullanacağım
Canım bio oil aynı zamanda leke açıcı olduğu in civa içerebilirmiş diye okudum. Gecen sene ikizlerde kullanmıştım yumuşacık yapıyorMaşallah gözünaydın darısı başımıza inşallah :)
Ben bio oil almıştım ama bitince kakao yağı alayım diyorum kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim
Diyet nasıl gidiyor? Bende 4.5 ayda 7 kilo aldım doktor kızacak bana tekil gebelik.Benim de yarın randevum ama 17.30 ta. Ama bazen beklenebiliyomuş, Bir de 1,5 saat sürücekmiş, artık akşama öğrenmiş olurum anca :) sen sabahtan öğreneceksin ne güzel@Meylen
Benim eşimin adına Leo çok yakın leo istedim eşim sırp ismi olan mateja istiyor. Mateo, mathew gibi diğer ülkelerde kullanılıyor. Kız oluraa ben erkek olursa o koyacaktı o nerde o bakalım.Kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü? Ben Leo ismini çok istiyorum ama eşim çok sıcak bakmıyor,bide Oscar ismini çok beğeniyorum eşim bunu beğendi Oscar koyalım diyor,sizce güzel mi? Yada Oscar Leo nasıl olur?
Onuda sordum düşükmüş değeri enfeksiyon kaynaklıda olabilir dedi o yüzden yarın tekrar test vericem canım o zaman anlaşılcakMonurol diye biliyorum reçetesiz satılmıyor
Bende yürüyemiyorum, markete bile gittiğimde alt kasığımda kasılma sertlik oluyor, keşke yürüyebilsek ama bebeği zorlamış oluyorum.
Ya bu testte ca çıkmış bu idrar yolu taşı demek diye biliyorum. Kum yada taş dökmeyesin?
ayyy aşallah şimdiden artist bu yaa. Doktorun cihazıda çok iyiymiş çok iyi görüntü almış.
Bende lierac kullanıyorum ama araştırdım paraben içermiyor yazmıyor bende aromaterapi ilr uğraşan uzman eczacı ile yağ hazırlatacağım
Yaaa eskiden c&a çok kaliteliydi ama cevahir ve profilodaki mağazası kapandı. Hala mağazaları varmıymış, ben firma tamamen kapandı samdım.
4 yağın ismini çok duydum ama bende eczacıya hazırlatacağım.
Bebek yağını geçen gebeliğimde kullandım tüylenme yaptı bıraktım.
Canım bio oil aynı zamanda leke açıcı olduğu in civa içerebilirmiş diye okudum. Gecen sene ikizlerde kullanmıştım yumuşacık yapıyor
Diyet nasıl gidiyor? Bende 4.5 ayda 7 kilo aldım doktor kızacak bana tekil gebelik.
Benim eşimin adına Leo çok yakın leo istedim eşim sırp ismi olan mateja istiyor. Mateo, mathew gibi diğer ülkelerde kullanılıyor. Kız oluraa ben erkek olursa o koyacaktı o nerde o bakalım.
Evet bazen global isimler seçmek lazım,hayatımız boyunca yurtdışında yaşıyacagiz inşallah onun için yabancı isim seçtik :) Leo çok hoşuma gidiyor ama bakalim artıkMonurol diye biliyorum reçetesiz satılmıyor
Bende yürüyemiyorum, markete bile gittiğimde alt kasığımda kasılma sertlik oluyor, keşke yürüyebilsek ama bebeği zorlamış oluyorum.
Ya bu testte ca çıkmış bu idrar yolu taşı demek diye biliyorum. Kum yada taş dökmeyesin?
ayyy aşallah şimdiden artist bu yaa. Doktorun cihazıda çok iyiymiş çok iyi görüntü almış.
Bende lierac kullanıyorum ama araştırdım paraben içermiyor yazmıyor bende aromaterapi ilr uğraşan uzman eczacı ile yağ hazırlatacağım
Yaaa eskiden c&a çok kaliteliydi ama cevahir ve profilodaki mağazası kapandı. Hala mağazaları varmıymış, ben firma tamamen kapandı samdım.
4 yağın ismini çok duydum ama bende eczacıya hazırlatacağım.
Bebek yağını geçen gebeliğimde kullandım tüylenme yaptı bıraktım.
Canım bio oil aynı zamanda leke açıcı olduğu in civa içerebilirmiş diye okudum. Gecen sene ikizlerde kullanmıştım yumuşacık yapıyor
Diyet nasıl gidiyor? Bende 4.5 ayda 7 kilo aldım doktor kızacak bana tekil gebelik.
Benim eşimin adına Leo çok yakın leo istedim eşim sırp ismi olan mateja istiyor. Mateo, mathew gibi diğer ülkelerde kullanılıyor. Kız oluraa ben erkek olursa o koyacaktı o nerde o bakalım.
Onu bende kullanıyorum canım daha yağlı olanınıExpial lipo krem sürüyorum ama düzenli değil.
Ben 7. Ayim dolunca youtube dan açıp ne lazımsa onları alicam listem bile yokKızlar herkes kendi oluştırduğu anne-bebek ihtiyaç listesini de paylaşsın bence aklımıza gelmemiş şeyler olabilir
Kızlar bu arada hergün yarım saat tempolu yürüyüş yapıyormusunuz?
Kacinci haftada tahmin yapilmisti sizin bebeginize? Hayirli olsun ayrica saglikla gelsin minik sevgiliAynen öyle erkenden tahminde yanılma oluyo dıyo doktorlar ama işte merakından gidiyorsun yapmamak gerekmiş :) isim ciciler yalan oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?