2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bildiğimiz bebek markalarını yazalım mı;
Ebebek, carters, joker, lc waikiki, mothercare, zara, chicco, h&m
Başka aldığınızmarkalar var mı
Koton'da süper ürünler oluyor bir de c&a var. H&m zaten çok iyi. Ama herşeyi oralardan almak biraz tuzlu olabilir indirime denk gelirsen iyi olur. Günlük kıyafet pijama ve zıbın tarzı şeyler için bence Civil'e git (ya da civilim.com) orda hem hesaplı hem kaliteli şeyler oluyor. Ha bir de Minicity var ama Istanbul'da var mı bilmiyorum.

Kızlar bebeklerinize isim düşündünüz mü? Ben Leo ismini çok istiyorum ama eşim çok sıcak bakmıyor,bide Oscar ismini çok beğeniyorum eşim bunu beğendi Oscar koyalım diyor,sizce güzel mi? Yada Oscar Leo nasıl olur?

Benim de yarın randevum ama 17.30 ta. Ama bazen beklenebiliyomuş, Bir de 1,5 saat sürücekmiş, artık akşama öğrenmiş olurum anca :) sen sabahtan öğreneceksin ne güzel @Meylen
Beklemek çok kötüymüş ilk defa bunu anladım
İnşallah güzel sonuçlar alırız canım
Senin 2 kat sürer tabi 2 bebek

Ben klasik takılıyorum eski ama eskimeyen..
Ve illa tek olacak. İkinci ad var ama kimlikte değil..
Senin düşündüğün isimler yabancı
anlamları güzelse neden olmasın? Ne peki anlamları? Eşin niye sıcak bakmıyor?

Canım Oscar tanrı merhameti demek, Leo da latince cesur insan demek ayni anda aslan da demek,eşim latin olduğu için Leo beğenmedi. Yurtdışında yaşıyoruz ilerde ismi yüzünden alay konusu olsun istemem. Çok düşündük ama seçenek çok az maalesef bide ben ve eşim kuzey ırak kürdüyüz bizim oralarda pek modern isimler yok olsa bile burda söylenmesi zor oluyor

Monurol diye biliyorum reçetesiz satılmıyor

Bende hiç yürüyemiyorum yaa hareketim az, havalarda pek uygun değil, anca eve gidip uyumak istiyorum bazı günler.
Bende yürüyemiyorum, markete bile gittiğimde alt kasığımda kasılma sertlik oluyor, keşke yürüyebilsek ama bebeği zorlamış oluyorum.
Eki Görüntüle 2235702
Az miktarda enfeksiyonun var demek canım senin sonucun benim baya baya yüksek
Ya bu testte ca çıkmış bu idrar yolu taşı demek diye biliyorum. Kum yada taş dökmeyesin?

Cem Yılmaz a atfen "Buyrun bu da bizim oğlumuz :
ayyy aşallah şimdiden artist bu yaa. Doktorun cihazıda çok iyiymiş çok iyi görüntü almış.

aynı şeyi almışız canım bende çatlak önleyici kremi lierac aldım dün :)
Bende lierac kullanıyorum ama araştırdım paraben içermiyor yazmıyor bende aromaterapi ilr uğraşan uzman eczacı ile yağ hazırlatacağım

Kanz, kızımın hastane çıkışıydı ve defalarca yıkam ama rağmen hiç bir şey olmadı. C&a, sobee, Toker bebe, koton, defa to, aklıma gelenler
Yaaa eskiden c&a çok kaliteliydi ama cevahir ve profilodaki mağazası kapandı. Hala mağazaları varmıymış, ben firma tamamen kapandı samdım.

Karnınıza sürdüğünüz krem ya da başka bitkisel yağlar nelerdir hanımlar?Ben bu sefer kakao yağı aldım.Kullanip memnun kalan var mı?
4 yağın ismini çok duydum ama bende eczacıya hazırlatacağım.
Ben bebek yağı kullanıyorum sadece jhonsons baby badtime kokusu da çok güzel zaten ilk doğumdan çatlağım var bunda sadece bebek yağı kullanacağım
Bebek yağını geçen gebeliğimde kullandım tüylenme yaptı bıraktım.

Maşallah gözünaydın darısı başımıza inşallah :)

Ben bio oil almıştım ama bitince kakao yağı alayım diyorum kullanan varsa aydınlatırsa sevinirim
Canım bio oil aynı zamanda leke açıcı olduğu in civa içerebilirmiş diye okudum. Gecen sene ikizlerde kullanmıştım yumuşacık yapıyor
Benim de yarın randevum ama 17.30 ta. Ama bazen beklenebiliyomuş, Bir de 1,5 saat sürücekmiş, artık akşama öğrenmiş olurum anca :) sen sabahtan öğreneceksin ne güzel @Meylen
Diyet nasıl gidiyor? Bende 4.5 ayda 7 kilo aldım doktor kızacak bana tekil gebelik.

Benim eşimin adına Leo çok yakın leo istedim eşim sırp ismi olan mateja istiyor. Mateo, mathew gibi diğer ülkelerde kullanılıyor. Kız oluraa ben erkek olursa o koyacaktı o nerde o bakalım.

Onuda sordum düşükmüş değeri enfeksiyon kaynaklıda olabilir dedi o yüzden yarın tekrar test vericem canım o zaman anlaşılcak

Evet bazen global isimler seçmek lazım,hayatımız boyunca yurtdışında yaşıyacagiz inşallah onun için yabancı isim seçtik :) Leo çok hoşuma gidiyor ama bakalim artık

Kızlar bu arada hergün yarım saat tempolu yürüyüş yapıyormusunuz?

Gunluk 7-8 bin adim atiyorum ben de.. Huff huff yaparak hizli tempolu degil ama durmadan ayni hizda yuruyorum..
Aslinda yuruyuse diye cikip marketi falan halledip donuyorum pesinden

Aynen öyle erkenden tahminde yanılma oluyo dıyo doktorlar ama işte merakından gidiyorsun yapmamak gerekmiş :) isim ciciler yalan oldu
Kacinci haftada tahmin yapilmisti sizin bebeginize? Hayirli olsun ayrica saglikla gelsin minik sevgili

Ayrica mesajlari okurken yag onerisi sorulmustu.
Ben ilk gebeligimde sprey sisesine esit miktar (kayisi yagi, tatli badem yagi, kakao yagi ve susam yagi ) karistirmistim Onu 2-3 ay kullandim sonra hindistancevizi yagi ile devam ettim. sadece karnim degil basenler bacaklar belim gogsum. komple

Hic catlagim olmadi ama belki de genetik bilemiyorum.. Biraz da sans bu isler galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…