2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Tatlim biraz yavasladim, gecen hafta yarim kilo aldim toplamda, ki normalde kat ve kat hizli gidiyordum.

Sayfayı hiç takip edemiyorum kızlar 1 yasında iş ev işleri hepsi bir yandan hamilelikten hiç bir şey anlamıyorum bebek Allah’a emanet kendi kendine büyüyor yavrum herkes iyidir umarım iyi geceler

Eşin latin mi kuzey ırak kürdü mü isim önerilerini bekliyorum bence sizin oralarda güzel isimler vardır ben Hazal düşünüyorum şimdilik bakalım

Eşin latin mi kuzey ırak kürdü mü isim önerilerini bekliyorum bence sizin oralarda güzel isimler vardır ben Hazal düşünüyorum şimdilik bakalım
Yok ikimiz de kuzey ırak kürdüyüz canım,evet güzel isimler var ama söylenmesi biraz zor çocuğumu zor duruma sokmak istemiyorum. Hazal çok güzel isim :)

Selam kızlar 20 haftalık hamileyim kızım çok hareketli hic yerinde durmaz geceleri uyutmuyor ama kaç seferdir hic hareket etmiyor iki gün bazen uç gün hic hissetmiyorum sonra tekrar aynı bu durum normalmi ya hareketlerinin kesilmesi neden oluyordu?

Canım ilk bebeğinmi

400 TL canım perinatoloji uzmanı bakıcak radyolog bakarsa 250 TL
Ben perinatolog tercih ettim
Ben devlete takip oldugum için ayrıyeten özelde düşünmemiştim ama sanırım 15dklık bir muayene ve fotograf falan vermeyecek ayrıcada radyolog yapacakmıs

12.14. Ve 16 .haftalarda bakılmıstı erkek dendi süpriz oldu :) Allah razı olsun insallah hepimizinki saglıkla gelır :)

ayy ne bilim doktorlara güvendik ama kızışım ters köşe yaptı bize amin cümlemizinki saglıklı hayırlı evlatlar olur insallah.
Canım seninde mi cinsiyet değişti bakalım ayrıntılıda bana ne diyecekler
Canım bunu bilmiyordum teşekkürler araştırayım kakao yağı mı alsam yoksa aktara mı danışsam bilmiyorum

Canım benim de öyle. Aklımda hep korku. Resmen zehir ediyorum kendime günleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…