2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar bende bebeği hissetmediğim için 2/gündür tedirginim arada karnında bi acı hissederdim oturur kalkarken bişeyler hissederdim 2 gündür sanki hiç bişey yokmuş gibi geliyor anlayamadım

Yeni doğan hastane çıkışı
0-3 , 3-6 takımlar, yedek altlar ve yedek tulumlar
patikli alt
çıtçıtlı bodyler
yedek badiler
çorap
şapka
eldiven
bebek bezi
biberon
emzik
bakım çantası(tırnak makası burun aspiratörü ateş ölçer tarak)
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil
alt değiştirme bezi
alt silmek için pamuk
emzik kutusu
önlük
müslin battaniyeler
penye battaniye
ağız bezleri
yenidoğan şampuan
havlu
deterjan
pudra
beşik
puset
oto koltuğu
bebek arabası
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu
bebek yağı
biberon fırçası
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
banyo süngeri
göğüs ücü kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
lohusa külodu
depend külot
süt sağma makinesi
süt saklama poşeti
emzirme yastığı
lohusa geceliği
terlik
bebek çantası

günaydın sizlerle oluşturduğum listeyi paylaştım ama eksikler olabilir aklıma geldikçe ekleyeceğim. sizler de ekleme yaparsanız sevinirim.
freearc bi bakarsın canım sen de istemişsin mesajını görünce listemi paylaşayım dedim:)

Ben devlete takip oldugum için ayrıyeten özelde düşünmemiştim ama sanırım 15dklık bir muayene ve fotograf falan vermeyecek ayrıcada radyolog yapacakmıs
Malesef devlette öyle ama olsun canını sıkma imkanımızın el verdiği kadar yapıyoruz Bi şeyleri doktorun iyi olsun da özel devlet sıkıntı değil içine sinmezse ayarlayabilirsen özele de git canım Allah herkese fırsat versin

benimkide bazen çok hareketli bazen baya duruyor kuzu 3 gün coştu, 2 gün çok nadir hissettim. doktora sordum, normal endişelenme böyle olur zaten dedi.

Canlarım Günaydın ben 3 hafta önce ufacık bi kelebek uçuşu hissiyle hissettim ama şimdi 20.hft, hiç hissetmedim hareketlerini, normal mi bu endişeleniyor insan, kilolu olduğum için mi hissedemiyorum acaba? 78kg ile başladık 81 şuan.

Canım seninde mi cinsiyet değişti bakalım ayrıntılıda bana ne diyecekler

Canım bunu bilmiyordum teşekkürler araştırayım kakao yağı mı alsam yoksa aktara mı danışsam bilmiyorum
Değişti değişti :) eşimde bende şoktayız hala cok farklı hisler içindeyim

Evet eğer içime sinmezse özelde de yaptırmayı dusunuyorum canım .

Bende arada hissetmiyorum kilo ile alakasi var sanırım birde doktor bana derin cok kalın dedi

Hepinize hayırlı doğumlar kızlar.
:)
İki yıl önce bu zamanlar bende sizin gibiydim çok heyecanlı... Hemen geçiyo büyüyor o zamanlar karnımdaki yaramaz şuan karşımda konuşmaya çalışıp bişeyler geveliyor maşallah darısı size..
Şimdi yeniden heyecanlıyım.
Sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar inşallah..

C&a'e baktım geçenlerde bir avmde kapanmış evet, keşke olsaydı, yetişkinler için de pijamaları filan çok sağlamdı.

Kızlar merhaba. Kilolar ne durumda acaba :))

72 ama hiç belli olmuyor :):):) 2 kg aldım galiba

Kızlar bende bebeği hissetmediğim için 2/gündür tedirginim arada karnında bi acı hissederdim oturur kalkarken bişeyler hissederdim 2 gündür sanki hiç bişey yokmuş gibi geliyor anlayamadım

Kızlar bebekler arkasını dönüyorlardır, uyuyorlardır. Bir de daha tam net hissedemediğimiz için de bu haftalar bizi yanılgıya düşürebilir. 25-26. haftalardan sonra hareket takibi yapsak, kafamızda rahatlar. Merak etmeyin kuzular büyümek için uyuyor :)

Değişti değişti :) eşimde bende şoktayız hala cok farklı hisler içindeyim
Canım ne zaman hangi cinsiyet denmişti, ne zaman değişti :) bende haftaya ayrıntılıya girecem merak ediyorum de 18.haftada kız demişti şimdi erkek der mi acaba
Bende arada hissetmiyorum kilo ile alakasi var sanırım birde doktor bana derin cok kalın dedi

Teşekkürler canım.. Bu gün Dr a tekrar soracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…