Bende dokuz eylülde meslek y.o da okudumDeü tde mezunu
Misafir var bizde çay faslından sonra şimdi çekirdekteyiz
doğunca anlicaz herhalde biz tam netBizim de kız gibi demişti.Sonra erkek dedi.Hayirlisi olsun canm.
Malesef devlette öyle ama olsun canını sıkma imkanımızın el verdiği kadar yapıyoruz Bi şeyleri doktorun iyi olsun da özel devlet sıkıntı değil içine sinmezse ayarlayabilirsen özele de git canım Allah herkese fırsat versinBen devlete takip oldugum için ayrıyeten özelde düşünmemiştim ama sanırım 15dklık bir muayene ve fotograf falan vermeyecekayrıcada radyolog yapacakmıs
Kızlar merhaba. Kilolar ne durumda acaba :))
Bende dokuz eylülde meslek y.o da okudum
68.4 olmuşum canım 67ydim. çok kilo almıyorum şimdilik daha eksideyim ama iştahım açıldı artık alırım herhaldeKızlar merhaba. Kilolar ne durumda acaba :))
benimkide bazen çok hareketli bazen baya duruyor kuzu 3 gün coştu, 2 gün çok nadir hissettim. doktora sordum, normal endişelenme böyle olur zaten dedi.Selam kızlar 20 haftalık hamileyim kızım çok hareketli hic yerinde durmaz geceleri uyutmuyor ama kaç seferdir hic hareket etmiyor iki gün bazen uç gün hic hissetmiyorum sonra tekrar aynı bu durum normalmi ya hareketlerinin kesilmesi neden oluyordu?
Değişti değişti :) eşimde bende şoktayız hala cok farklı hisler içindeyimCanım seninde mi cinsiyet değiştibakalım ayrıntılıda bana ne diyecekler
Canım bunu bilmiyordum teşekkürler araştırayım kakao yağı mı alsam yoksa aktara mı danışsam bilmiyorum
Evet eğer içime sinmezse özelde de yaptırmayı dusunuyorum canım .Malesef devlette öyle ama olsun canını sıkma imkanımızın el verdiği kadar yapıyoruz Bi şeyleri doktorun iyi olsun da özel devlet sıkıntı değil içine sinmezse ayarlayabilirsen özele de git canım Allah herkese fırsat versin
İyi doktorlarla karşılaşırız inşallah hepimizEvet eğer içime sinmezse özelde de yaptırmayı dusunuyorum canım .
Bende arada hissetmiyorum kilo ile alakasi var sanırım birde doktor bana derin cok kalın dediCanlarım Günaydınben 3 hafta önce ufacık bi kelebek uçuşu hissiyle hissettim ama şimdi 20.hft, hiç hissetmedim hareketlerini, normal mi bu endişeleniyor insan, kilolu olduğum için mi hissedemiyorum acaba? 78kg ile başladık 81 şuan.
C&a'e baktım geçenlerde bir avmde kapanmış evet, keşke olsaydı, yetişkinler için de pijamaları filan çok sağlamdı.Monurol diye biliyorum reçetesiz satılmıyor
Bende yürüyemiyorum, markete bile gittiğimde alt kasığımda kasılma sertlik oluyor, keşke yürüyebilsek ama bebeği zorlamış oluyorum.
Ya bu testte ca çıkmış bu idrar yolu taşı demek diye biliyorum. Kum yada taş dökmeyesin?
ayyy aşallah şimdiden artist bu yaa. Doktorun cihazıda çok iyiymiş çok iyi görüntü almış.
Bende lierac kullanıyorum ama araştırdım paraben içermiyor yazmıyor bende aromaterapi ilr uğraşan uzman eczacı ile yağ hazırlatacağım
Yaaa eskiden c&a çok kaliteliydi ama cevahir ve profilodaki mağazası kapandı. Hala mağazaları varmıymış, ben firma tamamen kapandı samdım.
4 yağın ismini çok duydum ama bende eczacıya hazırlatacağım.
Bebek yağını geçen gebeliğimde kullandım tüylenme yaptı bıraktım.
Canım bio oil aynı zamanda leke açıcı olduğu in civa içerebilirmiş diye okudum. Gecen sene ikizlerde kullanmıştım yumuşacık yapıyor
Diyet nasıl gidiyor? Bende 4.5 ayda 7 kilo aldım doktor kızacak bana tekil gebelik.
Benim eşimin adına Leo çok yakın leo istedim eşim sırp ismi olan mateja istiyor. Mateo, mathew gibi diğer ülkelerde kullanılıyor. Kız oluraa ben erkek olursa o koyacaktı o nerde o bakalım.
Kızlar merhaba. Kilolar ne durumda acaba :))
Selam kızlar 20 haftalık hamileyim kızım çok hareketli hic yerinde durmaz geceleri uyutmuyor ama kaç seferdir hic hareket etmiyor iki gün bazen uç gün hic hissetmiyorum sonra tekrar aynı bu durum normalmi ya hareketlerinin kesilmesi neden oluyordu?
Kızlar bende bebeği hissetmediğim için 2/gündür tedirginim arada karnında bi acı hissederdim oturur kalkarken bişeyler hissederdim 2 gündür sanki hiç bişey yokmuş gibi geliyor anlayamadım
Canım ne zaman hangi cinsiyet denmişti, ne zaman değişti :) bende haftaya ayrıntılıya girecem merak ediyorum de 18.haftada kız demişti şimdi erkek der mi acabaDeğişti değişti :) eşimde bende şoktayız hala cok farklı hisler içindeyim
Bende arada hissetmiyorum kilo ile alakasi var sanırım birde doktor bana derin cok kalın dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?