2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar montessori yatak alacak olan var mı. Ben yaptırırım dıyordum ama eşim bir yere sormus 4000 lira demişler. Bizde su an buyuyen beşik ve park yatak var. Kızıma montessori yaptırayım dedım. Ama yaptırmak daha pahalı alayım en ıyısı. İnstagramda bir kac sayfa gordum ama sizden alan var mı

Ben çocuk biraz büyüyene kadar beşikte yatırıcam. Salona park yatak alırım odasına normal sallanan parmaklıklı beşik. bÇocuklar odasını bilinçlenmeye başlayınca begenmiyor 4-5 yaşından sonra istediği gibi montessori yaptırırız dedim.

Arkadaşlar cinsiyet degisenler cok oldu mu, aramizda alisveris yapanlar oldu mu? Ben ayrintiliya henuz girmedim şaskinim suan

Ben de kızım için dusundum canım. 16 aylık büyüyen beşik almıstım ayaklanınca guvenli gelmedi park yatak aldık onda da yatmadı.Montessori tam ona gore su an ama karar veremedım

Canim bende istedim o yataklardan ama
Neden bukadar pahalı oldugunu anlamadım bi türlü
Alt tarafı iki çıtalı bişey sonuçta
İnsanları sömürüyolar resmen

Canım e bebek uygulamasından her gün takip et, hemen hemen her gün tekstilde indirim var, dün mesela bi hastane çıkışı 160 TL den 90 a düşmüştü, her güne ekstra farklı indirimler olur ama tekstili sürekli takip etmek gerekiyor

Canim bende istedim o yataklardan ama
Neden bukadar pahalı oldugunu anlamadım bi türlü
Alt tarafı iki çıtalı bişey sonuçta
İnsanları sömürüyolar resmen
İnstagramda da 1500 diyorlar yatagım korumalıgı falan en az 2000 lira tutar sanırım. Acaba buyuyen beşiğini bozup yatak mı yapsak ama ondan da duser dıye korkuyorum

İnstagramda da 1500 diyorlar yatagım korumalıgı falan en az 2000 lira tutar sanırım. Acaba buyuyen beşiğini bozup yatak mı yapsak ama ondan da duser dıye korkuyorum
Büyüyen besik yatak olunca Dar oluyor bende korkuyorum onlardan

Şimdilik 1 yaşina kadar kullanabilcek
anne yanı beşik aldım odamda yanım da dursun Diye

1 yaşından sonra bende uygun bi fiyata bulursam montessori yatak yaptiricam inşallah

Diğer hiç bi yatak guvenilir gelmedi bana

Park beşik diye düşünmuştüm bi ara tabaninda yatirmak için onlar yuksek diye ama onuda ablam tavsiye etmedi

Çok naylon oluyor onların en iyisi bile dedi

Bebek uykuda azcık haraket edince yada başka yerde uyuyan bebeği içine koyarken o poset sesinden bebek uyaniyormuş çok rahatsiz oluyor muş kuzular

Büyüdüğunde ise alt kısmindan bebegi alirken 2 kere cok fena belini inciltmiş çok derin oldugu için
Bu yüzden park beşiği sildim aklimdan

Yani 1 sene anne yani besikle idare edicem sonra ne olur bakicaz artık canım

Buyuyen besigi yataga çevirip yanina kenarina dusmesin diye koruma alip takabilirsin.
Biz actik kizim icin. Koruma da almadim. Yanina besigin ayrilinca dolap olarak kullanilan parçasını koydum. Dusmeden yatıyor.

Ben buyuyen besiklerin dar oldugunu duusnuyorum tek kisilik yatakli oda takimi alicam ahşap besigim var boyu da baya buyuk 1 2 yasa kadar kullanilabiliyor
Tek kisilil yataga monte edilen korkuluklar var ondan alicam ..
Uzun süre kullanmis olur odasini...

Eklentiler

• Screenshot_20190215-113131.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 22
hastane çıkışı kaç tane almak gerekir ki canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…