2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Biz de park yatak da var ama kızım alısmadı pek. Benım için montessori ideal ama soyle içime sinen guzel fiyatlı bır sey bulamıyorum

Buyuyen besigi yataga çevirip yanina kenarina dusmesin diye koruma alip takabilirsin.
Biz actik kizim icin. Koruma da almadim. Yanina besigin ayrilinca dolap olarak kullanilan parçasını koydum. Dusmeden yatıyor.
Benim kızım 16 aylık daha cok deli yatıyor düşer diye cok korkuyorum

Ben de kızım için dusundum canım. 16 aylık büyüyen beşik almıstım ayaklanınca guvenli gelmedi park yatak aldık onda da yatmadı.Montessori tam ona gore su an ama karar veremedım

Bu tarz bir yatakla idare edebildiği kadar etsin diye düşünüyorum. Sonra montessori uygun olur. Park yatağıda yatması için değil daha çok yemek temizlik yaparken salonda güvenle bırakıp oynayabileceği alan diye düşündüm. Bebeğe tek bakınca insanın aklı kalıyor.

hastane çıkışı kaç tane almak gerekir ki canım?
1 Tane hastane çıkışı alırsın 10 lu battaniyesi filan olan 2. sini 5'li alırsın ya da sadece alt üst alırsın ama hastaneye yanında en az 4 kat kıyafet götürmelisin :) Benim kızım ishaldi, ben 5-6 kıyafet kullandım takım:)

Benim kızım 16 aylık daha cok deli yatıyor düşer diye cok korkuyorum

Yok canim koruma olduktan sonra dusmez. Alisiyorlar zaten. Bizde yataga cevirdigimizde 20 aylik di. Done done uyurdu ama hic sorun olmadi.
Simdi anneme gidince tek cekyatta yatiyor. Duserse diye yanina biseyler koyuyorum ama o tarafa gecmiyor bile.

Ay valla bişey diyemeyecegim 18.hafta gayet secilebilecek bir hafta ama bende degişti .12 13 16 hepsinde erkekti 19da kız kesin dendi :) hakkımızda hayırlı olan olur insallah.

Ay valla bişey diyemeyecegim 18.hafta gayet secilebilecek bir hafta ama bende degişti .12 13 16 hepsinde erkekti 19da kız kesin dendi :) hakkımızda hayırlı olan olur insallah.

Tam emin değilim dedi devletteki Dr, ilk özelde gittiğim Dr 12. Haftada erkek gibi demişti bu da öyle deyince emin olamadım bakalım ayrıntılıdan önce bu gün Dr kontrolum var ne diyecek

Yaa :)) çok şükür :) bak sen sipaya:) bizimki de epey uğraştırdı sürekli kimildadigi için zor oldu .

Selam kızlar bu detaylı ultrason dediğiniz şey nedir benim doktorum birşey demedi kimden ve nerden randevu alınacak bilgi verebilirmisiniz birde kaçıncı haftada yaptırılması gerekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…