Buyuyen besigi yataga çevirip yanina kenarina dusmesin diye koruma alip takabilirsin.
Biz actik kizim icin. Koruma da almadim. Yanina besigin ayrilinca dolap olarak kullanilan parçasını koydum. Dusmeden yatıyor.
Ben de kızım için dusundum canım. 16 aylık büyüyen beşik almıstım ayaklanınca guvenli gelmedi park yatak aldık onda da yatmadı.Montessori tam ona gore su an ama karar veremedım
Bu tarz bir yatakla idare edebildiği kadar etsin diye düşünüyorum. Sonra montessori uygun olur. Park yatağıda yatması için değil daha çok yemek temizlik yaparken salonda güvenle bırakıp oynayabileceği alan diye düşündüm. Bebeğe tek bakınca insanın aklı kalıyor.
1 Tane hastane çıkışı alırsın 10 lu battaniyesi filan olan 2. sini 5'li alırsın ya da sadece alt üst alırsın ama hastaneye yanında en az 4 kat kıyafet götürmelisin :) Benim kızım ishaldi, ben 5-6 kıyafet kullandım takım:)
Yok canim koruma olduktan sonra dusmez. Alisiyorlar zaten. Bizde yataga cevirdigimizde 20 aylik di. Done done uyurdu ama hic sorun olmadi.
Simdi anneme gidince tek cekyatta yatiyor. Duserse diye yanina biseyler koyuyorum ama o tarafa gecmiyor bile.
Canım ne zaman hangi cinsiyet denmişti, ne zaman değişti :) bende haftaya ayrıntılıya girecem merak ediyorum de 18.haftada kız demişti şimdi erkek der mi acaba
Ay valla bişey diyemeyecegim 18.hafta gayet secilebilecek bir hafta ama bende degişti .12 13 16 hepsinde erkekti 19da kız kesin dendi :) hakkımızda hayırlı olan olur insallah.
Ay valla bişey diyemeyecegim 18.hafta gayet secilebilecek bir hafta ama bende degişti .12 13 16 hepsinde erkekti 19da kız kesin dendi :) hakkımızda hayırlı olan olur insallah.
Tam emin değilim dedi devletteki Dr, ilk özelde gittiğim Dr 12. Haftada erkek gibi demişti bu da öyle deyince emin olamadım bakalım ayrıntılıdan önce bu gün Dr kontrolum var ne diyecek
Kızlar çıktım çok şükür bütün organlarımız gelişmiş hiç bi sıkıntı yok elleri ayakları parmakları hiç bu kadar detaylı görmemiştim
Ama bilin bakalım ne yaptı hanımefendi ellerini yüzüne kapadı ve foto vermedi bize 1 saat sonra tekrar giricem umarım yakalayabiliriz
Kızlar çıktım çok şükür bütün organlarımız gelişmiş hiç bi sıkıntı yok elleri ayakları parmakları hiç bu kadar detaylı görmemiştim
Ama bilin bakalım ne yaptı hanımefendi ellerini yüzüne kapadı ve foto vermedi bize 1 saat sonra tekrar giricem umarım yakalayabiliriz
Kizlar mrb herkes nasil? Detayliya giren arkadaslar gozunuz aydin ne guzel :) Beb alttan muayene oldum polip cikti ve aldi doktor.Rahim uzunlugu 4,2 cm cikti bi ara konusulmustu sanki.Polipi olan oldu mu hic?
Kizlar mrb herkes nasil? Detayliya giren arkadaslar gozunuz aydin ne guzel :) Beb alttan muayene oldum polip cikti ve aldi doktor.Rahim uzunlugu 4,2 cm cikti bi ara konusulmustu sanki.Polipi olan oldu mu hic?