Aynen normalde bu kadar harekete kilo bile vermem lazım ama ilginc bir sekilde o da en az haftada yarım kilo aliyorum aksam 7 den sonra bir sey yemiyorum ona ragmen düşün
Canım bebeğin tüm iç organlarını herseyini detaylı inceledikleri bir ultrason . Kadın dogumcular değil de perinatologlar ya da radyologlar bakıyor. Özel de ve devlette var.
Aynen normalde bu kadar harekete kilo bile vermem lazım ama ilginc bir sekilde o da en az haftada yarım kilo aliyorum aksam 7 den sonra bir sey yemiyorum ona ragmen düşün
Ben normalde 5 kişilik yer bir kişilik kilo alırım 29 yıldır kilo alabilmek için az doktorlara da gitmedim yani şimdi hayretle izliyorum vucuduma olanları
Canım bebeğin tüm iç organlarını herseyini detaylı inceledikleri bir ultrason . Kadın dogumcular değil de perinatologlar ya da radyologlar bakıyor. Özel de ve devlette var.
Kizlar mrb herkes nasil? Detayliya giren arkadaslar gozunuz aydin ne guzel :) Beb alttan muayene oldum polip cikti ve aldi doktor.Rahim uzunlugu 4,2 cm cikti bi ara konusulmustu sanki.Polipi olan oldu mu hic?
Kızlar çıktım çok şükür bütün organlarımız gelişmiş hiç bi sıkıntı yok elleri ayakları parmakları hiç bu kadar detaylı görmemiştim
Ama bilin bakalım ne yaptı hanımefendi ellerini yüzüne kapadı ve foto vermedi bize 1 saat sonra tekrar giricem umarım yakalayabiliriz