2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bence de. Bir haftada iki kilo aldım. Ama annem diyor ki kolların yüzün ince o bebegin kilosu. Ya da ödem bilmiyorum ama sok oldum
Aynen normalde bu kadar harekete kilo bile vermem lazım ama ilginc bir sekilde o da en az haftada yarım kilo aliyorum aksam 7 den sonra bir sey yemiyorum ona ragmen düşün

Selam kızlar bu detaylı ultrason dediğiniz şey nedir benim doktorum birşey demedi kimden ve nerden randevu alınacak bilgi verebilirmisiniz birde kaçıncı haftada yaptırılması gerekiyor
Canım bebeğin tüm iç organlarını herseyini detaylı inceledikleri bir ultrason . Kadın dogumcular değil de perinatologlar ya da radyologlar bakıyor. Özel de ve devlette var.

Aynen normalde bu kadar harekete kilo bile vermem lazım ama ilginc bir sekilde o da en az haftada yarım kilo aliyorum aksam 7 den sonra bir sey yemiyorum ona ragmen düşün
Ben normalde 5 kişilik yer bir kişilik kilo alırım 29 yıldır kilo alabilmek için az doktorlara da gitmedim yani şimdi hayretle izliyorum vucuduma olanları

Seninle günümüz aynıymış ne güzel Ben de 5 kilo aldım ( ama boyum uzun ve inceydim pek belli olmuyor aldığım. Bebeğin kız mı erkek mi
Bizimki erkekmiş son 3 muayenede erkek dediler 11 martta detaylı var orda netleşir. Benim boyum 1,63 beni gören 6 aylık sanıyor

Kizlar mrb herkes nasil? Detayliya giren arkadaslar gozunuz aydin ne guzel :) Beb alttan muayene oldum polip cikti ve aldi doktor.Rahim uzunlugu 4,2 cm cikti bi ara konusulmustu sanki.Polipi olan oldu mu hic?
Polip rahim ağzında mı oluyor?
Rahim uzunluğu 4.2 yani iyi mi kötü müymus canım anlamadım. Geçmiş olsun.

4,2 gayet içi 2-2,5 altı istirahat duruma görede dikiş atılıyor

Bana boy filan söyleyen olmadı rahim ağzı kapalı erken doğum riski yok diyip gönderiyorlar :)

Evet rahim agzinda oluyor benimki oyleymis yani.smear aldirmak icin gitmistim onu gordu ve aldi

Ayyy maşallah canım gözün aydın çok sevindim fotosuz çıkmaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…