2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kuzum bence bu tür şeyleri netten alma
Git mağazadan elinle incele
Ben böyle seyleri almıyorum internetten yenidoğan bebeğin cildi çok hassas olur

haklısın canım bu markanın yenidoğan için iyi olduğunu duydum bir de yüzde yüz pamuktu ondan baktım ama tabi cesaret edemedim almaya :)

tamam canım sağol :) dediğin gibi yaparım.

evet zeyland markasını yengem kullanmıştı yenidoğan için beden ölçüsünün tam olduğunu ve kumasının güzel oldugunu söylemişti. Ama acemi olduğum için görerek almak daha iyi sanırım

Çok fazla kilo alanlar sağlık ocagı böyle bir kitapçık verdi okuyun :)

Ben dikkat ediyorum yediklerime ortalamabu liste gibi besleniyorum. Ikindi de sut icmiyorum. Kuru incir kuru kayisi ceviz findik. Bunlari tercih ediyorum. Aksam yemekten sonra da meyve suyu icmiyorum. Onun yerine yogurt ya da sut tercih ediyorum. Daha kilo almadım. Ama en cok kilo son zamanda aliniyor zaten. Yani kızım da oyle oldu benim.

Eki Görüntüle 2236040
Merhaba teyzeler uzun beklemenin sonucunu aldık

Maşallah ❤
Bende 9 mart i iple cekiyorum

19-24 haftaları arasında

Benim gidecegim perinatolog 20-22 arasi bakiyor sonrasini kabul etmiyor.

Onceden ayarlamak lazim randevuyu

18 marta alacaktim randevuyu 22+1 oluyordu kabul etmediler 1 hafta geriye cektik 9 marta aldik

Bu detaylı ultrason özelde çokmu pahallı ben geriden geriye geliyorum benim doktorda ketum anam birşey söylemiyor bebek iyi yemene içmene dikkat et o kadar zaten 3 dakika anca görüyom kuzumu toplam 10 dakika sürmüyor görüşmemiz 100 tl muayene ücreti alıyor birde devlet hastanesinde bile çok iyi bakıyordur sanıyorum

Instagramda takip ettigim biri n11 den almıştı orayada bakabilirsiniz

Ben konya da yaşıyorum. Burda Özel klinik de 300 liraya yaptırdım. Tekil gebelik.

Bizimki de buna benzıyor ama ayaga kalktıgı andan itibaren guvenli gelmedi bana. O yuzden park yatak aldım park yatagı sevmedi kızım bazen oyun oynadı içinde o kadar.Buyuyen beşikte oglum yatar artık. Kızıma şimdi bızım yanımıza yer yatagı yaptım tek kişilik yatakla orada yatıyor. Bazen ben de yanında yatıyorum.Montessori olsa daha cok içime sinecek.

Yok canim koruma olduktan sonra dusmez. Alisiyorlar zaten. Bizde yataga cevirdigimizde 20 aylik di. Done done uyurdu ama hic sorun olmadi.
Simdi anneme gidince tek cekyatta yatiyor. Duserse diye yanina biseyler koyuyorum ama o tarafa gecmiyor bile.
Ne bılıyım canım belki de alısır hemen ama risk alamıyorum

İnşallah rahat rahat görürsünüz valla bizimki baya uğraştırdı canım
Güzel sonuçlarınız olsun

Kızlar bende çıktım detaylıdan maaşallah herşeyi sağlıklı ve kocaman olmuş bebişim. Elleri hep yanaklarında duruyor kuzucumun. Ben hep alttan ayaklarıyla vuruyor sanıyordum meğer elleriyle vuruyormuş güçlü oğlan :)
S Saryamarya canım doktor güzel muayene etti, sakin pek konuşmayan bir doktor çok şükür bir olumsuzluk yok
@Meylen maaşallah nasıl güzel bir bebek canım hayırlısıyla gelsin inşallah :)

Amin inşallah cümlemizin ki canım çok sevindim sonuçlarının temiz olmasına
Yakalayabildiniz mi foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…