Maşallah canım
Kuzum bence bu tür şeyleri netten alma
Git mağazadan elinle incele
Ben böyle seyleri almıyorum internetten yenidoğan bebeğin cildi çok hassas olur
1 Tane hastane çıkışı alırsın 10 lu battaniyesi filan olan 2. sini 5'li alırsın ya da sadece alt üst alırsın ama hastaneye yanında en az 4 kat kıyafet götürmelisin :) Benim kızım ishaldi, ben 5-6 kıyafet kullandım takım:)
Guzelmis canım
Ay canım çok sağol Aldım kız aldımmmmAyyy maşallah canım gözün aydın çok sevindim fotosuz çıkmaa
Çok sağol canımMaşallah canım
maşallah canım çok güzel bir kız geliyor sanırım :) darısı bizlere inşallah.
Çok fazla kilo alanlar sağlık ocagı böyle bir kitapçık verdi okuyun :)
19-24 haftaları arasında
Instagramda takip ettigim biri n11 den almıştı orayada bakabilirsinizKızlar montessori yatak alacak olan var mı. Ben yaptırırım dıyordum ama eşim bir yere sormus 4000 lira demişler. Bizde su an buyuyen beşik ve park yatak var. Kızıma montessori yaptırayım dedım. Ama yaptırmak daha pahalı alayım en ıyısı. İnstagramda bir kac sayfa gordum ama sizden alan var mı
Ben konya da yaşıyorum. Burda Özel klinik de 300 liraya yaptırdım. Tekil gebelik.Bu detaylı ultrason özelde çokmu pahallı ben geriden geriye geliyorum benim doktorda ketum anam birşey söylemiyor bebek iyi yemene içmene dikkat et o kadar zaten 3 dakika anca görüyom kuzumu toplam 10 dakika sürmüyor görüşmemiz 100 tl muayene ücreti alıyor birde devlet hastanesinde bile çok iyi bakıyordur sanıyorum
Bizimki de buna benzıyor ama ayaga kalktıgı andan itibaren guvenli gelmedi bana. O yuzden park yatak aldım park yatagı sevmedi kızım bazen oyun oynadı içinde o kadar.Buyuyen beşikte oglum yatar artık. Kızıma şimdi bızım yanımıza yer yatagı yaptım tek kişilik yatakla orada yatıyor. Bazen ben de yanında yatıyorum.Montessori olsa daha cok içime sinecek.Bu tarz bir yatakla idare edebildiği kadar etsin diye düşünüyorum. Sonra montessori uygun olur. Park yatağıda yatması için değil daha çok yemek temizlik yaparken salonda güvenle bırakıp oynayabileceği alan diye düşündüm. Bebeğe tek bakınca insanın aklı kalıyor.
Eki Görüntüle 2236021
Ne bılıyım canım belki de alısır hemen ama risk alamıyorumYok canim koruma olduktan sonra dusmez. Alisiyorlar zaten. Bizde yataga cevirdigimizde 20 aylik di. Done done uyurdu ama hic sorun olmadi.
Simdi anneme gidince tek cekyatta yatiyor. Duserse diye yanina biseyler koyuyorum ama o tarafa gecmiyor bile.
Baktım canım N11 de 850ye var ama guvenemedim Diğerlerine gore ucuz olunca acaba dedımInstagramda takip ettigim biri n11 den almıştı orayada bakabilirsiniz
Ay sağlıklı olsunda güzel mi bilmiyorum inatçı o kesinmaşallah canım çok güzel bir kız geliyor sanırım :) darısı bizlere inşallah.
Kim acaba bu soyledıgınız kısı yatagın resımlerıne bakabılırım belkıInstagramda takip ettigim biri n11 den almıştı orayada bakabilirsiniz
İnşallah rahat rahat görürsünüz valla bizimki baya uğraştırdı canımBen dikkat ediyorum yediklerime ortalamabu liste gibi besleniyorum. Ikindi de sut icmiyorum. Kuru incir kuru kayisi ceviz findik. Bunlari tercih ediyorum. Aksam yemekten sonra da meyve suyu icmiyorum. Onun yerine yogurt ya da sut tercih ediyorum. Daha kilo almadım. Ama en cok kilo son zamanda aliniyor zaten. Yani kızım da oyle oldu benim.
Maşallah ❤
Bende 9 mart i iple cekiyorum
Benim gidecegim perinatolog 20-22 arasi bakiyor sonrasini kabul etmiyor.
Onceden ayarlamak lazim randevuyu
18 marta alacaktim randevuyu 22+1 oluyordu kabul etmediler 1 hafta geriye cektik 9 marta aldik
Amin inşallah cümlemizin ki canım çok sevindim sonuçlarının temiz olmasınaKızlar bende çıktım detaylıdan maaşallah herşeyi sağlıklı ve kocaman olmuş bebişim. Elleri hep yanaklarında duruyor kuzucumun. Ben hep alttan ayaklarıyla vuruyor sanıyordum meğer elleriyle vuruyormuş güçlü oğlan :)
S Saryamarya canım doktor güzel muayene etti, sakin pek konuşmayan bir doktor çok şükür bir olumsuzluk yok
@Meylen maaşallah nasıl güzel bir bebek canım hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Sağol canım seninde temizmiş çok şükür. Yakaladık 3 yakışıklı pozumuz var bizimdeAmin inşallah cümlemizin ki canım çok sevindim sonuçlarının temiz olmasına
Yakalayabildiniz mi foto
Ah çok şükür temizSağol canım seninde temizmiş çok şükür. Yakaladık 3 yakışıklı pozumuz var bizimde
Amin canım inşallahAminnn canım inşallah tertemiz güzel sonuçlar alın sizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?