2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Benim daha önce yaptırdığım yere sorum 820 tl dediler sonomed görüntüleme merkeziydi istanbul kadikoyde, başka bir yerde sordum 365 tl dediler tıp merkeziydi perinatolog bakıyormuş beylikdüzünde oda. Daha kendi doktorumla gorusmedigim için ve daha zamanım olduğu için karar vermedim.
Ama size çok az bakıyorlarmış, benin doktorum genelde tek tek anlatıyor nereye bakıyorsa neresi gözüküyorsa söylüyor, ben 275 tl ödüyorum muayeneye. Çok memnunum doktorumdan, çok doktora gittim onun kadar ilgili bilgili halden anlayan moral veren gormedim. Ilk gebeligimde de gitmiştim şimdide onu tercih ettim.

Mrb kızlar bende 1 kilo almışım.karnım çok küçük yani söylemesem hamile olduğum belli değil. Çevremdekiler heralde bebeğin gelişimi iyi değil diyolar.bende birbuçuk aydır kontrole gitmiyorum kısmet olursa ay sonunda gideceğim.bu durumda olan var mı

Neden gitmiyorsun. Bir buçuk ay uzun bir zaman. Ay sonunu beklersen iki ay olur. Hemen gitsen daha iyi değil mi ?

Kusura bakmayın ama allah bildiği gibi yapsin cevrendeki insanları
Öyle denilir mi hiç hamile birine

Canını sıkma sen hiç allahın izniyle cok iyidir bebeğin merak etme
Öyle insanlarlada çok fazla görüşme bence

Eki Görüntüle 2236040
Merhaba teyzeler uzun beklemenin sonucunu aldık
Maşallah
benim doktorum her gittiğimde hem siyah beyaz gösteriyor bebeği hemde kısa bi süreliğine böyle seninki gibi sarılı renkte yani daha yüzü belirgin bişekilde gösteriyor.hatta kızımdada öyleydi kalın kartona fotoyu basıp veriyorlardı.
o zaman bana her zaman ayrıntulı ultrasonlamı bakıyor

Yok canım detay ultrason farklı 3 boyut 4 boyut farklı senin renklide gösteriyormuş ne güzel
Detay ultrasonu yine siyah beyaz 2 boyutlu ultrasonla bakıyorlar organlarını inceliyolar tek tek

teşekkürler canım:)

Malesef ağzıı olan konuşuyor.
her hamilelikte bir değil ilkinde toplam 20 almışım bakalım bunun kısmeti nasıl

canımmm gözün aydın :)) tüm detaylıya girenlerin gözü aydın . darısı sağ salim haberlerle bize de inşallah

Aynen bende denizlide yim bir başka doktor bakayım olmazsa geçen seferde eşim dediki kalp atışını dinleyebilirmiyiz dedi hareket eden bebeğin kalp atışını dinleseniz ne olur deyip terslemişti

canım gözün aydın :))

Yok canım ayrıntılı usg ultrason cıhazınjn adı degıl yontemın adı. Ben de her gıdısımde renkli goruyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…