Bu detaylı ultrason özelde çokmu pahallı ben geriden geriye geliyorum benim doktorda ketum anam birşey söylemiyor bebek iyi yemene içmene dikkat et o kadar zaten 3 dakika anca görüyom kuzumu toplam 10 dakika sürmüyor görüşmemiz 100 tl muayene ücreti alıyor birde devlet hastanesinde bile çok iyi bakıyordur sanıyorum
Malzemlerini öğrenip karsilastirabilirsiniz, aslında çok basit bir sistem ama herkes biraz tutturabildigine ve malzemeye gore çok değişiyor fiyatı.Baktım canım N11 de 850ye var ama guvenemedim Diğerlerine gore ucuz olunca acaba dedım
Neden gitmiyorsun. Bir buçuk ay uzun bir zaman. Ay sonunu beklersen iki ay olur. Hemen gitsen daha iyi değil mi ?Mrb kızlar bende 1 kilo almışım.karnım çok küçük yani söylemesem hamile olduğum belli değil. Çevremdekiler heralde bebeğin gelişimi iyi değil diyolar.bende birbuçuk aydır kontrole gitmiyorum kısmet olursa ay sonunda gideceğim.bu durumda olan var mı
Kusura bakmayın ama allah bildiği gibi yapsin cevrendeki insanlarıMrb kızlar bende 1 kilo almışım.karnım çok küçük yani söylemesem hamile olduğum belli değil. Çevremdekiler heralde bebeğin gelişimi iyi değil diyolar.bende birbuçuk aydır kontrole gitmiyorum kısmet olursa ay sonunda gideceğim.bu durumda olan var mı
Maşallah
Yok canım detay ultrason farklı 3 boyut 4 boyut farklı senin renklide gösteriyormuş ne güzelMaşallah
benim doktorum her gittiğimde hem siyah beyaz gösteriyor bebeği hemde kısa bi süreliğine böyle seninki gibi sarılı renkte yani daha yüzü belirgin bişekilde gösteriyor.hatta kızımdada öyleydi kalın kartona fotoyu basıp veriyorlardı.
o zaman bana her zaman ayrıntulı ultrasonlamı bakıyor
Hakkında hayırlısı olur insallah saglıklı olsunda .ayrıntılıyı beklemek en iyisiTam emin değilim dedi devletteki Dr, ilk özelde gittiğim Dr 12. Haftada erkek gibi demişti bu da öyle deyince emin olamadımbakalım ayrıntılıdan önce bu gün Dr kontrolum var ne diyecek
İlk bebekte ay sürmüyordu gidiyırdum.biraz şikayetim olsa korkuyordum acaba bişey mi oldu diye.bunda biraz daha rahatım.inş.giderim tabi gidince için daga rahat oluyorNeden gitmiyorsun. Bir buçuk ay uzun bir zaman. Ay sonunu beklersen iki ay olur. Hemen gitsen daha iyi değil mi ?
teşekkürler canım:)Yeni doğan hastane çıkışı
0-3 , 3-6 takımlar, yedek altlar ve yedek tulumlar
patikli alt
çıtçıtlı bodyler
yedek badiler
çorap
şapka
eldiven
bebek bezi
biberon
emzik
bakım çantası(tırnak makası burun aspiratörü ateş ölçer tarak)
pişik kremi
yeni doğan ıslak mendil
alt değiştirme bezi
alt silmek için pamuk
emzik kutusu
önlük
müslin battaniyeler
penye battaniye
ağız bezleri
yenidoğan şampuan
havlu
deterjan
pudra
beşik
puset
oto koltuğu
bebek arabası
alt değiştirme minderi
kulak pamuğu
bebek yağı
biberon fırçası
banyo küveti
küvet filesi
maşrapa
banyo süngeri
göğüs ücü kremi
göğüs pedi
göğüs kalkanı
emzirme sütyeni
lohusa külodu
depend külot
süt sağma makinesi
süt saklama poşeti
emzirme yastığı
lohusa geceliği
terlik
bebek çantası
Minikkuş :) Allahım saglıklı hayırlı etsin insallah canım
Malesef ağzıı olan konuşuyor.Kusura bakmayın ama allah bildiği gibi yapsin cevrendeki insanları
Öyle denilir mi hiç hamile birine
Canını sıkma sen hiç allahın izniyle cok iyidir bebeğin merak etme
Öyle insanlarlada çok fazla görüşme bence
canımmm gözün aydın :)) tüm detaylıya girenlerin gözü aydın . darısı sağ salim haberlerle bize de inşallahKızlar çıktım çok şükür bütün organlarımız gelişmiş hiç bi sıkıntı yok elleri ayakları parmakları hiç bu kadar detaylı görmemiştim
Ama bilin bakalım ne yaptı hanımefendi ellerini yüzüne kapadı ve foto vermedi bize 1 saat sonra tekrar giricem umarım yakalayabiliriz
Aynen bende denizlide yim bir başka doktor bakayım olmazsa geçen seferde eşim dediki kalp atışını dinleyebilirmiyiz dedi hareket eden bebeğin kalp atışını dinleseniz ne olur deyip terslemiştiBenim daha önce yaptırdığım yere sorum 820 tl dediler sonomed görüntüleme merkeziydi istanbul kadikoyde, başka bir yerde sordum 365 tl dediler tıp merkeziydi perinatolog bakıyormuş beylikdüzünde oda. Daha kendi doktorumla gorusmedigim için ve daha zamanım olduğu için karar vermedim.
Ama size çok az bakıyorlarmış, benin doktorum genelde tek tek anlatıyor nereye bakıyorsa neresi gözüküyorsa söylüyor, ben 275 tl ödüyorum muayeneye. Çok memnunum doktorumdan, çok doktora gittim onun kadar ilgili bilgili halden anlayan moral veren gormedim. Ilk gebeligimde de gitmiştim şimdide onu tercih ettim.
canım gözün aydın :))Kızlar bende çıktım detaylıdan maaşallah herşeyi sağlıklı ve kocaman olmuş bebişim. Elleri hep yanaklarında duruyor kuzucumun. Ben hep alttan ayaklarıyla vuruyor sanıyordum meğer elleriyle vuruyormuş güçlü oğlan :)
@Saryamarya canım doktor güzel muayene etti, sakin pek konuşmayan bir doktor çok şükür bir olumsuzluk yok
@Meylen maaşallah nasıl güzel bir bebek canım hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Amin canım cümlemizin bebişini inşallahMinikkuş :) Allahım saglıklı hayırlı etsin insallah canım
Çok teşekkür ederim canım aminnn inşallahhh hayırlı sonuçlarla gelin hepinizcanımmm gözün aydın :)) tüm detaylıya girenlerin gözü aydın . darısı sağ salim haberlerle bize de inşallah
310 gr olmuş 23 cm haftasıyla uyumlu canım çok şükür@Meylen kaç gr bebişin haftasıyla uyumlu mu
Benim kontrolüm bu salı heyecanlıyım:)
Birde bebişin kime benziyor:)
Yok canım ayrıntılı usg ultrason cıhazınjn adı degıl yontemın adı. Ben de her gıdısımde renkli goruyorumMaşallah
benim doktorum her gittiğimde hem siyah beyaz gösteriyor bebeği hemde kısa bi süreliğine böyle seninki gibi sarılı renkte yani daha yüzü belirgin bişekilde gösteriyor.hatta kızımdada öyleydi kalın kartona fotoyu basıp veriyorlardı.
o zaman bana her zaman ayrıntulı ultrasonlamı bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?