Aynen bende denizlide yim bir başka doktor bakayım olmazsa geçen seferde eşim dediki kalp atışını dinleyebilirmiyiz dedi hareket eden bebeğin kalp atışını dinleseniz ne olur deyip terslemişti
O nasıl özel yaa. Küçük yerde seçenek az olduğu için böyle heralde. Benim doktorumda hiç açıklama yapmaz geçen kardeşim doktor muayene ederken videosunu çekmiş adam tane tane anlatıyor ben çok şaşırdım hiç başıma gelmeyince ultrason 1-2 dk sürer çıkarız 360tl veriyorum ve bu sadece 10günlük süre. 10 günü geçince yine 360.
Aynen bende denizlide yim bir başka doktor bakayım olmazsa geçen seferde eşim dediki kalp atışını dinleyebilirmiyiz dedi hareket eden bebeğin kalp atışını dinleseniz ne olur deyip terslemişti
C&a'e baktım geçenlerde bir avmde kapanmış evet, keşke olsaydı, yetişkinler için de pijamaları filan çok sağlamdı.
72 ama hiç belli olmuyor :):):) 2 kg aldım galiba
Kızlar bebekler arkasını dönüyorlardır, uyuyorlardır. Bir de daha tam net hissedemediğimiz için de bu haftalar bizi yanılgıya düşürebilir. 25-26. haftalardan sonra hareket takibi yapsak, kafamızda rahatlar. Merak etmeyin kuzular büyümek için uyuyor :)
Canım bu dediğini kendi gözümle görmeseydim inanmazdim galiba,gerçektende öyle benim oglum sarılmıştı resmen bana uyuyordu ne numaralar yaptık yüzünü çevirene kadar
Karnım büyüdükçe kontrole gelmeme de gerek yok o zaman deseydin. Demek ki bebek yaşıyor. O senin kıymetlin duymak istemişsin insan nasıl tersler. Demek ki işini severek yapan bir doktor değil.
Benim ki de aksadı bekledik. Cihazdan ötürü değil de iki gözü iki çeşme ağlayan bı kadın vardı benden önce sorun neydi bilmiyorum . Onu tekrar tekrar aldılar bizde o yüzden 2 saat kadar rötarlı girdik . Heyecanla bekliyorum hayırlı haberlerini