2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Gözünüz aydın, sağlıkla gelsin oğlusun

Yarın sıra biz de :) 1 de randevumuz, bir aylık hasret sona erecek insaAllah :)
Güzel haberlerle gelin ins.

Hic dert etme karın buyuklugunun bebegin gelisimi ile alakasi yok, tamamen yapısal, benim mesela bebek affedersin popoma dogru buyuyor hatta annem de senin yine kalcaya dogru buyuyor dedi gecen, kalca agrim da cok gobek fazla yok ama gelisimi su ana kadar iyi.. Bazi insanların ic karni buyuk olur. Hatta 9 aylik hamile olup da karni 4 aylik gibi olan birini bile görmuslugum var .

Canım sen çok kilo alınca bebeğin çok iyi durumda anlamında değil ki.. hatta fazla alman zararlı bile, gider bakarsın haftasıyla uyumlu ise tamam yani..

Yaaaa çok guzel maşallah sana cannn ben de bugun rutin icin gittim daha doğrusu ozledigimden benim için de iki hafta sonra dediler ayrintiliya rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin kızlar
Ay canım inşallah amin Allahım herkese güzel haberler almayı sağlıkla dünyayı getirmeyi nasip etsin

Kızlarrrrrr nasılsınız? Ya benim aklıma takıldı bebek beşiği yatak odasindA olacak peki anneler yemek yaparken,temizlik yaparken, bebek salondayken neyin içine koyacaksiniz? Bunlardan birini mi kullanacaksiniz?

Eklentiler

• 67B1B2BE-4B0C-4263-904D-8C92F686F71A.webp
    25 KB · Görüntüleme: 46
  • D5CC0D28-429F-4FBE-A246-E6ED568104FB.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 45
Gözün aydın olsun .Darısı başımıza inşallah.
Oy çok tatlı görünmek istemiyor. :)

Maşallah. Gözün aydın .sağlıkla gelsin inşallah .

Kızlarrrrrr nasılsınız? Ya benim aklıma takıldı bebek beşiği yatak odasindA olacak peki anneler yemek yaparken,temizlik yaparken, bebek salondayken neyin içine koyacaksiniz? Bunlardan birini mi kullanacaksiniz?
Ben ilk fotodakinden alicam ayarliyorsun sallanıyor ve müzik çalıyor bi süre oyalar bence onu .Tek anneler için rahat olur bence .

Canım ben o 1 kiloyuda almadım bebeğin boyunda kilosuda normal

Bende bugün biraz mağaza dolaştım hiç bisey almadım içim gitti :) Eşim bebeğin cinsiyeti kesinleşmeden alışveriş yapmayı yasakladı:) c&a ve h&m de çok güzel şeyler vardı. Daha bi ay sabretmek lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…