Kızlar bende çıktım detaylıdan maaşallah herşeyi sağlıklı ve kocaman olmuş bebişim. Elleri hep yanaklarında duruyor kuzucumun. Ben hep alttan ayaklarıyla vuruyor sanıyordum meğer elleriyle vuruyormuş güçlü oğlan :) @Saryamarya canım doktor güzel muayene etti, sakin pek konuşmayan bir doktor çok şükür bir olumsuzluk yok @Meylen maaşallah nasıl güzel bir bebek canım hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Mrb kızlar bende 1 kilo almışım.karnım çok küçük yani söylemesem hamile olduğum belli değil. Çevremdekiler heralde bebeğin gelişimi iyi değil diyolar.bende birbuçuk aydır kontrole gitmiyorum kısmet olursa ay sonunda gideceğim.bu durumda olan var mı
Hic dert etme karın buyuklugunun bebegin gelisimi ile alakasi yok, tamamen yapısal, benim mesela bebek affedersin popoma dogru buyuyor hatta annem de senin yine kalcaya dogru buyuyor dedi gecen, kalca agrim da cok gobek fazla yok ama gelisimi su ana kadar iyi.. Bazi insanların ic karni buyuk olur. Hatta 9 aylik hamile olup da karni 4 aylik gibi olan birini bile görmuslugum var .
Yaaaa çok guzel maşallah sana cannn ben de bugun rutin icin gittim daha doğrusu ozledigimden benim için de iki hafta sonra dediler ayrintiliya rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin kızlar
Mrb kızlar bende 1 kilo almışım.karnım çok küçük yani söylemesem hamile olduğum belli değil. Çevremdekiler heralde bebeğin gelişimi iyi değil diyolar.bende birbuçuk aydır kontrole gitmiyorum kısmet olursa ay sonunda gideceğim.bu durumda olan var mı
Canım sen çok kilo alınca bebeğin çok iyi durumda anlamında değil ki.. hatta fazla alman zararlı bile, gider bakarsın haftasıyla uyumlu ise tamam yani..
Yaaaa çok guzel maşallah sana cannn ben de bugun rutin icin gittim daha doğrusu ozledigimden benim için de iki hafta sonra dediler ayrintiliya rabbim hepimize hayırlı haberler nasip etsin kızlar
Kızlarrrrrr nasılsınız? Ya benim aklıma takıldı bebek beşiği yatak odasindA olacak peki anneler yemek yaparken,temizlik yaparken, bebek salondayken neyin içine koyacaksiniz? Bunlardan birini mi kullanacaksiniz?
Kızlar çıktım çok şükür bütün organlarımız gelişmiş hiç bi sıkıntı yok elleri ayakları parmakları hiç bu kadar detaylı görmemiştim
Ama bilin bakalım ne yaptı hanımefendi ellerini yüzüne kapadı ve foto vermedi bize 1 saat sonra tekrar giricem umarım yakalayabiliriz
Kızlar bende çıktım detaylıdan maaşallah herşeyi sağlıklı ve kocaman olmuş bebişim. Elleri hep yanaklarında duruyor kuzucumun. Ben hep alttan ayaklarıyla vuruyor sanıyordum meğer elleriyle vuruyormuş güçlü oğlan :) @Saryamarya canım doktor güzel muayene etti, sakin pek konuşmayan bir doktor çok şükür bir olumsuzluk yok @Meylen maaşallah nasıl güzel bir bebek canım hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Kızlarrrrrr nasılsınız? Ya benim aklıma takıldı bebek beşiği yatak odasindA olacak peki anneler yemek yaparken,temizlik yaparken, bebek salondayken neyin içine koyacaksiniz? Bunlardan birini mi kullanacaksiniz?
Kizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)
Bende bugün biraz mağaza dolaştım hiç bisey almadım içim gitti :) Eşim bebeğin cinsiyeti kesinleşmeden alışveriş yapmayı yasakladı:) c&a ve h&m de çok güzel şeyler vardı. Daha bi ay sabretmek lazım.
Kizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152