Kızlar aranızda magnezyum hapı kullanan varmi .kactane içiyorsunuz günde .Ben 3 tane içiyordum dün doktora sırt ve kasik ağrısı olduğunu söyledim 6 ya çıkardı bana çok geldi sanki 4 tane içiyorum bende .
Mrb kızlar bende 1 kilo almışım.karnım çok küçük yani söylemesem hamile olduğum belli değil. Çevremdekiler heralde bebeğin gelişimi iyi değil diyolar.bende birbuçuk aydır kontrole gitmiyorum kısmet olursa ay sonunda gideceğim.bu durumda olan var mı
Korkma Ben hiç kilo almadim daha karnimda belli değil söylemesem kimse bilmiyor. Ama çok şükür gelişimi iyi hatta biraz önden gidiyoruz. Ama kontroller önemli aksatma bence
Kizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152
Kizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152
Bişey olmaz yaa 3 kiloyla falan :)) sonra veririz nolcak ki. TLC de ağır yaşamlar programını izlemenizi öneriyorum su moral bozukluğunun binde biri bile kalmaz
Evet bugün görürüm diyordum ama maalesef ikizlerde görüntü almak zor oluyor dedi doktor. Alttakinin cinsiyetini bile anca öğrendik. Nasılsa doğunca görücem artık, sağlıkları iyi olsun dabuarada sormuşsun ben 2 tane magnezyum hapı alıyorum canım, doktor fazlasının rahim gevşemesine sebep olabiliceğini söyledi ilaçlara rağmen benim de ağrım oluyor uyurken ama biraz sık dişini bence cnm. Benimki osteocare buarada. Belki ilaca göre değişir...