2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar aranızda magnezyum hapı kullanan varmi .kactane içiyorsunuz günde .Ben 3 tane içiyordum dün doktora sırt ve kasik ağrısı olduğunu söyledim 6 ya çıkardı bana çok geldi sanki 4 tane içiyorum bende .

Canım listen güzel ama pudrayi cikarmani tavsiye ederim doktorlar çok zararlı oldugunu söylüyor

Korkma Ben hiç kilo almadim daha karnimda belli değil söylemesem kimse bilmiyor. Ama çok şükür gelişimi iyi hatta biraz önden gidiyoruz. Ama kontroller önemli aksatma bence

Gözün aydın. Şükür sağlıkları iyi .
Sürpriz yapıcaklar görünmek istemiyorlar şimdiden:)
Evet bugün görürüm diyordum ama maalesef ikizlerde görüntü almak zor oluyor dedi doktor. Alttakinin cinsiyetini bile anca öğrendik. Nasılsa doğunca görücem artık, sağlıkları iyi olsun dabuarada sormuşsun ben 2 tane magnezyum hapı alıyorum canım, doktor fazlasının rahim gevşemesine sebep olabiliceğini söyledi ilaçlara rağmen benim de ağrım oluyor uyurken ama biraz sık dişini bence cnm. Benimki osteocare buarada. Belki ilaca göre değişir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…