Ayy maaşallah size benziyor sanki :)
teşekkürler canım bana da dudaklar eşimle bana benziyor gbi kalın geldi ama belki her bebeğin ultrasonu öyledir bilemedim:) tabiki net görebilmek isterdim ama sağlıkları iyi ya, mutluyum gene deAyy maaşallah size benziyor sanki :)
Mrb canim ne kadar onden gidiyo benimde ondeKorkma Ben hiç kilo almadim daha karnimda belli değil söylemesem kimse bilmiyor. Ama çok şükür gelişimi iyi hatta biraz önden gidiyoruz. Ama kontroller önemli aksatma bence
Benim kayıt bile yapıyorum sonra izliyorum :) onlar bile isteyince veriyor valla, herşey beyinde. Doğru zaman gelince veririz inş :)Bişey olmaz yaa 3 kiloyla falan :)) sonra veririz nolcak ki. TLC de ağır yaşamlar programını izlemenizi öneriyorum su moral bozukluğunun binde biri bile kalmaz
Çok kötüsün kız vallaKizlar ya sizlerinde kilo almalariniza sevindim yanlis anlamayon sakin yanliz olmadığımı hissettim :) ben biraz kilolu hamile kaldigim icin cok gozume batiyor birde kiz bebekleri kalça basenden alir derler benimde öyle ondan ayri sinir oluyorum.
Çok kötüsün kız vallabugün o baskule çıktım çıkmaz olaydım haftada 1 kilo ne demek ya
Teşekkürler canım. Pudrayı çıkar ama hiç önerilmiyorgünaydın sizlerle oluşturduğum listeyi paylaştım ama eksikler olabilir aklıma geldikçe ekleyeceğim. sizler de ekleme yaparsanız sevinirim.
@freearc bi bakarsın canım sen de istemişsin mesajını görünce listemi paylaşayım dedim:)
Değişti değişti :) eşimde bende şoktayız hala cok farklı hisler içindeyim
Gözünaydın canım maşallahKızlar çıktım çok şükür bütün organlarımız gelişmiş hiç bi sıkıntı yok elleri ayakları parmakları hiç bu kadar detaylı görmemiştim
Ama bilin bakalım ne yaptı hanımefendi ellerini yüzüne kapadı ve foto vermedi bize 1 saat sonra tekrar giricem umarım yakalayabiliriz
Oyy çok güzel maşallah
19-24 haftalar arası yapılıyorAnladım kaçıncı haftada bakılması gerekiyor
Gözünaydın canım maşallahKızlar bende çıktım detaylıdan maaşallah herşeyi sağlıklı ve kocaman olmuş bebişim. Elleri hep yanaklarında duruyor kuzucumun. Ben hep alttan ayaklarıyla vuruyor sanıyordum meğer elleriyle vuruyormuş güçlü oğlan :)
S Saryamarya canım doktor güzel muayene etti, sakin pek konuşmayan bir doktor çok şükür bir olumsuzluk yok
@Meylen maaşallah nasıl güzel bir bebek canım hayırlısıyla gelsin inşallah :)
Maşallah minik kuzular gözünaydın canımKizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152
MasallahhKizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152
Benimde şimdiden 4 kilo aldım. Boş ver sonradan veririz (kendimi avutma şeklim)Kizlar 3 kilo almisim moralim baya bozuk ne olacak boyle bilmiyorim
Sizlerde kilo durumu nasil ?
Banada 6 tane çok geldi bende 4 yeter diyorum bi faydasını da görmedim zaten agrım var diye sordukça dayıyor magnezyum bi dahakine 12 yapmasa bari :)Evet bugün görürüm diyordum ama maalesef ikizlerde görüntü almak zor oluyor dedi doktor. Alttakinin cinsiyetini bile anca öğrendik. Nasılsa doğunca görücem artık, sağlıkları iyi olsun dabuarada sormuşsun ben 2 tane magnezyum hapı alıyorum canım, doktor fazlasının rahim gevşemesine sebep olabiliceğini söyledi ilaçlara rağmen benim de ağrım oluyor uyurken ama biraz sık dişini bence cnm. Benimki osteocare buarada. Belki ilaca göre değişir...
Çok teşekkür ederim canımTeşekkürler canım. Pudrayı çıkar ama hiç önerilmiyor
Bakalım bizimkinler ne olacak
Gözünaydın canım maşallah
Oyy çok güzel maşallah
19-24 haftalar arası yapılıyor
Gözünaydın canım maşallah
Maşallah minik kuzular gözünaydın canım
Canım benim son bir haftadır her akşam mide yanması yadıyorum. Sonuçta daha önce yaşadığım birşey değil, normal benceBir de mide Ağrısı yasayan var mı son üç gündür ben mahvoldum içtiğim su bile ateş topu olarak düşüyor mideme , ve yediğim hicbirsey sindirilmiyor gibi orda kaskatı duruyor
S Saryamarya doktora gittin mi cinsiyetler ne durumda
Ben de inan cok zor duruyorum. Mideme ne düşse açık bir yaranın üstüne düşmüş gibi oluyor bu haftalarda midenin konumundan dolayı normal biliyorum ama biraz canımı yakmıyor değilCanım benim son bir haftadır her akşam mide yanması yadıyorum. Sonuçta daha önce yaşadığım birşey değil, normal bence
Aynen cnm bwnim oyle cok abarti degil ama gaviscon alabilirsin cok rahatsizsanBen de inan cok zor duruyorum. Mideme ne düşse açık bir yaranın üstüne düşmüş gibi oluyor bu haftalarda midenin konumundan dolayı normal biliyorum ama biraz canımı yakmıyor değilolsun napayım melinatoşuma değer hihihi
:)Benimde şimdiden 4 kilo aldım. Boş ver sonradan veririz (kendimi avutma şeklim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?