2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kizlar ya sizlerinde kilo almalariniza sevindim yanlis anlamayon sakin yanliz olmadığımı hissettim :) ben biraz kilolu hamile kaldigim icin cok gozume batiyor birde kiz bebekleri kalça basenden alir derler benimde öyle ondan ayri sinir oluyorum.

Bişey olmaz yaa 3 kiloyla falan :)) sonra veririz nolcak ki. TLC de ağır yaşamlar programını izlemenizi öneriyorum su moral bozukluğunun binde biri bile kalmaz
Benim kayıt bile yapıyorum sonra izliyorum :) onlar bile isteyince veriyor valla, herşey beyinde. Doğru zaman gelince veririz inş :)

Çok kötüsün kız valla bugün o baskule çıktım çıkmaz olaydım haftada 1 kilo ne demek ya

Eheheh :) akşamları yemek yemeyi bırakınca hemen tartida o kilo gidiyor sanirim seninki son haftada aksam yuklenmekten kaynakli olmus olabilir :))
Çok kötüsün kız valla bugün o baskule çıktım çıkmaz olaydım haftada 1 kilo ne demek ya

Teşekkürler canım. Pudrayı çıkar ama hiç önerilmiyor
Değişti değişti :) eşimde bende şoktayız hala cok farklı hisler içindeyim
Bakalım bizimkinler ne olacak
Gözünaydın canım maşallah
Eki Görüntüle 2236040
Merhaba teyzeler uzun beklemenin sonucunu aldık
Oyy çok güzel maşallah
Anladım kaçıncı haftada bakılması gerekiyor
19-24 haftalar arası yapılıyor
Gözünaydın canım maşallah
Kizlar benim minik cadilar gene gostermedi. Alttakini zaten hic goremedik daha, usttekinin yandan vardi bi de onden fotolari:) pozisyinlar kotu ama sagliklari iyi:)Eki Görüntüle 2236152
Maşallah minik kuzular gözünaydın canım

Hanımlar öncelikle rabbim hepinize sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben ikinci aşılamamda hamile kaldım. 14. gün değerim 63, 17. gün 174, 19.gün 352 çıktı. Bugün 604 çıktı. 2 katı olmamış, kimisi %60 ve üstü yeterli diyo kimi ikiye katlamazsa sağlıksızdır diyo. Sizin nasıldı artışlarınız ? Öyle çok korktum ki kafam felaket karıştı..

Banada 6 tane çok geldi bende 4 yeter diyorum bi faydasını da görmedim zaten agrım var diye sordukça dayıyor magnezyum bi dahakine 12 yapmasa bari :)

Çok teşekkür ederim canım

Bir de mide Ağrısı yasayan var mı son üç gündür ben mahvoldum içtiğim su bile ateş topu olarak düşüyor mideme , ve yediğim hicbirsey sindirilmiyor gibi orda kaskatı duruyor
S Saryamarya doktora gittin mi cinsiyetler ne durumda

Canım benim son bir haftadır her akşam mide yanması yadıyorum. Sonuçta daha önce yaşadığım birşey değil, normal bence

Canım benim son bir haftadır her akşam mide yanması yadıyorum. Sonuçta daha önce yaşadığım birşey değil, normal bence
Ben de inan cok zor duruyorum. Mideme ne düşse açık bir yaranın üstüne düşmüş gibi oluyor bu haftalarda midenin konumundan dolayı normal biliyorum ama biraz canımı yakmıyor değil olsun napayım melinatoşuma değer hihihi

Aynen cnm bwnim oyle cok abarti degil ama gaviscon alabilirsin cok rahatsizsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…