- 4 Kasım 2018
- 293
- 834
- 23
- 35
Beniim de dün geceKızlar dün burnum kanadı. Yakınlarda burnu kanayan oldu mu
Benim de son bi kaç gündür yatakta dönerken de olmaya başladı hiç bu kadar ağrı olmazdı benim de rahim ağzı takip ediliyor sürekli ondan olabilir mi acaba hiç bilmiyorum ama ağrılar çok yoğunlaştı umarım bişey olmazYaklaşık 1 aydır kronik olarak sağ kasigimda ağrı var. Yatakta dönerken bile aci cekiyorum. Her adımım da hissediyorum aciyiDoktora gittiğimde rahim ağzımın çok hafif kısa olduğunu ve bebegin sağ kasigimda olduğunu söyledi ve cadı kız hala yer değiştirmedi :)
Decavit ben kullanıyorum ama günde 1 defa vitamin ilacı o ve tokken içiliyor, kanınız için de başka ilaç kullanmanız gerekir.ben ferrum kullanıyorum mesela kan ilacı olarak.İyi akşamlar kızlarrr, umarım herkes iyidirdecavit kullanan var mı? Benim kanım hamile kaldığından beri sürekli düşüyor, ben aç karnına sabah akşam içiyorum ve acayip şişkinlik ve ishal yaptı ben de sanırım ilaç bu arada lcw de de indirim var, ben bu gün dayanamadım 1-3aylık tulum ve 3-6 aylık bi de elbise aldım
Bende de olmuştu bu hafta çok akmadi ama burnumu çektigimde geliyordu biraz, bu zamanlar için normal yaziyordu haftalık ve aylık bilgilendirmelerde.Kızlar dün burnum kanadı. Yakınlarda burnu kanayan oldu mu
Canım günde iki öğün kaniyor 11 haftadan beri, dış etlerim de öyle . Allah tan burnumu çabuk durduruyorum da dış etleri feci. Ya inşallah su saçlar biraz çabuk uzarKızlar dün burnum kanadı. Yakınlarda burnu kanayan oldu mu
Bu hormonlarla beraber çok çabuk uzar kırıklarda gitmiş oh mis gibi hafiflik hiç moralini bozma canım da başında konuşan saçını kestiremezsin diyen kimse yok mu benim 5 tane var da bırakmıyorlar hafifleyeyimKızlar bugün çok mutsuzum ya saçımın uçları boya idi tekrar boyatmayacagim için boya gitsin dedim kestirdim o kadar kısa oldu ki ben bu saçla hayatta dışarı çıkamamhiç hayatımda bu kadar kısa saçım olmadı nefret ederim kısa sac kullanmaktan
Oh valla darısı başımızaKizlaaaar:)) bugün bebegimin arabasını odasında ve içeride duracak besiklerini havlusunu pijamalarini alt açmasını takimlarini battaniyelerini falan her şeyini aldık hamd olsun :)) bı doğurması bir de ufak tefek çıkacak eksikleri kaldı. Sanki dünyanın yükünü ustumden atmışım gibi rahatladım.
Gebelik başından beri 10 kere kanamıştır sanırımKızlar dün burnum kanadı. Yakınlarda burnu kanayan oldu mu
Saç konusunda bende çok pişman olup çok canımı sıktım ama yapacak bişey yoktu herkes çok yakıştırdı ben hariç ama hamilelikte normalden fazla uzuyor saçlar sıkma canınıCanım günde iki öğün kaniyor 11 haftadan beri, dış etlerim de öyle . Allah tan burnumu çabuk durduruyorum da dış etleri feci. Ya inşallah su saçlar biraz çabuk uzarcanım sıkıldı ne bilim hiç alismadim ya
Decavit ben kullanıyorum ama günde 1 defa vitamin ilacı o ve tokken içiliyor, kanınız için de başka ilaç kullanmanız gerekir.ben ferrum kullanıyorum mesela kan ilacı olarak.
Gözün aydın canım hayırlı olsunnnnKizlaaaar:)) bugün bebegimin arabasını odasında ve içeride duracak besiklerini havlusunu pijamalarini alt açmasını takimlarini battaniyelerini falan her şeyini aldık hamd olsun :)) bı doğurması bir de ufak tefek çıkacak eksikleri kaldı. Sanki dünyanın yükünü ustumden atmışım gibi rahatladım.
Ay eşim üzüldü sanki ama pek birşey demediBu hormonlarla beraber çok çabuk uzar kırıklarda gitmiş oh mis gibi hafiflik hiç moralini bozma canım da başında konuşan saçını kestiremezsin diyen kimse yok mu benim 5 tane var da bırakmıyorlar hafifleyeyim
Ay hadi İnşallah su hormonlar iyi birşeye yarasın göğüsleri acitmaktan başka vs. :))Saç konusunda bende çok pişman olup çok canımı sıktım ama yapacak bişey yoktu herkes çok yakıştırdı ben hariç ama hamilelikte normalden fazla uzuyor saçlar sıkma canını
Ay boşver valla sağlıklı uzasın yaza kadar ne güzel olur hiç canını sıkma canımAy eşim üzüldü sanki ama pek birşey demedi
Aynen valla darısı başınıza şu alınacak bu alınacak derken içim sıkılıyordu hamileligin keyfine vardim nihayet hava bugün yazdan kalma gibiydi bı de iyi olduOh valla darısı başımıza
Bende bugün gittim Bi güzel bütün arabaları inceledim en son toplu halledicem bende
Karar vermek zordu onu başardımAynen valla darısı başınıza şu alınacak bu alınacak derken içim sıkılıyordu hamileligin keyfine vardim nihayet hava bugün yazdan kalma gibiydi bı de iyi oldu
Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsunCanım benim 3 farklı Dr (aile hekim de dahil) decavit önerdi kanım düşük olduğu için, aç karna içmemi söylediler, bakalım tekrar bakılacak 3 hafta sonra kanıma.
Gözün aydın canım hayırlı olsunnnno zaman müsait olduğunda aldıklarının fotoğraflarını atarsın biz de yararlanırız fikir olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?