2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benim de son bi kaç gündür yatakta dönerken de olmaya başladı hiç bu kadar ağrı olmazdı benim de rahim ağzı takip ediliyor sürekli ondan olabilir mi acaba hiç bilmiyorum ama ağrılar çok yoğunlaştı umarım bişey olmaz

Decavit ben kullanıyorum ama günde 1 defa vitamin ilacı o ve tokken içiliyor, kanınız için de başka ilaç kullanmanız gerekir.ben ferrum kullanıyorum mesela kan ilacı olarak.

Kizlaaaar:)) bugün bebegimin arabasını odasında ve içeride duracak besiklerini havlusunu pijamalarini alt açmasını takimlarini battaniyelerini falan her şeyini aldık hamd olsun :)) bı doğurması bir de ufak tefek çıkacak eksikleri kaldı. Sanki dünyanın yükünü ustumden atmışım gibi rahatladım.

Bu hormonlarla beraber çok çabuk uzar kırıklarda gitmiş oh mis gibi hafiflik hiç moralini bozma canım da başında konuşan saçını kestiremezsin diyen kimse yok mu benim 5 tane var da bırakmıyorlar hafifleyeyim

Oh valla darısı başımıza
Bende bugün gittim Bi güzel bütün arabaları inceledim en son toplu halledicem bende

Saç konusunda bende çok pişman olup çok canımı sıktım ama yapacak bişey yoktu herkes çok yakıştırdı ben hariç ama hamilelikte normalden fazla uzuyor saçlar sıkma canını

Decavit ben kullanıyorum ama günde 1 defa vitamin ilacı o ve tokken içiliyor, kanınız için de başka ilaç kullanmanız gerekir.ben ferrum kullanıyorum mesela kan ilacı olarak.

Canım benim 3 farklı Dr (aile hekim de dahil) decavit önerdi kanım düşük olduğu için, aç karna içmemi söylediler, bakalım tekrar bakılacak 3 hafta sonra kanıma.

Gözün aydın canım hayırlı olsunnnn o zaman müsait olduğunda aldıklarının fotoğraflarını atarsın biz de yararlanırız fikir olarak

Ay eşim üzüldü sanki ama pek birşey demedi insallah hormonlar hızlı telafi eder

Oh valla darısı başımıza
Bende bugün gittim Bi güzel bütün arabaları inceledim en son toplu halledicem bende
Aynen valla darısı başınıza şu alınacak bu alınacak derken içim sıkılıyordu hamileligin keyfine vardim nihayet hava bugün yazdan kalma gibiydi bı de iyi oldu

Aynen valla darısı başınıza şu alınacak bu alınacak derken içim sıkılıyordu hamileligin keyfine vardim nihayet hava bugün yazdan kalma gibiydi bı de iyi oldu
Karar vermek zordu onu başardım
Odayı seçtik
Araba da okeyiz
Anne yanı beşiği de tamam
Mayısta alalım diyorum
Diğer küçük şeyleri de ben hallederim halısı perdesi vs
İyi olmuş ne güzel canım güle güle kullansın sağlıkla büyüsün meleğin

Çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun biz baya gezdik en son park yatakta karar kıldık .Odası için dolabını sifonyerini falan kendimiz yaptırmaya karar verdik. Bir de içeri de sallamak için 6 ay kullanabilecegi bir beşik aldık. Kıyafetler pakette ama salon da kurduklarimizi yolluyorum :)

Eklentiler

• IMG-20190217-WA0010.webp
    71,7 KB · Görüntüleme: 92
  • IMG-20190217-WA0006.webp
    29,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20190217-WA0007.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG-20190217-WA0008.webp
    45,8 KB · Görüntüleme: 85
  • IMG-20190217-WA0009.webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 91
Merhaba kızlar :))) eşyalarını alan arkadaşlar varmış hayırlı olsun darısı bize fakat ben şu an oda yapmayacağım. Çocuk odasına geçeceği zaman almak istiyorum çünkü fikirlerim değişebilir. Mobilyalar değişebilir falan :)) sadece yatak odası için beşik alacağım şu an Meltem’den alacağım sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…