- 28 Ekim 2018
- 3.112
- 6.728
- 88
Yaa biliyo musun bende bugün öyle düşündüm oda yapmasak mi diye. Yatak odam geniş acaba gardrop da yer bosaltsam da bende mi iki üç yaşında yapsam acaba. Annem asla kullanmazsin ayrı odayı. Bebek ana koynu ister diyorMerhaba kızlar :))) eşyalarını alan arkadaşlar varmış hayırlı olsun darısı bizefakat ben şu an oda yapmayacağım. Çocuk odasına geçeceği zaman almak istiyorum çünkü fikirlerim değişebilir. Mobilyalar değişebilir falan :)) sadece yatak odası için beşik alacağım şu an Meltem’den alacağım sanırım.
Canım nacizane fikrim 3 4 yaşına kadar kalsın dedi annem kıyamadı kardeşime büyüyen beşiği vardı yatak odasında ayıralım dediler 3.5 yaşında falan ve burası benim odam kusura bakmayın ben gitmem bu odadan diye kıyameti kopardı 9 yaşında şuan sıpa hala yatak odasında ayıramadıkYaa biliyo musun bende bugün öyle düşündüm oda yapmasak mi diye. Yatak odam geniş acaba gardrop da yer bosaltsam da bende mi iki üç yaşında yapsam acaba. Annem asla kullanmazsin ayrı odayı. Bebek ana koynu ister diyor
Canım 5. Aydan sonra yeme içme önemli diye biliyorum, bi doktorunla da konuş istersen. En azından bolca vitamin versin..Kızlar ben ilk üç ayda verdiğim 10 küsür kiloyu almaya başlamadım. Ama kilo verme olayı bitti. Yanı artik kilo kaybetmıyorum
Bu durumda bebekte bir sknti oluşuyor mudur acaba. Anne kilo almayınca bebek de mi almıyor?
Kızımda da 13 kilo kaybim vardı ama bu haftalarda kilo alımı başlamıştı. Bu sefer bulantılar geçmeyecek galiba
Neden acaba canım ya yıllardır bende var ve gebeliğimde nüksetmedi acaba tuvaletim düzenli kabız olmadığım için falan mıKızlar, Bende hemoroidden bahsediyodum, cumartesi genel cerraha gttim ameliyat olman lazım dedi. Kadın doğumcum izin vermiyor. Kanamam da hafiften başladı. Başıma bela oldu bu hemoroid. Tedavi uyguluyorum ama canımı sıktı yani...
Eşim diyor ki oğlanı okula gidene kadar yanimizdan ayirmam :)))))) oda yapacaksan fantezi olsun diye yine yap ama ayirmayalimCanım nacizane fikrim 3 4 yaşına kadar kalsın dedi annem kıyamadı kardeşime büyüyen beşiği vardı yatak odasında ayıralım dediler 3.5 yaşında falan ve burası benim odam kusura bakmayın ben gitmem bu odadan diye kıyameti kopardı 9 yaşında şuan sıpa hala yatak odasında ayıramadık
Benim ayırmacı taraftayım 1 sene sonra canım ama anne baba kararı önemli bebeğin yapısı mizacı önemli ben odasını yapmak istiyorum çünkü sonradan eminim o hevesim heyecanım olmicakEşim diyor ki oğlanı okula gidene kadar yanimizdan ayirmam :)))))) oda yapacaksan fantezi olsun diye yine yap ama ayirmayalimbenim de canıma minnet bilmiyom ki oda yapmak saçma herhalde su an
Valla kuzum bende bilemedim. Yapacaz mi yapmayacaz mi :) yani yapmaya yapacam da ayırmak hususunda dediğin gibi bebeğin mizacı filan :)Benim ayırmacı taraftayım 1 sene sonra canım ama anne baba kararı önemli bebeğin yapısı mizacı önemli ben odasını yapmak istiyorum çünkü sonradan eminim o hevesim heyecanım olmicak
Canım annem doğru demiş. Bir sene sonra bile geçse boş yere mobilyalar orada duracak. Belki ben bile sıkılacağım ya da çocuk odası fikrim değişecek. Anne olduktan sonra mantıcım değişecek belki. Misafir çocuklarına oyun alanı olmasından sa almamak daha iyi bence şu an. Bence zaruri ihtiyaçlar alınmalı. Çünkü cidden sonrasında pişman olacağım şeyler almak istemiyorum.Yaa biliyo musun bende bugün öyle düşündüm oda yapmasak mi diye. Yatak odam geniş acaba gardrop da yer bosaltsam da bende mi iki üç yaşında yapsam acaba. Annem asla kullanmazsin ayrı odayı. Bebek ana koynu ister diyor
Canım ben hamilelikten öncede ıkınmadan yapamazdım ama çabuk çıkardım. Her gün ya da 3,4 günde bir çıkmanın önemi yokmuş, ıkınıyorsan kabızsındır dedi bana. Bende altyapı vardı kısaca ama hiç sorun yaşamamıştım , hamilelikte bebeklerin baskısı eklenince hemoroidle tanıştım. Kabız olmamak birinci kural tabiki. Geçen 2 gece acıdan uyuyamadım. Şimdide 3 gündür korkudan tuvalete çıkamıyorum, zaten hala her tarafı şiş.Neden acaba canım ya yıllardır bende var ve gebeliğimde nüksetmedi acaba tuvaletim düzenli kabız olmadığım için falan mı
Ne azdırdı yada azdırıyo acaba sordun mu
Canım çok geçmiş olsun yaaa sıkıntılı şu meretKızlar, Bende hemoroidden bahsediyodum, cumartesi genel cerraha gttim ameliyat olman lazım dedi. Kadın doğumcum izin vermiyor. Kanamam da hafiften başladı. Başıma bela oldu bu hemoroid. Tedavi uyguluyorum ama canımı sıktı yani...
Okula gidene kadar mı :)))))Eşim diyor ki oğlanı okula gidene kadar yanimizdan ayirmam :)))))) oda yapacaksan fantezi olsun diye yine yap ama ayirmayalimbenim de canıma minnet bilmiyom ki oda yapmak saçma herhalde su an
Geçmiş olsun canım. Sakın tuvaletini tutmaCanım ben hamilelikten öncede ıkınmadan yapamazdım ama çabuk çıkardım. Her gün ya da 3,4 günde bir çıkmanın önemi yokmuş, ıkınıyorsan kabızsındır dedi bana. Bende altyapı vardı kısaca ama hiç sorun yaşamamıştım , hamilelikte bebeklerin baskısı eklenince hemoroidle tanıştım. Kabız olmamak birinci kural tabiki. Geçen 2 gece acıdan uyuyamadım. Şimdide 3 gündür korkudan tuvalete çıkamıyorum, zaten hala her tarafı şiş.
Çok ilginç çünkü o vitamin ilacı ve cok dusuk dozda demir var içinde, belki düşük olan kanınız değildir başka bir şeydir yanlış hatırlıyor olabilirsiniz, benin ablam doktor özellikle şimdi sordum ve benimle aynı şeyleri söyledi belki yanlış anlamış olabilir dedi ve günde 1 defa alınıyor dedi, bende şimdiye kadar 6 farklı doktora gözüktum vitamin ne kullanıyorsun diye sorduklarında decavit diyorum ve sonra kan ilacı olarak ne kullanıyorsun diyorlar çünkü farklı birşey. Bence bi yerde bi hata var gibi duruyor.Canım benim 3 farklı Dr (aile hekim de dahil) decavit önerdi kanım düşük olduğu için, aç karna içmemi söylediler, bakalım tekrar bakılacak 3 hafta sonra kanıma.
Gözün aydın canım hayırlı olsunnnno zaman müsait olduğunda aldıklarının fotoğraflarını atarsın biz de yararlanırız fikir olarak
Ben kızım doğduktan sonra odasını aldım 2 yaş civarı şuan 3.5 yaşında ama hala benim odamda uyuyor :) odasında 1 gece yattı uyuyamadim doğru düzgün sabaha doğru yanında uyudum ayrılmakta hiç kolay olmuyor o yüzden hala.bizimle :)Yaa biliyo musun bende bugün öyle düşündüm oda yapmasak mi diye. Yatak odam geniş acaba gardrop da yer bosaltsam da bende mi iki üç yaşında yapsam acaba. Annem asla kullanmazsin ayrı odayı. Bebek ana koynu ister diyor
Canım hiç canını sıkma,farkında olmadan uzar gider,kendini bunun için üzme emiCanım günde iki öğün kaniyor 11 haftadan beri, dış etlerim de öyle . Allah tan burnumu çabuk durduruyorum da dış etleri feci. Ya inşallah su saçlar biraz çabuk uzarcanım sıkıldı ne bilim hiç alismadim ya
Hee :)) görmediğin oğlu olmuş diyorum görmedim tabi diyor :)))Okula gidene kadar mı :)))))
Çok güzelmiş canım :) güle güle büyüsün içindeÇok teşekkür ederim canım Allah razı olsunbiz baya gezdik en son park yatakta karar kıldık .Odası için dolabını sifonyerini falan kendimiz yaptırmaya karar verdik. Bir de içeri de sallamak için 6 ay kullanabilecegi bir beşik aldık. Kıyafetler pakette ama salon da kurduklarimizi yolluyorum :)
Hayırlısı inşallah bebeklerimiz Bi doğsunda sağlıkla gerisi hallolur canımValla kuzum bende bilemedim. Yapacaz mi yapmayacaz mi :) yani yapmaya yapacam da ayırmak hususunda dediğin gibi bebeğin mizacı filan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?