Gecmis olsun canim. Kendini fazla yorma. Dualarimdasin
Herkese merhaba arkadaslar bende insallaj haziran yada temmuz annesi olucagim 3 gun once renkli ultrasona girdigimde doktorum bebegin kafasının aşağıda oldugunu ve rahmimin kisaldigini erken dogum riski olduğunu soyledi hamilelerin duasi kabul olur derler hepinizden nacizane dua istiyorum.suan igne ilac kullanıyorum cuma gunu kontrolum var insallah hayirli sonuçlar alayim dualariniza talibim
Hep birbirimize duacıyız zaten canım   inşallah sağlıcakla hepimiz zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı :)
Canım tutmuyorum artık ama geç kaldım herhalde, ıkınmadan çıkmıyor artık iyice. Şuan bol su, dupholac şurup, zeytinyağlı ve lifliler, krem, merhemli fitil ve ılık sulu oturma küvetine başladım. İnşallah işeyarar bu derecede de. İşte genel cerrah hamile olmasan direk ameliyata alırdım, gerçi genede bir düşün dedi. Kadın doğumcum ameliyat olmaz dedi hamileyim diye. Daha 6. Aydayım, inş idare edebilicek kadar çözüm yolu olur. Süreki bir acı var maalesef. Sinir bozucu...Geçmiş olsun canım. Sakın tuvaletini tutma
Ameliyatın bir zararı var mı gebelik üzerine
Senin böyle hayat kaliteni bozuyorsa sakıncası yoksa yaptır
Tatlım ben büyümeyen beşik alcam, içi 80 cm-130 cm. 5 yaşına kadar idare edermiş. Kademeli olcak tabii..Ben odasını yapacak olanlardanım ama sanırım büyüyen beşikten vazgeçtim. Bugün baya gezdim ve büyüyen beşikten çocuk ayaklandiktan sonra kesin düşerparmaklıkları çok alçakta ve yatak baya yukarıda. Montessori ise Bi garip kararsiz kaldim. Siz nasil odalar düşünüyorsunuz kizlar?
Çok saol tatlım, öyleymiş maalesef... siz dikkat edin yediklerinize. Kabız olmayın kısaca. Hamilelikte kaçarı yok.Canım çok geçmiş olsun yaaa sıkıntılı şu meret
Kıyamam canım ya. Çok çok haklısın. Doktor kilodan bahsederken bana, 4 kilo alan tekli gebe hastam var, gayette bebek sağlıklı yeme bu kadar demişti. Gene de Bunun da bir formulu olmadı lazım ama doktora sordun muyemek için o kadar gayret ediyorum ki. Yesem de midemde durmuyor bisey ne yapacagimi şaşırdım. Vitaminler de daha fena yapiyo midemi. gercekten artik eziyete döndü hamilelik. Geçen hafta daha iyiydim ama (
Bir de bu halde işe gitmek, çalışmaya çalışmak, sabah erkenden uyanmak zorunda kalmak vs bunlar da ayrı strest yapıyor bende.
Artik bu gruba girip birşeyler okuyasim yazasim bile gelmiyor sinirlerim bozuldu iyice
ya benim kadın doğumcum da fazla pimpirikli, ondan direk hyr demiş olabilir. Biraz zaman tanıcam kendime, olmadı mecbur araştırıcam ameliyat olayını canımAllah şifa versin
Başka bir doktora gittin mi?
Hemeroid problemi gebeligin ilerleyen dönemlerinde daha büyük sorunlar çıkartıyor. Çok acilse gebelikte bazi ameliyatlar yapılabiliyor
Mesela ben de 22. Haftada safra ameliyatı olucam muhtemelen. Çok örnek var gebelikte ameliyat olmaya dair
Bir o birde mantar dan kurtulamayacağım canım sanırım gerçekten sıkıldım artık eşim diyo ki damacanayı mı bitirdin 5 demlik çay mı içtin napıyon sen nasıl bu kadar çiş yapabiliyorsunBu arada hala gece uykusu bölünen var mi biktim ben wcye çıkmaktan yadeliksiz uyumayı şimdiden özledim... gerçi doğunca sadece iki üç çiş arası olaydı bu ne uykusuzluk demem insallah
Korktuğunu yaşatmasın Rabbim canım inşallah zamanında sağlıkla doğar bebişlerimiz sen yinede stres yapmamaya çalış o hem seni hemde bebeğini etkiler duanı et Rabbim in izniyle bişey olmaz sağlıkla kavuşursun inşallahHerkese merhaba arkadaslar bende insallaj haziran yada temmuz annesi olucagim 3 gun once renkli ultrasona girdigimde doktorum bebegin kafasının aşağıda oldugunu ve rahmimin kisaldigini erken dogum riski olduğunu soyledi hamilelerin duasi kabul olur derler hepinizden nacizane dua istiyorum.suan igne ilac kullanıyorum cuma gunu kontrolum var insallah hayirli sonuçlar alayim dualariniza talibim
Geceleri yatarken bir pamuğa zeytinyağı döküp oraya sıkıştır o şekilde uyu eşimde vardı bununla düzeldi denemeni tavsiye ederim inşaallah geçer çok geçmiş olsunCanım ben hamilelikten öncede ıkınmadan yapamazdım ama çabuk çıkardım. Her gün ya da 3,4 günde bir çıkmanın önemi yokmuş, ıkınıyorsan kabızsındır dedi bana. Bende altyapı vardı kısaca ama hiç sorun yaşamamıştım , hamilelikte bebeklerin baskısı eklenince hemoroidle tanıştım. Kabız olmamak birinci kural tabiki. Geçen 2 gece acıdan uyuyamadım. Şimdide 3 gündür korkudan tuvalete çıkamıyorum, zaten hala her tarafı şiş.
Canım çok geçmiş olsun hiç ayağa kalkmadan süreyi uzatanlari okuyorum hiç yorma kendini inşallah lorktugun gibi olmazHerkese merhaba arkadaslar bende insallaj haziran yada temmuz annesi olucagim 3 gun once renkli ultrasona girdigimde doktorum bebegin kafasının aşağıda oldugunu ve rahmimin kisaldigini erken dogum riski olduğunu soyledi hamilelerin duasi kabul olur derler hepinizden nacizane dua istiyorum.suan igne ilac kullanıyorum cuma gunu kontrolum var insallah hayirli sonuçlar alayim dualariniza talibim
Bende de durumlar değişik. Sağa yattığımda gece yarısı bebeği hıçkırık tutuyor ona uyanıyorum. Karnımın içinde senkronize ve ritmik hareketler oluyor ben hickiriktir diye düşünüyorumGünaydın
Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
günaydın canım :) aldıklarına bayıldım. chicco park yatak çok kullanışlı duruyor. Onun model adı ne acaba? üstünde de alt değiştirme ünitesi var. çok beğendim güle güle kullanın canım.Bende de durumlar değişik. Sağa yattığımda gece yarısı bebeği hıçkırık tutuyor ona uyanıyorum. Karnımın içinde senkronize ve ritmik hareketler oluyor ben hickiriktir diye düşünüyorumSağa döndüğümde mi oluyor yoksa hep mi denk geliyor anlamıyorum.
Gözün aydın hayırlı olsun canım.benim de bir kızım olacak ins.saglikli hayırlı evlat olsunlar insaallh
Canım ilk dogum sezeryan mi bende bağlamayı dusunuyorumÇok teşekkür ederim desteğiniz için.
Ikinci hamileliğim. Ilki de böyle zordu, yasadiklarimi hic unutmadim, unutmak pek mumkun olmuyor, zaten bu sebeple altı sene hiç düşünmedim.:) Bu da supriz geldi
Kızım dünyaya bedel, onunla yaşadığım her an için binlerce sukur. Eminim ufaklık da öyle olacak
Ama.bir daha bebek düşünmek mi. Asla !!!
Bağlatıcam zaten kendimi.
Sola yatmak zorunda değilsiniz ki, sadece yatarsanız iyi olabilir. En iyi pozisyon annenin en rahat ettiği pozisyondur. sola yatıcam diye şartlanıp uykusuz kalmak daha kötü bence :) Siz sağda rahat ediyorsanız sağa yatın :) Ya biz ne yapalım sağda bi bebek solda bi bebek :) Ben hiç planlamıyorum nasıl rahat edersem öyle :)Günaydın
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
Bende senin gibiyim sola yatıyorum ama döne döne .Doktora ben bunu danıstım.zaten yakında sola yatmaktan baska tarafa yatmayı tercih etmeyeceksin dedi . Sola yatmak en rahatı dedi . Cokta önemli bulmadı yanıGünaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?