2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250

Hep birbirimize duacıyız zaten canım    inşallah sağlıcakla hepimiz zamanında kucağımıza alırız yavrularımızı :)

Geçmiş olsun canım. Sakın tuvaletini tutma
Ameliyatın bir zararı var mı gebelik üzerine
Senin böyle hayat kaliteni bozuyorsa sakıncası yoksa yaptır
Canım tutmuyorum artık ama geç kaldım herhalde, ıkınmadan çıkmıyor artık iyice. Şuan bol su, dupholac şurup, zeytinyağlı ve lifliler, krem, merhemli fitil ve ılık sulu oturma küvetine başladım. İnşallah işeyarar bu derecede de. İşte genel cerrah hamile olmasan direk ameliyata alırdım, gerçi genede bir düşün dedi. Kadın doğumcum ameliyat olmaz dedi hamileyim diye. Daha 6. Aydayım, inş idare edebilicek kadar çözüm yolu olur. Süreki bir acı var maalesef. Sinir bozucu...

Tatlım ben büyümeyen beşik alcam, içi 80 cm-130 cm. 5 yaşına kadar idare edermiş. Kademeli olcak tabii..

Canım çok geçmiş olsun yaaa sıkıntılı şu meret
Çok saol tatlım, öyleymiş maalesef... siz dikkat edin yediklerinize. Kabız olmayın kısaca. Hamilelikte kaçarı yok.

Kıyamam canım ya. Çok çok haklısın. Doktor kilodan bahsederken bana, 4 kilo alan tekli gebe hastam var, gayette bebek sağlıklı yeme bu kadar demişti. Gene de Bunun da bir formulu olmadı lazım ama doktora sordun mu
ya benim kadın doğumcum da fazla pimpirikli, ondan direk hyr demiş olabilir. Biraz zaman tanıcam kendime, olmadı mecbur araştırıcam ameliyat olayını canım

Bu arada hala gece uykusu bölünen var mi biktim ben wcye çıkmaktan ya deliksiz uyumayı şimdiden özledim... gerçi doğunca sadece iki üç çiş arası olaydı bu ne uykusuzluk demem insallah
Bir o birde mantar dan kurtulamayacağım canım sanırım gerçekten sıkıldım artık eşim diyo ki damacanayı mı bitirdin 5 demlik çay mı içtin napıyon sen nasıl bu kadar çiş yapabiliyorsun

Korktuğunu yaşatmasın Rabbim canım inşallah zamanında sağlıkla doğar bebişlerimiz sen yinede stres yapmamaya çalış o hem seni hemde bebeğini etkiler duanı et Rabbim in izniyle bişey olmaz sağlıkla kavuşursun inşallah

Selam kızlar
Yoğun bi dönemden geçtim iş anlamında hiç bakamadım buraya . Geçtiğimiz hafta 3 şehir ve 6 uçuş diyim siz anlayın.

herkes iyi olsun lütfen bebekler sağlıklı anneler mutlu olsun
Başağrılarım geçti şükür magnezyum ve kalsiyum kullanmaya başlayalı benim yaşayan varsa doktorunuza danışın bence

iyi geceler

Geceleri yatarken bir pamuğa zeytinyağı döküp oraya sıkıştır o şekilde uyu eşimde vardı bununla düzeldi denemeni tavsiye ederim inşaallah geçer çok geçmiş olsun

Canım çok geçmiş olsun hiç ayağa kalkmadan süreyi uzatanlari okuyorum hiç yorma kendini inşallah lorktugun gibi olmaz

Günaydın

Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
Bende de durumlar değişik. Sağa yattığımda gece yarısı bebeği hıçkırık tutuyor ona uyanıyorum. Karnımın içinde senkronize ve ritmik hareketler oluyor ben hickiriktir diye düşünüyorum Sağa döndüğümde mi oluyor yoksa hep mi denk geliyor anlamıyorum.

günaydın canım :) aldıklarına bayıldım. chicco park yatak çok kullanışlı duruyor. Onun model adı ne acaba? üstünde de alt değiştirme ünitesi var. çok beğendim güle güle kullanın canım.

Canım ilk dogum sezeryan mi bende bağlamayı dusunuyorum

Günaydın

Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
Sola yatmak zorunda değilsiniz ki, sadece yatarsanız iyi olabilir. En iyi pozisyon annenin en rahat ettiği pozisyondur. sola yatıcam diye şartlanıp uykusuz kalmak daha kötü bence :) Siz sağda rahat ediyorsanız sağa yatın :) Ya biz ne yapalım sağda bi bebek solda bi bebek :) Ben hiç planlamıyorum nasıl rahat edersem öyle :)

Günaydın

Bende senin gibiyim sola yatıyorum ama döne döne .Doktora ben bunu danıstım.zaten yakında sola yatmaktan baska tarafa yatmayı tercih etmeyeceksin dedi . Sola yatmak en rahatı dedi . Cokta önemli bulmadı yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…