2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bir bakayım söylerim sana :)

canım baktım çok beğendim cidden çok güzel şeyler var :)

https://www.ogunbebe.com/Urun-Detay/gaye-bebe-erkek-bebek-10lu-hastane-cikisi--zibin-seti--622/405

şunu beğendim.

Son düzenleme:
Geceleri yatarken bir pamuğa zeytinyağı döküp oraya sıkıştır o şekilde uyu eşimde vardı bununla düzeldi denemeni tavsiye ederim inşaallah geçer çok geçmiş olsun
Canım çok saol, onu deneyeyim dedim de, orası o kadar şiş ve dar ki o küçücük pamuk bile canımı çok yaktı, duramadım attım bende. Benim biraz ilerlemiş vaziyette

canım baktım çok beğendim cidden çok güzel şeyler var :)

https://www.ogunbebe.com/Urun-Detay/gaye-bebe-erkek-bebek-10lu-hastane-cikisi--zibin-seti--622/405

şunu beğendim.
Çok ciciymiş evet mükemmel güzel değişik şeyler var kalitesinde güzel ben bilmiyordum bu markayı eşimin arkadaşı işte bunu al iyi falan demiş beğendik biz
En azından değişik daha çok model var foto çekilecek
Bi attığım Bi de isimli yaptırıcam yeter sanırım hastane için
Yanımızda yine iç zıbın alt yedek götürürüz bişey olursa diye 3 takım olmuş olur

ben de aynı bi normal 10lu alırım bir de isimli 2 tane de 5li takım alabilirim bir de yedek olsun diye :)

Inşallah fayda sağlar o zaman, peki sadece decavit mi kullanıyorsunuz ? Ben mesela decavit vitamin, ferrum kan ilacı, Magvital magnezyum, ocean plus b12 kullanıyorum, folacin folik asit kullanıyordum bitti doktor daha gerek yok dedi. Birde progestan kullanıyorum kanamam olduğu için.

Birefebirece ben onu chicco diye okumuşum ciciko'ymuş :) onu çok beğendim ben :)
Çok teşekkür ederim canım :) model adı ne bilemedim. İki çeşit park yatak vardı bunun iskeleti evladiyelik demirden 5 çocuk büyütsen yine bişey olmaz dediler ondan bunu tercih ettik :) alt değiştirme yerine bı de bebeğin boyunu ölçmek için çizelge koymuşlar :)

yaa çok beğendim peki nerden aldınız rengi de çok güzel

Günaydın herkese ..

Canım peki çatlağında çok olmuşmuydu benimde iç karın darda :))

Bende hiç çatlak olmadı. 30 kilo aldım tam, 53’ten 83’e geldim ve boyum da 160 ama şükür çatlamadım.

Annen haklı. Tecrübeyle sabit :)

Bizde de durum bu..

Yurtdışında evler eşyalı oluyor genelde 2 gardeop ve 2 şigonyerimiz vardı ahşap rengi. Gardrop almadık.
Ikea malm serisinden 6 çekmeceli dolap aldık. Üzerine biblolar fotolar koydum, beşik aldım. Oda yaptım.
Ama bizim odada sepette uyuu. Yurtdışı seyahatler emzirme dişti kucaktı derken odası çamaşırhane ve eşime ofis oldu. Önce beşiği sattık. Toddler bed aldık.
Şimdilerde gündüz orda uyuyor gece yine bizimle. Çünkü odası biraz soğuk oluyor diye bilinçli yollamadık.
Artık 2 yaşında geçer diye düşünüyoruz bahar gelmiş olacak.

Ebe oda yaptığımızı görmüştü ona hamileyken. Gerek yok ilk 1 sene sepette bile yatar ne giydiğini ne yattığını bilmeyecek şu köşeye yere bi yatak atın yatsın demişti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…