Canım çok geçmiş olsun hiç ayağa kalkmadan süreyi uzatanlari okuyorum hiç yorma kendini inşallah lorktugun gibi olmaz
Çok güzelmiş canım güle güle kullansın bir bakayım söylerim sana :)Cnm.ben dolap uygulamasindan aldim bebek hastahane cikisi satan birine teklif verdim.kargosuyla 60 a geldi kutusunda geliyor birde %100 organik pamuk cok begendim benim aldigim bu begenirsen kullanici adini veririm arkadasin farkli birsuru modelleri var 80 tl yaziyor ben 55 tl teklif verdim kabul etti Eki Görüntüle 2236919 Eki Görüntüle 2236919
bende jammy babydekileri çok beğendima 130-150 arası fiyatlar normal mi ki ?Ebebek hastane çıkışları genelde sade soft tonlarda oluyor :):) Ben bu sefer instagramdan bi sayfadan sipariş edeceğim.
Folik asit mi 500 cikiyo canim?Bende korktum yuksekti hemde 500 falandi b12 de ayni sekilde dr docentti ayrica o zamanlar 6 sene once dusuklugu sorun yuksekligine birsey yapilmaz dedi
Bu hamileligimde hic olcturmedim bile
Canim cok hafif oldu gecenKızlar dün burnum kanadı. Yakınlarda burnu kanayan oldu mu
canım baktım çok beğendim cidden çok güzel şeyler var :)canım şöyle şuan tanıdığım çevremde ben dahil 5 hamileyiz ben birazda pişti olmamak adına değişik şeyler bakıyodum e bebekten herkes alıcak çünkü
eşim sağolsun heves edip gitmiş almış ama gaye bebe nin
istersen internete gaye bebe yaz indirimleri falan takip et değişik güzel hastane çıkışları var bi tık daha pahalı ama bizimki arkadaşının bebek mağazasından almış
Canım çok saol, onu deneyeyim dedim de, orası o kadar şiş ve dar ki o küçücük pamuk bile canımı çok yaktı, duramadım attım bende. Benim biraz ilerlemiş vaziyetteGeceleri yatarken bir pamuğa zeytinyağı döküp oraya sıkıştır o şekilde uyu eşimde vardı bununla düzeldi denemeni tavsiye ederim inşaallah geçer çok geçmiş olsun
Jammy baby ile aynı ürünleri satan missmodish var orda sık sık indirim oluyor, ona bak istersen. Ben cinsiyetler belli olunca miss modish den alacağım, ürünlerini araştırdım kaliteli :)bende jammy babydekileri çok beğendima 130-150 arası fiyatlar normal mi ki ?
Çok ciciymiş evet mükemmel güzel değişik şeyler var kalitesinde güzel ben bilmiyordum bu markayı eşimin arkadaşı işte bunu al iyi falan demiş beğendik bizcanım baktım çok beğendim cidden çok güzel şeyler var :)
https://www.ogunbebe.com/Urun-Detay/gaye-bebe-erkek-bebek-10lu-hastane-cikisi--zibin-seti--622/405
şunu beğendim.
Canim en son hamilelkten once yoktu sindi cikmis.Rahim agzinda giriste doktor aliverdi. Buyuktu biraz bakakim sonucu cikcak.Polip neredeydi canım, bende poliple hamile kaldım. Ama doktor göremedi polipimi belki detaylida görür. Rahim içindeydi benimki
takip ettim hemen :))Jammy baby ile aynı ürünleri satan missmodish var orda sık sık indirim oluyor, ona bak istersen. Ben cinsiyetler belli olunca miss modish den alacağım, ürünlerini araştırdım kaliteli :)
ben de aynı bi normal 10lu alırım bir de isimli 2 tane de 5li takım alabilirim bir de yedek olsun diye :)Çok ciciymiş evet mükemmel güzel değişik şeyler var kalitesinde güzel ben bilmiyordum bu markayı eşimin arkadaşı işte bunu al iyi falan demiş beğendik biz
En azından değişik daha çok model var foto çekilecek
Bi attığım Bi de isimli yaptırıcam yeter sanırım hastane için
Yanımızda yine iç zıbın alt yedek götürürüz bişey olursa diye 3 takım olmuş olur
Inşallah fayda sağlar o zaman, peki sadece decavit mi kullanıyorsunuz ? Ben mesela decavit vitamin, ferrum kan ilacı, Magvital magnezyum, ocean plus b12 kullanıyorum, folacin folik asit kullanıyordum bitti doktor daha gerek yok dedi. Birde progestan kullanıyorum kanamam olduğu için.Hayır canım yanlış hatırlamıyorum kanım düşük, hatta doğum esnasında da kan kaybedeceğimiz için hemoglobinden bahsetti. Hgb düşüklüğü sadece demirden değil onun yanı sıra, folik asit ve B12 vitamin eksikliğinden de kaynaklandığı için decavit günde 2 kere denicez 1 ay dedi. Demekki her Dr un tedavisi farklı, aile hekimimiz benim velim, kadın doğum doktorumuz ise hem velim hemde eşimin yakın arkadaşı olduğu için başlarından savacaklarını düşünmüyorum.
Çok teşekkür ederim canım :) model adı ne bilemedim. İki çeşit park yatak vardı bunun iskeleti evladiyelik demirden 5 çocuk büyütsen yine bişey olmaz dediler ondan bunu tercih ettik :) alt değiştirme yerine bı de bebeğin boyunu ölçmek için çizelge koymuşlar :)Birefebirece ben onu chicco diye okumuşum ciciko'ymuş :) onu çok beğendim ben :)
yaa çok beğendim peki nerden aldınız rengi de çok güzelÇok teşekkür ederim canım :) model adı ne bilemedim. İki çeşit park yatak vardı bunun iskeleti evladiyelik demirden 5 çocuk büyütsen yine bişey olmaz dediler ondan bunu tercih ettik :) alt değiştirme yerine bı de bebeğin boyunu ölçmek için çizelge koymuşlar :)
Canım peki çatlağında çok olmuşmuydu benimde iç karın darda :))
Yaa biliyo musun bende bugün öyle düşündüm oda yapmasak mi diye. Yatak odam geniş acaba gardrop da yer bosaltsam da bende mi iki üç yaşında yapsam acaba. Annem asla kullanmazsin ayrı odayı. Bebek ana koynu ister diyor
Bebeğe ayrı oda yapmayı düşünmeyenler çok doğru bi karar verdiğinizi tecrübeyle sabitleyebilirimoğlum 2 yaşındayken odası oldu ve bizim odanın dibinde olmasına rağmen bir de çekyat koydum odasına ara ara orda yattım hastalandığında vs. öncesinde iyi ki yapmamışım sadece ona özel şifonyer tarzı yarisi çekmece yarısı dolap şeklinde yaptırdım kıyafetleri için.. şimdi de koskocaman gardrobu var o küçük şifonyer kardeşinin olucak..1,5 yaşına kadar odamızda beşiğinde 2yasina doğru da yavaş yavaş kendi bazasında yatmaya alıştı ve 2yaşta tamamen ayrıldı
Konya da sırf bebek eşyaları satan bı çarşı var canım. Boylu boyunca hep bebek magazalari. Ne marka parası ne reklam parası vermeden malı ederinde alıyorsun :)yaa çok beğendim peki nerden aldınız rengi de çok güzel
en güzeli biz de öyle bi yerden bakalım en iyisi :)Konya da sırf bebek eşyaları satan bı çarşı var canım. Boylu boyunca hep bebek magazalari. Ne marka parası ne reklam parası vermeden malı ederinde alıyorsun :)
Şimdi internetten baktım canım padişah park yatak diye geçiyor ')yaa çok beğendim peki nerden aldınız rengi de çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?