2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bir o birde mantar dan kurtulamayacağım canım sanırım gerçekten sıkıldım artık eşim diyo ki damacanayı mı bitirdin 5 demlik çay mı içtin napıyon sen nasıl bu kadar çiş yapabiliyorsun
Benimde öyle canım ya sudan başka sıvıda tüketmiyorum ama WC te çok sık gidiyorum

Günaydın

Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum

Hic vicdan yapma canim. Benim doktorum daha sormadan soluna da sagina da yatabilirsin dedi. Bu haftalar icin.
Bebegi besleyen damarlar sagda diye bebek buyudukce sola yatmayi tavsiye ediyorlar ki bebegin beslenmesi rahat olsun. ama o da surekli sola yatın demek degil. Munkun oldugunca sola yatmak istedikleri. Hep ayni yöne yatinca tutuluyor insan zaten

@Birvarbiryokum ben onu chicco diye okumuşum ciciko'ymuş :) onu çok beğendim ben :)

canım o haftasıyla alakalı artık sıvı yutmaya başladıkları için hıçkırık tutabiliyomuş yazıda okumuştum

Günaydın

Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
bende alışkanlık hep sol tarafıma yatarım senelerdir ama şu karın üstüne uyurken dönmem büyük sıkıntı bazen karnımın acısına uyanıyorum

Canım ilk dogum sezeryan mi bende bağlamayı dusunuyorum

Evet sezeryandi

Ben yüz üstü bile yatıyorum karnım büyümedi henüz :)

Kizlar mrb herkes nasil? Detayliya giren arkadaslar gozunuz aydin ne guzel :) Beb alttan muayene oldum polip cikti ve aldi doktor.Rahim uzunlugu 4,2 cm cikti bi ara konusulmustu sanki.Polipi olan oldu mu hic?
Polip neredeydi canım, bende poliple hamile kaldım. Ama doktor göremedi polipimi belki detaylida görür. Rahim içindeydi benimki

Ayyy çok geçmiş olsun canım inşallah hafifler doğuma kadar hamilelikle birlikte çekilecek şey değil allah kolaylık versin

Merhaba kızlar hemoroid sorunu yaşayan arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum.. bizde bugün tetanoz aşısı vuruldum hiç acımadı sonrasında da acımaz inşallah kan aldılar yine inşallah yükselmiştir kanımda. Hamile pantolonu buldum sonunda lcw de kızlar biraz bol olsun diyordum. Bi kot bi de boru paça siyah aldım. Rahata erdim resmen. Bi de kızıma bi kaç cici aldım. Heryer çok pahalı geldi bana nedense. Lcwden yine Müslim bezi aldım 2li 22tlydi ama boyutları ufak çıktı. Şimdilik bizde böyle

canım dün bende çıktım nerde ne var diye bi kaç parça şey aldım oda ev için
ama keşke lcw almasaydın pantolonları kime sorduysam ilk yıkamadan sonra aşırı bollaştı falan dediler inşallah kullanışlı çıkar defactonun hamile kotları güzel aklında olsun

çok sade geldi ama :) biraz daha tatlı bişey olsaydı alacaktım :)

Cnm.ben dolap uygulamasindan aldim bebek hastahane cikisi satan birine teklif verdim.kargosuyla 60 a geldi kutusunda geliyor birde %100 organik pamuk cok begendim benim aldigim bu begenirsen kullanici adini veririm arkadasin farkli birsuru modelleri var 80 tl yaziyor ben 55 tl teklif verdim kabul etti

İnsallah cnm benim Allah razi olsun

çok sade geldi ama :) biraz daha tatlı bişey olsaydı alacaktım :)
canım şöyle şuan tanıdığım çevremde ben dahil 5 hamileyiz ben birazda pişti olmamak adına değişik şeyler bakıyodum e bebekten herkes alıcak çünkü
eşim sağolsun heves edip gitmiş almış ama gaye bebe nin
istersen internete gaye bebe yaz indirimleri falan takip et değişik güzel hastane çıkışları var bi tık daha pahalı ama bizimki arkadaşının bebek mağazasından almış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…