Benimde öyle canım ya sudan başka sıvıda tüketmiyorum ama WC te çok sık gidiyorumBir o birde mantar dan kurtulamayacağım canım sanırım gerçekten sıkıldım artık eşim diyo ki damacanayı mı bitirdin 5 demlik çay mı içtin napıyon sen nasıl bu kadar çiş yapabiliyorsun
Günaydın
Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
@Birvarbiryokum ben onu chicco diye okumuşum ciciko'ymuş :) onu çok beğendim ben :)günaydın canım :) aldıklarına bayıldım. chicco park yatak çok kullanışlı duruyor. Onun model adı ne acaba? üstünde de alt değiştirme ünitesi var. çok beğendim güle güle kullanın canım.
canım o haftasıyla alakalı artık sıvı yutmaya başladıkları için hıçkırık tutabiliyomuş yazıda okumuştumBende de durumlar değişik. Sağa yattığımda gece yarısı bebeği hıçkırık tutuyor ona uyanıyorum. Karnımın içinde senkronize ve ritmik hareketler oluyor ben hickiriktir diye düşünüyorumSağa döndüğümde mi oluyor yoksa hep mi denk geliyor anlamıyorum.
aynen ya sabahlara kadar tuvalet devamBenimde öyle canım ya sudan başka sıvıda tüketmiyorum ama WC te çok sık gidiyorum
bende alışkanlık hep sol tarafıma yatarım senelerdir ama şu karın üstüne uyurken dönmem büyük sıkıntı bazen karnımın acısına uyanıyorumGünaydın
Ya şu sola yatma mevzusu yüzünden uyuyamıyorum hiç
Sırtı üstü ya da sağa yatıyorum farketmeden sonra vicdan yapıp elli kere uyanıyorum
Canım ilk dogum sezeryan mi bende bağlamayı dusunuyorum
Sola yatmak zorunda değilsiniz ki, sadece yatarsanız iyi olabilir. En iyi pozisyon annenin en rahat ettiği pozisyondur. sola yatıcam diye şartlanıp uykusuz kalmak daha kötü bence :) Siz sağda rahat ediyorsanız sağa yatın :) Ya biz ne yapalım sağda bi bebek solda bi bebek :) Ben hiç planlamıyorum nasıl rahat edersem öyle :)
Polip neredeydi canım, bende poliple hamile kaldım. Ama doktor göremedi polipimi belki detaylida görür. Rahim içindeydi benimkiKizlar mrb herkes nasil? Detayliya giren arkadaslar gozunuz aydin ne guzel :) Beb alttan muayene oldum polip cikti ve aldi doktor.Rahim uzunlugu 4,2 cm cikti bi ara konusulmustu sanki.Polipi olan oldu mu hic?
Maşallah subhanallah ne kadar net ne güzel
Canım tutmuyorum artık ama geç kaldım herhalde, ıkınmadan çıkmıyor artık iyice. Şuan bol su, dupholac şurup, zeytinyağlı ve lifliler, krem, merhemli fitil ve ılık sulu oturma küvetine başladım. İnşallah işeyarar bu derecede de. İşte genel cerrah hamile olmasan direk ameliyata alırdım, gerçi genede bir düşün dedi. Kadın doğumcum ameliyat olmaz dedi hamileyim diye. Daha 6. Aydayım, inş idare edebilicek kadar çözüm yolu olur. Süreki bir acı var maalesef. Sinir bozucu...
Tatlım ben büyümeyen beşik alcam, içi 80 cm-130 cm. 5 yaşına kadar idare edermiş. Kademeli olcak tabii..
Çok saol tatlım, öyleymiş maalesef... siz dikkat edin yediklerinize. Kabız olmayın kısaca. Hamilelikte kaçarı yok.
Kıyamam canım ya. Çok çok haklısın. Doktor kilodan bahsederken bana, 4 kilo alan tekli gebe hastam var, gayette bebek sağlıklı yeme bu kadar demişti. Gene de Bunun da bir formulu olmadı lazım ama doktora sordun mu
ya benim kadın doğumcum da fazla pimpirikli, ondan direk hyr demiş olabilir. Biraz zaman tanıcam kendime, olmadı mecbur araştırıcam ameliyat olayını canım
Maşallah subhanallah ne kadar net ne güzel
Merhaba kızlar hemoroid sorunu yaşayan arkadaşlarıma Allahtan şifa diliyorum.. bizde bugün tetanoz aşısı vuruldum hiç acımadı sonrasında da acımaz inşallahkan aldılar yine inşallah yükselmiştir kanımda. Hamile pantolonu buldum sonunda lcw de kızlar biraz bol olsun diyordum. Bi kot bi de boru paça siyah aldım. Rahata erdim resmen. Bi de kızıma bi kaç cici aldım. Heryer çok pahalı geldi bana nedense. Lcwden yine Müslim bezi aldım 2li 22tlydi ama boyutları ufak çıktı. Şimdilik bizde böyle
Gayet uygun compengciğim :)https://www.e-bebek.com/aziz-bebe-10lu-hastane-cikisi-p-18yazzeset005-0011/
kızlar bu hastane çıkışı indirimli nasıl sizce?
çok sade geldi ama :) biraz daha tatlı bişey olsaydı alacaktım :)Gayet uygun compengciğim :)
çok sade geldi ama :) biraz daha tatlı bişey olsaydı alacaktım :)
Korktuğunu yaşatmasın Rabbim canım inşallah zamanında sağlıkla doğar bebişlerimiz sen yinede stres yapmamaya çalış o hem seni hemde bebeğini etkiler duanı et Rabbim in izniyle bişey olmaz sağlıkla kavuşursun inşallah
Ebebek hastane çıkışları genelde sade soft tonlarda oluyor :):) Ben bu sefer instagramdan bi sayfadan sipariş edeceğim.çok sade geldi ama :) biraz daha tatlı bişey olsaydı alacaktım :)
canım şöyle şuan tanıdığım çevremde ben dahil 5 hamileyiz ben birazda pişti olmamak adına değişik şeyler bakıyodum e bebekten herkes alıcak çünküçok sade geldi ama :) biraz daha tatlı bişey olsaydı alacaktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?