Yaa biliyo musun bende bugün öyle düşündüm oda yapmasak mi diye. Yatak odam geniş acaba gardrop da yer bosaltsam da bende mi iki üç yaşında yapsam acaba. Annem asla kullanmazsin ayrı odayı. Bebek ana koynu ister diyor
Bende şimdilik sadece beşik alicam. Yatagimin yanına. Gardrop um baya büyük orda yer ayarlicam en azindan bi 9 ay böyle dusundum. Doktora gittik bugün cinsiyet ı yine gostermedi. Bu gidişle doğumda ogrenicem
Tünaydın millet
Cok calısıyorum diye şikayetlenip ders azaltıp pazartesimi boşalttırdım ama bilin bakalım ne oldu ee evde de canım sıkıldı yapcak hiçbişe bulamıyorum boşluğa düşdüm lililili
Tünaydın millet
Cok calısıyorum diye şikayetlenip ders azaltıp pazartesimi boşalttırdım ama bilin bakalım ne oldu ee evde de canım sıkıldı yapcak hiçbişe bulamıyorum boşluğa düşdüm lililili
Konya da sırf bebek eşyaları satan bı çarşı var canım. Boylu boyunca hep bebek magazalari. Ne marka parası ne reklam parası vermeden malı ederinde alıyorsun :)
yaa onu ben de beğenmiştim cesaret edemiyordum fiyatı çok uygun ben de alayım o zaman :) zaten bunları çok uzun süre giymeyecekler. yenidoğan hastane çıkışı kaç tane almak gerekir ki? çoğunluk 0-3 ay mı alalım canım?
Ben de aslında inanılmaz evcilimdir ama evde de zaten ıkı dk yerımde duramam kesn kendıme iş cıkarırım pasta börek yaparım yapınca da durmam arkadaslarımı cagırırım ama şimdi enerjim yok dolapiçi düzleyeceğim mesela yukarlara cıkınca Allah korusun düşerim falan diye ellemiyorum dısarı çıkayım yürüyeyim desem cok küçük bi yerdeyiz cok içaçıcı değil tv de de birsey yok netflixden dizi basladık eşimle gece gunduz izliyoruz diyorum ki bakmbi otur düşün asırı vaktın var simdi bebek olduktan sonra neleri yapamam diyorsan şimdi yap diyorum liste yapcam
yaa onu ben de beğenmiştim cesaret edemiyordum fiyatı çok uygun ben de alayım o zaman :) zaten bunları çok uzun süre giymeyecekler. yenidoğan hastane çıkışı kaç tane almak gerekir ki? çoğunluk 0-3 ay mı alalım canım?
Kalitesi gayet guzel canım ben bir 10 lu bir 5 li aldim oglumdan kalan da bir 10 lu hastene çıkışı var yeter diye düşünüyorum onun harici citcitli badi ve alt ust takim alirim 0-3 ay alın bence de, hatta kolları kivirip kullanirim diyorsan bir iki takim 3-6 ay da alabilirsin
canım dün bende çıktım nerde ne var diye bi kaç parça şey aldım oda ev için
ama keşke lcw almasaydın pantolonları kime sorduysam ilk yıkamadan sonra aşırı bollaştı falan dediler inşallah kullanışlı çıkar defactonun hamile kotları güzel aklında olsun
Kalitesi gayet guzel canım ben bir 10 lu bir 5 li aldim oglumdan kalan da bir 10 lu hastene çıkışı var yeter diye düşünüyorum onun harici citcitli badi ve alt ust takim alirim 0-3 ay alın bence de, hatta kolları kivirip kullanirim diyorsan bir iki takim 3-6 ay da alabilirsin
bende jamy baby i çok beğeniyorum ama bana pahalı geliyor ben 100 tl ye aldım çokta güzel yumuşacık. bence biraz bu hastane çıkış setlerinin fiyatını abartıyorlar
Kızlar selam bugün devlet hastanesi perinatolojide ayrıntılı usgmiz vardı ve ultrason cihazları yenilenmiş bizde renkli gördük eşim ve kizimda girdi rapora göre 316 Gr sizlerinki ne kadarlık olmuş. Çok sukur herşey normal haftasıyla uyumlu
Kızlar selam bugün devlet hastanesi perinatolojide ayrıntılı usgmiz vardı ve ultrason cihazları yenilenmiş bizde renkli gördük eşim ve kizimda girdi rapora göre 316 Gr sizlerinki ne kadarlık olmuş. Çok sukur herşey normal haftasıyla uyumlu
bende jamy baby i çok beğeniyorum ama bana pahalı geliyor ben 100 tl ye aldım çokta güzel yumuşacık. bence biraz bu hastane çıkış setlerinin fiyatını abartıyorlar
Inşallah fayda sağlar o zaman, peki sadece decavit mi kullanıyorsunuz ? Ben mesela decavit vitamin, ferrum kan ilacı, Magvital magnezyum, ocean plus b12 kullanıyorum, folacin folik asit kullanıyordum bitti doktor daha gerek yok dedi. Birde progestan kullanıyorum kanamam olduğu için.