2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Bende şimdilik sadece beşik alicam. Yatagimin yanına. Gardrop um baya büyük orda yer ayarlicam en azindan bi 9 ay böyle dusundum. Doktora gittik bugün cinsiyet ı yine gostermedi. Bu gidişle doğumda ogrenicem

Tünaydın millet
Cok calısıyorum diye şikayetlenip ders azaltıp pazartesimi boşalttırdım ama bilin bakalım ne oldu ee evde de canım sıkıldı yapcak hiçbişe bulamıyorum boşluğa düşdüm lililili

Canım ben çok tembel biriyim sanırım
Evlendiyimden beri 7 senedir hiç çalışmadım ve hiç canım sıkılmaz. Sürekli yatış halindeyim :)

Markete,avm ye gitmek bile zulum geliyor bana hemen evime gelip dinlenme hayali kurarım
Keşke bende de biraz iş sevgisi olsa :)

L lovelypregnamom e bebekten aldigim hastane çıkışı geldi, kalitesi güzel ve tam yazlık bebegi terletmez ben memnun oldum aldığıma
yaa onu ben de beğenmiştim cesaret edemiyordum fiyatı çok uygun ben de alayım o zaman :) zaten bunları çok uzun süre giymeyecekler. yenidoğan hastane çıkışı kaç tane almak gerekir ki? çoğunluk 0-3 ay mı alalım canım?

Ben de aslında inanılmaz evcilimdir ama evde de zaten ıkı dk yerımde duramam kesn kendıme iş cıkarırım pasta börek yaparım yapınca da durmam arkadaslarımı cagırırım ama şimdi enerjim yok dolapiçi düzleyeceğim mesela yukarlara cıkınca Allah korusun düşerim falan diye ellemiyorum dısarı çıkayım yürüyeyim desem cok küçük bi yerdeyiz cok içaçıcı değil tv de de birsey yok netflixden dizi basladık eşimle gece gunduz izliyoruz diyorum ki bakmbi otur düşün asırı vaktın var simdi bebek olduktan sonra neleri yapamam diyorsan şimdi yap diyorum liste yapcam

Kalitesi gayet guzel canım ben bir 10 lu bir 5 li aldim oglumdan kalan da bir 10 lu hastene çıkışı var yeter diye düşünüyorum onun harici citcitli badi ve alt ust takim alirim 0-3 ay alın bence de, hatta kolları kivirip kullanirim diyorsan bir iki takim 3-6 ay da alabilirsin

defactonun hamile kısmı 2 askılıktı kuzu 2 yere baktım oysa hiçbirşey bulamadım mecbur lcw den aldım senin defactoyu söylediğin aklımdaydı çünkü

tamam canım çok sağol

bende jammy babydekileri çok beğendima 130-150 arası fiyatlar normal mi ki ?
bende jamy baby i çok beğeniyorum ama bana pahalı geliyor ben 100 tl ye aldım çokta güzel yumuşacık. bence biraz bu hastane çıkış setlerinin fiyatını abartıyorlar

Kızlar selam bugün devlet hastanesi perinatolojide ayrıntılı usgmiz vardı ve ultrason cihazları yenilenmiş bizde renkli gördük eşim ve kizimda girdi rapora göre 316 Gr sizlerinki ne kadarlık olmuş. Çok sukur herşey normal haftasıyla uyumlu

Ne güzel, kızınızın şansına :):) maşallah diyelim.

bende jamy baby i çok beğeniyorum ama bana pahalı geliyor ben 100 tl ye aldım çokta güzel yumuşacık. bence biraz bu hastane çıkış setlerinin fiyatını abartıyorlar
hastane çıkışlarını çok kısa süre kullanacaklar bence de çok gerek yok. sonraki kıyafetlerini daha güzel alırız inşallah.6 aydan sonrasını falan.

Bi de ek olarak D vitamini verdi canım, inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…