2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
defactonun hamile kısmı 2 askılıktı kuzu 2 yere baktım oysa hiçbirşey bulamadım mecbur lcw den aldım senin defactoyu söylediğin aklımdaydı çünkü
ah bu hamile kıyafeti cidden sıkıntı gebe ' ye girdim fiyatlar uçuk defactonun 5 modeli falan var onlardan alıcam bende olmadı h&m hamile bölümünü kaldırmış kotonda vs yok baya zorlanıcaz anlaşılan tayt tunik takılıyorum bende genelde

çok şükür canım gözün aydın ilk ölçüm 310 sonraki ölçüm 356 gr çıkmıştı 280-320 arası olmalı demişti banada

Bankamatikte kuyruk beklerken fenalastim bugün... Allahiimmm ne berbat bi durum... birden etraftaki sesler boğuk karışık gelmeye başladı ayaklarımdan başladı vücudum uyuşmaya aha dedim bayılmak böyle bisey galiba bayılıyorum hemen bankanın bahçe parmaklıklarına tutunup alçak duvara oturdum insanlar toplandı etrafıma sanırım sekerim düştü...ekg çekildi normal çıktı tansiyon 9-6 cikti 15 dakika içinde toparlandı ama omrumden omur gitti...

Merhaba kızlar, herkesin sağlığı bebekleriyle beraber iyidir umarım. Alışverişlere başladınız mı? Ben indirimde buldukça ufak tefek atletti zıbındı pijamaydı aldım 4-5er parça, 1 de 10lu hastane çıkışı aldım. Bebek odası almak için uygun ay hangi ay acaba karar veremedik. Daha doğrusu erken biliyorum ama marttan sonra kdv yükselecek fiyatlar epey artacak diyorlar, şimdiden alsak mı bilemiyoruz.

Merak ettim çok geçmiş olsun. Herşey yolunda şükür benim de Perşembe günü detaylı. Onu bekliyorum :)
Detaylıya girdin mi canım yoksa bu perşembe mi? Ben girdim sabah her şey yolunda çok şükür

herkese merhaba detaylı ultrasona girn var mı sonuçlarınız nasıl?

Ben bu sabah girdim, devlette girdiğim için görüntü çıktı cd vs alamadım her şey yolunda riskli herhangi bi şey yok ölçümler gayet normal dediler ama pek detaylı gibi olmadı, bi de özelde giricem haftaya hayırlısıyla.

Girdim girdim geçen hafta çok şükür herşey yolunda :)

ay dikkat et kendineee çok kötü oluyo insan

Canım çok saol, onu deneyeyim dedim de, orası o kadar şiş ve dar ki o küçücük pamuk bile canımı çok yaktı, duramadım attım bende. Benim biraz ilerlemiş vaziyette
Merhaba Canım, ablamın da çok ilerlemişti. Dermaplus diye bir krem kullandı ve kendi deyimine göre mucize bir kremmiş bir araştır istersen şuan hiç problemi yok.

Geçmiş olsun canım..

Bebek arabasını hangi marka ve model tercih ettiniz canım

Canım benim biri 350 gr diğeri 380 grdı. Ama ben 21. Hafta ortası gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…