2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar ya Günaydın, tesettürlü olup hamile kıyafeti bulan var mı, fiyatlar çok uçuk
Ben hala kıyafetlerimi giyiyorum Şubat geçsin de yaz için almam gerekecek onda da elbise alırım normalde de elbise giyiyorum. Özellikle hamile kıyafeti bakmadım hiç canım

merhabalar hanımlar, bayadır yoktum eşimin ameliyatı işlerin yoğunluğu derken pek giremedim. herşey yolundadır umarım. biz iyiyiz miniğimle yavaş yavaş alışveriş telaşesine başladım gibi. güzel heyecanlarmış bunlar sürekli bişey bakıp alasım var nisana sakladım bi çok şeyi. o zaman sanırım kendimi kaybedicem:)

canım iyidir inşallah eşinde geçmiş olsun

Bilemiyorum kı ama senınkı senın bahsettıgıne göre Masallahı var :)
Doktor bana iç karnımın geniş olmadığını o yüzden erken hissedebilceğimi söylemişti ki dediği oldu erken hissettim kıpırtılarını şimdi de düzenli hissediyorum bence bununla alakalı canım göbeğimde fırt diye attı dışarı

Hıı doğrudur ozaman benim göbegim bile azıcık cıktı hareket falanda az demekki iç karnım geniş benim

Belki size fikir verebilir bu liste ama ben yine de fazla meyve yenmekten yanayım çünkü hamilelikte şeker çok önemli ve meyvelerin şekerlerde çok fazla ve çok sağlıklı değil ben 1 porsiyon yemeyi tercih ediyorum.

Eklentiler

• 20181223_170720.webp
    66,2 KB · Görüntüleme: 59
  • 20181223_170724.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 59
  • 20181223_170732.webp
    52,5 KB · Görüntüleme: 50
  • 20181223_170737.webp
    34 KB · Görüntüleme: 61
Hıı doğrudur ozaman benim göbegim bile azıcık cıktı hareket falanda az demekki iç karnım geniş benim

Olabilir canım eşimin yengesi 3 hafta önde benden onunda kız daha yeni başlamış kıpırtıları mesela bebekten bebeğe vücuttan vücuda değişiyo önemli değil o. Birde hafta sonu evdeyim ya mesela asla hafta içi kadar oynamıyo geç kalkıyorum geç kahvaltı yapıyorum hareket az oluyo ondanda kaynaklı. Az kaldı şurdan 24ten sonra tekmeler uçuşur havada

Kızlar ya Günaydın, tesettürlü olup hamile kıyafeti bulan var mı, fiyatlar çok uçuk
Ben tesettürlü degilimde defactodan bı tayt aldım L biraz büyük ama ileriki haftalarda iyi olur dedim sonra birde mağazadan s tayt aldım o da tam olmuştu ama şimdi habire aşağı çekiyor sinir oluyorum başka bedenide yoktu m falan beden kasıyor o yüzden

Saglıklı olsunlarda bekleriz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…