2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Aynen canım tansiyon ve idrar takibi inşallah tekrarlamaz, amin canım

Ben hiç hareket hissetmedim kalp atısı givi bişeyler oluyor elimi koyunca ama o bebek mi bilemedim:)) detaylı ultrasona da az kalmıs hadi bakalım sağlıklı olsunlar da minnoşlar :))

Günaydın meyveye limit koymadı benim doktorum bende günde 2 3 meyve yiyorum ara öğünlerde :)

Tamam canım cok sağol deneyeyim

Diyetisyen 3 porsiyon meyve dedi canım ama bazen uymayabiliyorum yemek yiyemezsem 1 tane meyve yiyorum :)

Eşim diyor ki oğlanı okula gidene kadar yanimizdan ayirmam :)))))) oda yapacaksan fantezi olsun diye yine yap ama ayirmayalim benim de canıma minnet bilmiyom ki oda yapmak saçma herhalde su an
Çok doğru düşünmüşsünüz. Emzirince insan gerçekten hemen yaninda olmasını istiyor. Ben sadece dolap yaptirmistim. 2 yaşına doğru kendi istediği yatağı aldık ve öyle kendi odasında uyuyor artik...yeni bebek gelince de yine yanimda olacak ins. Aldığım yatak ikea modellerinden ranza tarzı altını cocuk 3 4 yaşına gelince oyun alanı olarak kullanabilirsiniz yada ikisi de erkek belki birlikte uyurlar altlı üstlü ranza mantığı çadırı var yatağın ev gibi...bakalim çocuklara göre hayat ilerliyor.
Ya bende su kan hapından sonra kabız oldum. Ikınmadan benim de cikmiyor ama hamilelikte hormonlarda yapiyor bunu...doğum sonrası çatlak problemi yaşamıştım. Oda berbat birşeydi 20 gün ağlayarak tuvalete ciktim. Ozaman ilaçta kullanılmıyor bebeğe gaz yapiyor diye
Bence doğumdan once halledebilmiş şansı varsa halletmelisin.
Ins allah korktuğunu yasatmasin. Umarim tamamını doldurup öyle gelsin dünyaya sende iyi şeyler düşün Bol bol dinlen. Ins birsey olmaz.
Bir o birde mantar dan kurtulamayacağım canım sanırım gerçekten sıkıldım artık eşim diyo ki damacanayı mı bitirdin 5 demlik çay mı içtin napıyon sen nasıl bu kadar çiş yapabiliyorsun
Ya o mantarla yaşama işine bende alıştım. 2 gun yok. Sonra yine hortluyor. Allahım günde 3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Şu çok içiyorum ama banamisin demedi. Artık saldım çayıra bende plasentadan geçmezmiş allahtan
Kolay gelsin canım meslek ne? Bende 2 haftada bir şehir dışına gidiyorum uçakla allah yardımcımız olsun. Mayısa kadar böyleyim bende...

Ben hiç hareket hissetmedim kalp atısı givi bişeyler oluyor elimi koyunca ama o bebek mi bilemedim:)) detaylı ultrasona da az kalmıs hadi bakalım sağlıklı olsunlar da minnoşlar :))
Bende 18. Haftaya kadar 2-3 güne bir hissedersem hissediyodum ama çok zayıf bı dokunuş emin olamıyorum sonra 18+5te düzene girdi ve güçlendi bianda artık sürekli hareket halinde seninde yakındır canim

Bende 18. Haftaya kadar 2-3 güne bir hissedersem hissediyodum ama çok zayıf bı dokunuş emin olamıyorum sonra 18+5te düzene girdi ve güçlendi bianda artık sürekli hareket halinde seninde yakındır canim
sağol canım inşallah öyledir hareketlerini hissedelim de doktor kontrolüne kadar biraz daha kafamız rahat olsun inşallah :)

Oyu günler kızlar ızmır civarı yaşayanlar tepecikde ayrıntılı yapdiran var mı?ve ya normal fiyata onere bileceğiniz bir doktor var mı?

inanki bende aynıyım travazol keserdi o bile kesmiyo bıktım vallahi su desen aynı çamaşır sık değiştiriyorum dışarda tuvalete girmiyorum ama yok bende yaşamaya çalışıyorum onla. doğuma kadar sıkıntı yokmuş ama doğumda bebeğe bulaşabilirmiş inşallah o zamana kadar geçer biter kurtuluruz

Valla kış meyveleri bana göre değil o yüzden tüketmiyorum desem yeridir canım. Yazı iple çekiyorum o yüzden

Doktorum meyve konusunda bir şey demedi ancak yemek konusunda uyarılarda bulundu. Öyle 3 kişilik yeme sakın, sağlıklı olan besinlerden normal porsiyonunda tüket ve mümkünse 25. haftaya kadar kilo alımını minimumda tut ki, ikizleri taşıman kolay olsun dedi. 25. haftadan sonra gerçekten de çok kilo alıyorsun. Abur cubur yemiyorum. meyve sebze et ve kuru yemiş yiyorum genelde. Perşembe randevum var, bakalım durum neymiş :):)

lavitabellamk canım merhaba bişey soracağım sen hemoroid için gittiğinde genel cerrahi bölümünde baktılar değil mi? muayene şekli nasıl açıp bakıyorlar mı veya dokunuyorlar mı? benim de hamilelik öncesinden beri çok az var da çok rahatsız etmiyor ama gitsem mi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…