2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kendi yumruğun büyüklüğünde 3 adet dedi bana

günaydın kızlar

dün aşımı vurundum kolumda biraz ağrı var aşıdan sonra işe gelmedım

1 ay sonra da ikinci dozu vurunucam

ayın 22 sinde ayrıntılı randevum var

sağlık ocagında miniğimin kalp atışınıda dinlettiler annesının kızısı yaa :)

bel ağrım biraz fazla artık hele az bi iş yapayım eskiden dınlenınce geçiyordu şimdi geçmiyor

8 kilo almışım biraz fazla dedi ama dıger hamileliğime göre bakınca kendımce iyi gidiyor

bende vuruldum dün canım ama kolumda çok az ağrı var öyle kendimi dinlemesem anlamıyorum, belin için bol bol dinlen bendede oluyor arasıra.

Sanatçı tur menajeriyim ben canım
Konserlerimiz oluyor bazende böyle üstüste geliyor işte
Geçen salı kıbrıs
Çarş ankara
Ctesi erciyes

Onun dışında home ofisim allahtan evden hallediyorum herşeyi
Bende nisan sonu gitmeyi bırakıp evden devam edicem

Kızlar ya Günaydın, tesettürlü olup hamile kıyafeti bulan var mı, fiyatlar çok uçuk
canım allday in sweet tarzı uzun tunikleri var istediğin uzunlukta fiyatlarıda çok iyi, onlardan aldım pantalon tunik giyiyorum genellikle pantalonuda lcw den aldım, hiç görmedim ama tesettür hamile giyim

canım allday in sweet tarzı uzun tunikleri var istediğin uzunlukta fiyatlarıda çok iyi, onlardan aldım pantalon tunik giyiyorum genellikle pantalonuda lcw den aldım, hiç görmedim ama tesettür hamile giyim

Aslında normal de her şeyimi allday Online dan alırım ama, bakayım bakalım normal bedenimden 2 beden falan büyüklere

Kızlar lütfen ızmır civarı olanlar tepecikde ayrıntılı yapdiran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…