Kizlar bir sey sormak istiyorum. Siz duzenli doktora gittiginiz icin belki doktorlariniz bu konuda bilgi vermistir diye size sormak istedim.
Gunluk meyve tuketiminize limit koydu mu doktorlariniz?
Burdaki ebemize gore 7/24 her istedigimi yiyebiliyorum :)
Çok doğru düşünmüşsünüz. Emzirince insan gerçekten hemen yaninda olmasını istiyor. Ben sadece dolap yaptirmistim. 2 yaşına doğru kendi istediği yatağı aldık ve öyle kendi odasında uyuyor artik...yeni bebek gelince de yine yanimda olacak ins. Aldığım yatak ikea modellerinden ranza tarzı altını cocuk 3 4 yaşına gelince oyun alanı olarak kullanabilirsiniz yada ikisi de erkek belki birlikte uyurlar altlı üstlü ranza mantığı çadırı var yatağın ev gibi...bakalim çocuklara göre hayat ilerliyor.
Ya bende su kan hapından sonra kabız oldum. Ikınmadan benim de cikmiyor ama hamilelikte hormonlarda yapiyor bunu...doğum sonrası çatlak problemi yaşamıştım. Oda berbat birşeydi 20 gün ağlayarak tuvalete ciktim. Ozaman ilaçta kullanılmıyor bebeğe gaz yapiyor diye
Bence doğumdan once halledebilmiş şansı varsa halletmelisin.
Ins allah korktuğunu yasatmasin. Umarim tamamını doldurup öyle gelsin dünyaya sende iyi şeyler düşün Bol bol dinlen. Ins birsey olmaz.
Ya o mantarla yaşama işine bende alıştım. 2 gun yok. Sonra yine hortluyor. Allahım günde 3 kez iç çamaşırı değiştiriyorum. Şu çok içiyorum ama banamisin demedi. Artık saldım çayıra bende plasentadan geçmezmiş allahtan
Kolay gelsin canım meslek ne? Bende 2 haftada bir şehir dışına gidiyorum uçakla allah yardımcımız olsun. Mayısa kadar böyleyim bende...
canım allday in sweet tarzı uzun tunikleri var istediğin uzunlukta fiyatlarıda çok iyi, onlardan aldım pantalon tunik giyiyorum genellikle pantalonuda lcw den aldım, hiç görmedim ama tesettür hamile giyim
canım allday in sweet tarzı uzun tunikleri var istediğin uzunlukta fiyatlarıda çok iyi, onlardan aldım pantalon tunik giyiyorum genellikle pantalonuda lcw den aldım, hiç görmedim ama tesettür hamile giyim