2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Dışardan elini koyunca elinin altında hissedebiliyo mu baba?yada ne zaman başlar? kaçınca haftada hergun düzenli hareket basladi?

Ben ilk gebeliğimde tetenoz aşısı vurulmuştum, sağlık ocağından gerek yok dediler bu gebelik için :) Şu an 2 kilo aldım diye biliyorum ama perşembe kesinleşir :):)

10 yıl içinde vurulmussa gerek duymuyolar ondandir saglikla gelsin insallah :) kilo aliminda iyi bence :)

10 yıl içinde vurulmussa gerek duymuyolar ondandir saglikla gelsin insallah :) kilo aliminda iyi bence :)
yok canım olur mu 10 yıl 5 yılmış tetanoz süresi ben 4 yıl önce vuruldum 19+3te tek doz olarak tekrar yapıldı eğer 4 yıl önce olmasaydı bi doz daha vurulacaktım

Aslında normal de her şeyimi allday Online dan alırım ama, bakayım bakalım normal bedenimden 2 beden falan büyüklere
ben büyük alayım dedim kaba durdu bende, çok kilo almadıysan sadece katnın varsa üst çok değişmiyor kuzu 1 beden büyük alsan kafi, ben yine kendi bedenimi aldım üstte. Alt değişiyor ama altı büyük aldım

Kizlar ben tetanoz aşısının ilk dozunu kendim eczaneden boğmacali tetanoz asisi alıp götürüp yaptırmayı düşünüyorum, diğerlerini ASM de yaptiklarindan. Alan yaptıran var mı hiç bilginiz ?

yok canım olur mu 10 yıl 5 yılmış tetanoz süresi ben 4 yıl önce vuruldum 19+3te tek doz olarak tekrar yapıldı eğer 4 yıl önce olmasaydı bi doz daha vurulacaktım

Bana hemsire telefonda 10 yil icinde oldunuzmu.diye sorduda internettede 10 yıl okudum o yüzden cnm ben her halukarda vurulmak istiyorum zaten :)

kızlar doktordan geldim kuzucuğum 187 gram olmuş çok şükür 3lü test yaptı 1 ay sonra tekrar gideceğim. bir de detaylı ultrason fiyatı 750 tlymiş nasıl sizce ?

Masallah cnm. Hangi ildesin sen cok pahali fiyat vermisler baska hastahanelerdende fiyat almanın öneririm

Dün 4 gündür tuvalete çıkamayınca, sıcak su ve fitilden sonra çıkmak için biraz ıkındım. Hiç bişi çıkaramadığım Gbi bi baktım tuvalet kan gölü napıcam bilmiyorum, doktor7m ameliyat olmaz dedi vs. Çok moralim bozuk

Bana hemsire telefonda 10 yil icinde oldunuzmu.diye sorduda internettede 10 yıl okudum o yüzden cnm ben her halukarda vurulmak istiyorum zaten :)
Eşimin yengesinin 5.5 yaşında çocuğu var ve hamile 1 doz oldu 1 doz daha olucak önceki hamileliğindede 2 doz olmuş. Hemşirelerin doktorlarında kafası karışık demek ki

Dışardan elini koyunca elinin altında hissedebiliyo mu baba?yada ne zaman başlar? kaçınca haftada hergun düzenli hareket basladi?
ben 18 de 1 ya da 2 kere hissetmiştim canım sadece o da çook dikkat edeceksinde anlayacaksın. 19 da bi kaç daha fazlaydı. 20 de baya netleşti hatta hissediliyordu nadiren dışardan. 21. haftayı dolduruyoruz inşallah yarın hergün o kadar net hissediyorum ki baya hareketli benim kızım maşallah :) sende hissedersin yakında az kaldı , öyle güzel bi his ki

Kizlar ben tetanoz aşısının ilk dozunu kendim eczaneden boğmacali tetanoz asisi alıp götürüp yaptırmayı düşünüyorum, diğerlerini ASM de yaptiklarindan. Alan yaptıran var mı hiç bilginiz ?
ben asm den yaptırdım ama hiç sormadım kuzu sadece tetanoz sanırım bizimki.

Evet canım genel cerraha gittim. Sadece yan dönüp açıyorsun ve bakıyor. Kadındı doktor benim, hiç ellemedi. Bence başından git dicem ama hamilesin gtsen de bişi yapamıcaklar. Bana önerilenler günde 3 litre su, dupholac surup, lifli posalı, zeytinyağlı yemekler, ılık/sıcak su küveti, fitil ve krem. İstersen fitille, kremin markasını verebilirim ama onlar max 1 hafta kullanılıyormuş.

Eşimin yengesinin 5.5 yaşında çocuğu var ve hamile 1 doz oldu 1 doz daha olucak önceki hamileliğindede 2 doz olmuş. Hemşirelerin doktorlarında kafası karışık demek ki

Valla kuzum bencede bu arada sen tam kac haftaliksin renkliye vs girdinmi seninlede yakiniz sanirim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…