2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Benimde geniş olanlardan sanırım hamile olduğum hiç belli değil bugün bebek kıyafeti bakarken kadının biri hediyelik mi bakıyon dedi kasaya gittim adam hediye mi olacak dedi:)) hayırrrrr hamileyim ben hamileeee:)))))

Ben o konudan hiç anlamıyorum genismiyim darmiyim :)) ben komple kilosu bütün vücuda yayılanlardanim ama dün Dr hiç 19+5 gibi durmuyosun dedi ona göre az çıkmış demekki

İnşallah olabildiğince zamanına yakın doğar canım çok şükür gelişiminde sıkıntı çıkmamış Rabbim bi kolaylığını verir elbet
Yok mu bi çözümü bebeğin pozisyon değiştirmesi falan mümkün müymüş beklicek misin dedi yani ?

Benimki tatlı sevmiyo patates kızartmasına yüzünü açtı belki seninkide öyledir. Kızlar saklıyor kendini ya bende 1 saat sonra tekrar girmemde yüzünü gösterdi zilliler ya

Canım 19da benimde yoktu ki 10 gündür karnımı tanıyamıyorum inan ki birden pırt dedi çıktı annemlere geçen hafta gitmiştim 5 gün sonra dün yine gittim annem şok oldu karnıma

kızlar doktordan geldim kuzucuğum 187 gram olmuş çok şükür 3lü test yaptı 1 ay sonra tekrar gideceğim. bir de detaylı ultrason fiyatı 750 tlymiş nasıl sizce ?
Maşallah kuzucuğaaa 750 tl çok pahalı bence de :) Ne yapacakmış, ayrıntılı usg de temiz çıkana küçük altın takıyorsa doktor olur deseydin :):) Arkadaşının gittiği yer makul, aşağı yukarı o civarda özellerde.

Ayrıntılıyı yaptırdım çok şükür her şey yolunda
383 gr olmuş
Ama biraz inatçı yüzünü göstermedi
Maşallah tasuncuk olmuş Çok şükür sağlıklı ya annesi, bir sonrakinde gösterir inşallah yüzünü

Ankarada neresi gideceginiz yer öğrenebilirmiyim?
Sen nereye gidiyordun normalde? Ayrıntılı usg ye nereye gitmeyi planlıyorsun?

Kızlar bende ilk başta ıslak pamuk havluyla başladım sonra idrar yolu enfeksiyonu falan oldu tamamen pamuğa donduk cidden en güzeli pamuğu ıslatıp temizlemek ve en iyisi ve uygunu bimdeki
Tabi çocuğun alerjik durumunu vs göz önünde bulundurmak lazım. Ben kızımda hiçbir problem yaşamadım o yüzden ıslak havlu alıp, tuvalet kağıdı ile kurularım yine. Baktım ikizler hassas ben de pamuğa geçerim :) İkizde bakım daha zor dolayısıyla pratik olmak lazım :)

tamam canım çok geçmiş olsun. ben de dikkat edeyim de ilerlemesin bari.ben öncesinde hametan krem almıştım eczaneden iyi geliyordu ama şimdi kullanabilir miyim bilmiyorum.yaptıkların iyi geldi mi peki?
Ben yarın amerikan hastahanesinde bir genel cerraha daha gidicem. Benim sanırım son evrede çünkü, belki ameliyat der bilemiyorum. O yüzden yaptıklarım yetersiz şuan bana...

İgne ve fitil verdi uzanicaksin afedersin kabiz olmicaksin bol bol sulu tuketiceksin dedi sanirim sureyi uzatabildikleri kadar uzaticaklar. Otururak calisiyodum cok kasik agrim oluyodu bebek büyüyo diye normal sanıyodum ama degilmis zaten hep kasigimdaydi bebek yukari cikmadi bakalim en azindan 30 haftalik olsa yine baya toparlanmis olur

Bana hemsire telefonda 10 yil icinde oldunuzmu.diye sorduda internettede 10 yıl okudum o yüzden cnm ben her halukarda vurulmak istiyorum zaten :)
Bu tetenoz olayi cok degisiyor gercekten ogluma hamile oldugum donemden itibaren 3 doz vuruldum 4. Doza sira geldiginde tekrar hamile kaldim yani 3 senede 3 kez tetenoz vuruldum. Normalde 5 e tamamlayip ömur boyu vurulmayacaktim simdi. Bu durumda tekrar vurulacak miyim? Tek doz yeterli olur mu?

Cnım 750 gerçekten uçuk bi rakam önemli olan tecrübeli bi perinatologun bakması araştırıp başka yere git bakan kişi radyolog mu onuda sorgulamak lazım çok zorluyosa seni normal değil yani o fiyat
bakan kişi radyologmuş ama perinatolog mu iyi olur bilemedim. 3 hafta sonra falan yaptıracağım bir bakayım iyice canım.

Biz yinede dua edelim en en geç zamanda gelsin bebişimiz. İnşallah bu süreç çabucak sağlıkla gçer gider canım

arkadaşın gittiği yer iyi de bir açıdan kafamı karıştırdı. Bu adam atatürk hastanesindeymiş ordan ayrılmış. tıp merkezinde de özle olarak bakıyormuş kaçak falan mı yapıyor acaba tıp merkezinin sitesinde adamın ismi falan yok. Ama googleda aratınca herkes çok memnun ve tanıdığım 2 kişinin detaylı ultrasonunu o yapmış.

Hiç bilmiyorum ki canım bütün hemşireler farklı söylüyor bakalim senin hemsire ne dicek

bakan kişi radyologmuş ama perinatolog mu iyi olur bilemedim. 3 hafta sonra falan yaptıracağım bir bakayım iyice canım.
Aynen zamanın var güzelce araştır bencede en önemli konu şu detaylı geri kalan bütün testler hikaye ki doktoru bırak insan olmayan kasaplara denk gelebiliyoruz salak salak insanı korkutmaktan başka bi işe yaramıyolar.

Her hakukarda çantada bulundurmak gerekiyor zaten ıslak havluyuda :) inşallah çok rahat huzurlu bebekler olur hepside

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…