Benimde geniş olanlardan sanırım hamile olduğum hiç belli değil bugün bebek kıyafeti bakarken kadının biri hediyelik mi bakıyon dedi kasaya gittim adam hediye mi olacak dedi:)) hayırrrrr hamileyim ben hamileeee:)))))Doktor bana iç karnımın geniş olmadığını o yüzden erken hissedebilceğimi söylemişti ki dediği oldu erken hissettim kıpırtılarını şimdi de düzenli hissediyorum bence bununla alakalı canım göbeğimde fırt diye attı dışarı
Ben o konudan hiç anlamıyorum genismiyim darmiyim :)) ben komple kilosu bütün vücuda yayılanlardanim ama dün Dr hiç 19+5 gibi durmuyosun dedi ona göre az çıkmış demekkiBenimde geniş olanlardan sanırım hamile olduğum hiç belli değil bugün bebek kıyafeti bakarken kadının biri hediyelik mi bakıyon dedi kasaya gittim adam hediye mi olacak dedi:)) hayırrrrr hamileyim ben hamileeee:)))))
Hadi bı foto at haha:)Benimde geniş olanlardan sanırım hamile olduğum hiç belli değil bugün bebek kıyafeti bakarken kadının biri hediyelik mi bakıyon dedi kasaya gittim adam hediye mi olacak dedi:)) hayırrrrr hamileyim ben hamileeee:)))))
İnşallah olabildiğince zamanına yakın doğar canım çok şükür gelişiminde sıkıntı çıkmamış Rabbim bi kolaylığını verir elbetDetaylida soyledi cnm bebegin kilosu haftasiyla ayni organlarida gayet iyi biraz böbrek genisligi var ama erkek bebeklerde olurmus problem degil dedi doktor ama kafasi cok aşağıda diye goruntu vs alamadi alttan bakalim rahim kisalmissa erken dogum gözüküyor dedi ve rahim kisaliginin sinirda oldugunu soyledi malesef yatiyorum 5 gundur bakalım insallah sonucu guzel olur
Benimki tatlı sevmiyo patates kızartmasına yüzünü açtı belki seninkide öyledir. Kızlar saklıyor kendini ya bende 1 saat sonra tekrar girmemde yüzünü gösterdi zilliler yaBenım eski çalıştığım doktor bakar istesem Ama mesafe uzak 1 martta ayrıntılı usg var radyolojide orada görürüm zaten 2 defa baktı 25 dakika tatlı bir şeyler ye dedi yedim yürüdüm olmadı inatçı kızım benım :))
Canım 19da benimde yoktu ki 10 gündür karnımı tanıyamıyorum inan ki birden pırt dedi çıktı annemlere geçen hafta gitmiştim 5 gün sonra dün yine gittim annem şok oldu karnımaBenimde geniş olanlardan sanırım hamile olduğum hiç belli değil bugün bebek kıyafeti bakarken kadının biri hediyelik mi bakıyon dedi kasaya gittim adam hediye mi olacak dedi:)) hayırrrrr hamileyim ben hamileeee:)))))
Maşallah kuzucuğaaakızlar doktordan geldim kuzucuğum 187 gram olmuş çok şükür3lü test yaptı 1 ay sonra tekrar gideceğim. bir de detaylı ultrason fiyatı 750 tlymiş nasıl sizce ?
Maşallah tasuncuk olmuşAyrıntılıyı yaptırdım çok şükür her şey yolunda
383 gr olmuş
Ama biraz inatçı yüzünü göstermedi
Sen nereye gidiyordun normalde? Ayrıntılı usg ye nereye gitmeyi planlıyorsun?Ankarada neresi gideceginiz yer öğrenebilirmiyim?
Tabi çocuğun alerjik durumunu vs göz önünde bulundurmak lazım. Ben kızımda hiçbir problem yaşamadım o yüzden ıslak havlu alıp, tuvalet kağıdı ile kurularım yine. Baktım ikizler hassas ben de pamuğa geçerim :) İkizde bakım daha zor dolayısıyla pratik olmak lazım :)Kızlar bende ilk başta ıslak pamuk havluyla başladım sonra idrar yolu enfeksiyonu falan oldu tamamen pamuğa donduk cidden en güzeli pamuğu ıslatıp temizlemek ve en iyisi ve uygunu bimdeki
Ben yarın amerikan hastahanesinde bir genel cerraha daha gidicem. Benim sanırım son evrede çünkü, belki ameliyat der bilemiyorum. O yüzden yaptıklarım yetersiz şuan bana...tamam canım çok geçmiş olsun. ben de dikkat edeyim de ilerlemesin bari.ben öncesinde hametan krem almıştım eczaneden iyi geliyordu ama şimdi kullanabilir miyim bilmiyorum.yaptıkların iyi geldi mi peki?
İnşallah olabildiğince zamanına yakın doğar canım çok şükür gelişiminde sıkıntı çıkmamış Rabbim bi kolaylığını verir elbet
Yok mu bi çözümü bebeğin pozisyon değiştirmesi falan mümkün müymüş beklicek misin dedi yani ?
Bu tetenoz olayi cok degisiyor gercekten ogluma hamile oldugum donemden itibaren 3 doz vuruldum 4. Doza sira geldiginde tekrar hamile kaldim yani 3 senede 3 kez tetenoz vuruldum. Normalde 5 e tamamlayip ömur boyu vurulmayacaktim simdi. Bu durumda tekrar vurulacak miyim? Tek doz yeterli olur mu?Bana hemsire telefonda 10 yil icinde oldunuzmu.diye sorduda internettede 10 yıl okudum o yüzden cnm ben her halukarda vurulmak istiyorum zaten :)
bakan kişi radyologmuş ama perinatolog mu iyi olur bilemedim. 3 hafta sonra falan yaptıracağım bir bakayım iyice canım.Cnım 750 gerçekten uçuk bi rakam önemli olan tecrübeli bi perinatologun bakması araştırıp başka yere git bakan kişi radyolog mu onuda sorgulamak lazım çok zorluyosa seni normal değil yani o fiyat
inşallah bir çaresi bulunur ve iyileşirsinBen yarın amerikan hastahanesinde bir genel cerraha daha gidicem. Benim sanırım son evrede çünkü, belki ameliyat der bilemiyorum. O yüzden yaptıklarım yetersiz şuan bana...
Biz yinede dua edelim en en geç zamanda gelsin bebişimiz. İnşallah bu süreç çabucak sağlıkla gçer gider canımİgne ve fitil verdi uzanicaksin afedersin kabiz olmicaksin bol bol sulu tuketiceksin dedi sanirim sureyi uzatabildikleri kadar uzaticaklar. Otururak calisiyodum cok kasik agrim oluyodu bebek büyüyo diye normal sanıyodum ama degilmis zaten hep kasigimdaydi bebek yukari cikmadi bakalim en azindan 30 haftalik olsa yine baya toparlanmis olur
Maşallah kuzucuğaaa750 tl çok pahalı bence de :) Ne yapacakmış, ayrıntılı usg de temiz çıkana küçük altın takıyorsa doktor olur deseydin :):) Arkadaşının gittiği yer makul, aşağı yukarı o civarda özellerde.
Hiç bilmiyorum ki canım bütün hemşireler farklı söylüyor bakalim senin hemsire ne dicekBu tetenoz olayi cok degisiyor gercekten ogluma hamile oldugum donemden itibaren 3 doz vuruldum 4. Doza sira geldiginde tekrar hamile kaldim yani 3 senede 3 kez tetenoz vuruldum. Normalde 5 e tamamlayip ömur boyu vurulmayacaktim simdi. Bu durumda tekrar vurulacak miyim? Tek doz yeterli olur mu?
Biz yinede dua edelim en en geç zamanda gelsin bebişimiz. İnşallah bu süreç çabucak sağlıkla gçer gider canım
Aynen zamanın var güzelce araştır bencede en önemli konu şu detaylı geri kalan bütün testler hikaye ki doktoru bırak insan olmayan kasaplara denk gelebiliyoruz salak salak insanı korkutmaktan başka bi işe yaramıyolar.bakan kişi radyologmuş ama perinatolog mu iyi olur bilemedim. 3 hafta sonra falan yaptıracağım bir bakayım iyice canım.
Her hakukarda çantada bulundurmak gerekiyor zaten ıslak havluyuda :) inşallah çok rahat huzurlu bebekler olur hepsideMaşallah kuzucuğaaa750 tl çok pahalı bence de :) Ne yapacakmış, ayrıntılı usg de temiz çıkana küçük altın takıyorsa doktor olur deseydin :):) Arkadaşının gittiği yer makul, aşağı yukarı o civarda özellerde.
Maşallah tasuncuk olmuşÇok şükür sağlıklı ya annesi, bir sonrakinde gösterir inşallah yüzünü
Sen nereye gidiyordun normalde? Ayrıntılı usg ye nereye gitmeyi planlıyorsun?
Tabi çocuğun alerjik durumunu vs göz önünde bulundurmak lazım. Ben kızımda hiçbir problem yaşamadım o yüzden ıslak havlu alıp, tuvalet kağıdı ile kurularım yine. Baktım ikizler hassas ben de pamuğa geçerim :) İkizde bakım daha zor dolayısıyla pratik olmak lazım :)
aminnn inşallah kuzumİnsallah cnm Rabbim saglikla kucagimiza almayi nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?