2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
aynen iyice araştırayım baakalım canım çok sağol

Ben yarın amerikan hastahanesinde bir genel cerraha daha gidicem. Benim sanırım son evrede çünkü, belki ameliyat der bilemiyorum. O yüzden yaptıklarım yetersiz şuan bana...
Çok geçmiş olsun ya yeniden, valla çok zor bir şey, alternatif bir şeyler araştırdın mı?

o zaman tanıdıklarını ve yazanları referans alacaksın :) Burası Ankara herşey olabilir yoksa :):) 21. haftada diye hatırlıyorum tetanos aşısını

Hiç bilmiyorum ki canım bütün hemşireler farklı söylüyor bakalim senin hemsire ne dicek
Vurulacaksin dedi ama burdakileri okuyunca en fazla 1 doz vurulmam gerek en iyisi doktora sormak sanirim

Ben eğitim arastırma hastanesinde takipliyim .birde özel hastane vardı yakınımda ultrason cihazı son model olan :) orayada gidiyordum arada ama sansıma doktor cıkmıs .eger devlet hastanesinde istediğim gibi detaylı ve iyi olmazsa buradakı arkadasın dediği uygun fiyatlı yeri bi arastırıp gitmeyi düşündüm

kızlar doktordan geldim kuzucuğum 187 gram olmuş çok şükür 3lü test yaptı 1 ay sonra tekrar gideceğim. bir de detaylı ultrason fiyatı 750 tlymiş nasıl sizce ?
Daha önce yaptırdığım yer 820 dedi, yakinimdaki hastaneler 500 550 dedi, birde tip merkezi 365 tl dedi

Genelde detayliya bakan doktorlar kurum çalışanı olmuyor, benim aradığım yerlerin çoğunda doktor kurum çalışanı değil dışardan geliyor dediler haftada 1 yada 2 gün bakıyorlar sadece ama büyük hastahane ve görüntü merkezlerinde genelde devamlı calisiyorlar.

Yenimahalle eğitim araştırma mı? Sami Ulus? Zekai tahir? hangisi :):) Ben de Ankaradayım

tamam çok teşekkür ederim

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı geçmiyor bir türlü ya o kadar su içiyorum akşamdan beri kasık ağrım var ya.sıkıldım artık bebeklere bişey olacak diye korkuyorum artık

Benim mecburi sezeryan olacak canım oyuzden geçme ihtimali yok ama ins. Senin ozamana kadar geçer...

Ozaman bol bol posalı yiyecekler su daha fazla birde bazı kremlerde ise yarıyor diye duymuştum. Allah yardimcin olsun canim

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı geçmiyor bir türlü ya o kadar su içiyorum akşamdan beri kasık ağrım var ya.sıkıldım artık bebeklere bişey olacak diye korkuyorum artık
Geçmiyor 1.5 aydır denemediğim şey kaldi. Plasentaya mantar enfeksiyonu geçmiyor. Ben oluruna biraktim artik 2 gün iyiysen 1 gün kaçınıyorum feci
Hamilelikte artan hormonlarla da oluyor ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…