2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Evet yüzü tombişti:) çok şükür

Canım benim de ilk hamileliğimde oldu. Zalain fitil verdi belki hafifledi ama geçmedi. Yaz sıcaklarında oturamıyordum bile. Ağustosta doğum oldu. Normal doğdu doğum esnası dr mantar vardı dedim. Dedi ki suyun hepsini temizlenmiştir. Hakikaten rahat ettim iki yıl sonra ikinci doğdu. Bi 4 yıl da o rahat gitti. Sonra yine oldu. Allahtan o dönem uzun sürmedi. Bazı ciltler temizlikle değil hassasiyetle ilgili maalesef mantara müsait oluyor.
Diyebilirim ki sırf mantara çözüm olacaksa bile normal doğum, tercih sebebi olabilir..

Ay inşallah ya bekarken mantar olduğumu bilmem 2 senelik evliyim belki 5 kere olmuştur ama geçiyordu hemen hamilelikte asla kurtulamıyorum ne yaptıysam olmadı bende arkadaşın dediği gibi saldım artık Travazolla hafifletiyorum çok kaşıntı olursa soğuk su o kadar galiba 4 ay daha çekicez yapıcak hiç bişey yok

Canim olabilicek butun tedavi yontemlerini deniyorum ama bazi hemoroid dereceleri ameliyatsiz gecmiyormus. Bu doktoru abim taniyor yani yarin gidecegimi, bakalim ne dicek. Dayan mi dicek, acil ameliyat mi dicek artik yarin gorucem

Aramızda çok da fazla yok sizlerle ama tabi beklenen doğum ay sonuna doğru olunca geride kalıyoruz hafta olarak eee siz böyle ayrintililari paylaşınca hemen yarın benim de gidesim geliyor nasıl hevesleniyorum anlatamam...maşallah hepinize topigimizin minik melekleri hepinize sağlıkla kavuştursun rabbim... bu güzel sağlık dolu müjdeli haberlerin de darısı başıma

Canım çok geçmiş olsun ya inşallah atlatırsınız canını sıkma kasık ağrım vardı derken bu ilk zamanlar yaşadığımız gibi adet sancısı gibi mi

Ayyyy vallahi aynen yaa bende çok hevesliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…