2019 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    250
Kızlar mühendisinoğlu diye bir İnstagram var. Bebeklere dair her ürünü karşılaştırıyor. Çok faydalı. Takip edebilirsiniz.
evet canım bende ona bakıyorum, onun tavsiyelerine göre alacam özellikle banyo malzemelerini, aranızda böyle paylaşım yapan varsa buluşalım instagramda

Canım nereden bakıyorsun elbiselere
Canım ben sefamerve modanisa ve nurtubaya bakıyorum. Ama şunu söyleyebilirim sevamervenin kumaşları çok hoşuma gitmedi. Nurtubada en fazla 42 beden var ama kumaşları Harika indirimi de denk getirmek gerekiyor tabii. Birde burda yerel mağazalara bakıyorum iklim falan var belki bulunduğun yerde vardır
kızlar doktordan geldim kuzucuğum 187 gram olmuş çok şükür 3lü test yaptı 1 ay sonra tekrar gideceğim. bir de detaylı ultrason fiyatı 750 tlymiş nasıl sizce ?
Maşallah canım gözünaydın büyümüş. Bende 300 e yaptıracağım perinataloğa kendi drum aynı zamanda. İstanbuldasın sanırım orası çok pahalı ya
Ayrıntılıyı yaptırdım çok şükür her şey yolunda
383 gr olmuş
Ama biraz inatçı yüzünü göstermedi
Maşallah canım gözünaydın
Maşallah canım gözünaydın

Yok canım Ankara’dayım ama gittiğim hastane pahalı biraz burda yaptırmayacagım

Ben de gaza geldim de şu an benim karnım değil kalcam büyüdü karnimda bişey yok kalça da çatlaklar çıkmaya başladı nerde büyüyor bu çocuk
Canım yapısal valla o senin benim elimizde değil benimde memeler şimdiden böyleyse şişti doğuma yakın ben düşünemiyorum kestircem galiba

Slm kızlar, az önce evde şekerimi ölçtüm.yemekten 4 saat sonra 122 cıktı.bu değer ne açlık nede tokluk değeri.biraz korktum.sabah ac karna yine ölçeceğim .sizce de yuksek degilmi?

Yine de tokluk şekeri değil mi bu? 140 diye biliyorum sınırı..
Yanı, tokluk şekeri olmalı.aclik diyebilmek için 8 -12 Saat birşey yememiş olmak lazimmis. 140 in altında şimdilik ama acaba daha mı yüksekti ölctuğumda düşusemi geçmişti diye korkmaya basladim

İnşallah canimm seninde mi oğlan :))

Evet cnm :)) insallah saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Canım çok geçmiş olsun ya inşallah atlatırsınız canını sıkma kasık ağrım vardı derken bu ilk zamanlar yaşadığımız gibi adet sancısı gibi mi

Adet sancisindan daha farkli cnm oturamiyodum mesela otururken canim.yaniyodu sanmi bisey dusucekmis icimden gibi oluyodu ama hep normal dediler taki detayliya girene kadar

Kızlar bu idrar yolu enfeksiyonu geçiren var mı geçmiyor bir türlü ya o kadar su içiyorum akşamdan beri kasık ağrım var ya.sıkıldım artık bebeklere bişey olacak diye korkuyorum artık
Kızılcık’on çok faydasını gördüm ben. Başında bi kere oldum. Çok şükür bi daha olmdı. İlk hamileliğimde aürekli tekrarlamıştı.

Bende duydum kızılcık ama bulamadık bu mevsimde internette de güvenmedim siz nasıl temin etmiştiniz acaba

Kızlar günaydın çok canım sıkkın. 6 gündür tuvalete çıkmadım. Herşeyi yaptım denenebilicek, hatta dün dulcolax da aldım tık yok. Hemoroidim zaten 2 dakka otursam yakmaya başlıyor(geçen biri patladı ıkınırken). Bugun randevum var ama hamileyim diye aynen geri yollarsa diye korkuyorum. Duydunuz mu etrafınızda benim gbi geçiren?

Bende geçen hafta 5-6 gün yapamadım. Sismisti benimde. Ama bol yeşillik çilek su yemek olarak da sadece çorba fln içtim 2 gün. Kremler beraber faydası oldu. Buna bı çözüm lazım ya inşallah geri yollamaz.

Bende geçen hafta 5-6 gün yapamadım. Sismisti benimde. Ama bol yeşillik çilek su yemek olarak da sadece çorba fln içtim 2 gün. Kremler beraber faydası oldu. Buna bı çözüm lazım ya inşallah geri yollamaz.
Kafayi yemek uzereyim valla:) suan afedersin deli gbi tuvaletim var ama orda tipa var sanki ve zerre cikamiyorum. Belki lavman falan yapar bir de hemoroid ben boyle bisi yasamadim. Bakalim doktor ne dicek canim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…