2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızlar şok markete bebek ihtiyaçları gelecek haberini olsun mama sandalyesi çok hoşuma gitti daha birşey almamışken onu almak istemem de ne bileyim

Kızlar şok markete bebek ihtiyaçları gelecek haberini olsun mama sandalyesi çok hoşuma gitti daha birşey almamışken onu almak istemem de ne bileyim
Valla kuzum bana doğum yapan arkadaşlarım hep dedi ki keşke biraz biraz ek gıda dönemi içinde birşeyler alsaymışız.
Çünkü bebek doğunca bu sefer bez, ıslak mendili, emmiyorsa mama(ki bu başlı başına ayrı külfet) doktor kontrolleri, ilk zamanlar gaz damlası (Aklımda kalan 70-80 TL gibi rakamlardan bahsediliyor ve Kısa süre gidiyor) özel aşıları yani bunun gibi başka masraflar çıkıyor ortaya. Alanlar hep iyi ki almışım dedi kısaca
Yani erken diye düşünme olsun biryerden başlamak gerek. Bende cam rende, kaşık ve mama sandalyesi gibi ihtiyaçları aldım şimdilik

Evet ya. İlk bi görünce insanı cezbediyo. Sonra bakıyorsun hangisi gerekli kullanış alanı ve süresi ne? Çoğu boş çıkıyo. Ama görsel olarak cezbedici işte

Yaa ne güzel. Ben de kaç senedir emekli amcalar gibi yeter artık Muğla tarafına tşınmak istiyorum ben diyip duruyorum. Ciddi ciddi bunu istiyorum. Soğuğu sevmiyorum ve Ankaradayım inşallah bir gün hayalim gerçekleşir

Canim altinda hani destek alacagi bi bolum varya o sandalyenin orasi cikan biseyse al ama cikmiyorsa hic tavsiye etmem cunku ordan destek alip ayaga kalkti arkadasimin oglu ve mama sandalyesinden dustu Allah korusun. Duz inen bi model olsun ayaklari. Ama onun haricinde guzel seyler var gelecek olan

Yaa hakkaten neymiş öyle. Ben küçük kızımda eşime meva koyalım mı cennet bahçesi demekmiş dedim. O zaman doğrudan cennet bahçesi koyalım demişti. Ayyy bizim isim konusu yine tam bir sinir harbi olacak galiba

Bende Bursadayim 6 aydir petek yaniyor 7.aya girdik. Baktigin zaman soguk bi yer bence hava olarak. Ama Muglada petege ihtiyac duyulmuyor mesela

Aynen canım ben sudan çıkmış balık gibiyim ne yapacagimi da bilmiyorum alınır alınır diye diye durduruldum yetti gari almaya başlıcam yaa doğru söylüyorsun ne alsak kar şimdiden

Aynen hala yanıyor bazen kapatsam diyorum ama yok soğuk oluyo. Evde çocuk olunca mecbur yanacak. Ama muğla öyle mi canım missa
Aynen canim mumkun degil kapatılmaz gunes guzelce gelene kadar. Allah korusun hasta olsalar doktorada goturemeyiz

Bizimde yanıyor 1 haftadır gelmiş 130 TL fatura ben çıldırmayayım da kim çıldırsın
İşin kötüsü şimdi şöyle bir bakınca nisan sonuna kadar havayı ısınacak gibi göstermiyor.
Akşamları -1 diyor nisan ayındayız insaf

Eklentiler

• 1E9F5393-6528-4062-A9DE-B58C303B6B7C.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 35

canım çok erken değil mi şeker yüklemesi için?
ben nisan sonu mayıs başı gibi gideceğim. ne kadar geç o kadar iyi. gittiğim 2 doktor da 28. haftada yapılıyor şeker yüklemesi dedi.

Valla ben artik dogalgaz faturasina tepkisizim kuzum alistim koymuyor

Testlerle ilgili olarak bence dinlenebilir.. Ben bu doktoru seviyorum açıklayıcı videoları var hep

Kizlar hastane icin bu uygun olurmu sizce hic bilgim.yok normal lohusa geceliklerine bakiyrm hic hosuma gitmiyor cok inceler penye gibi bez felan kullancaz belli olur ben rahat edemem bunu almaya karar verdim ben
Ben çok beğendim haklısın standart lohusa gecelikleri yapışıyor aşırı iç gösteriyor çoğu çok güzelmişbir tanede önden düğmeli pijama çok kullanışlı,1.5ay önce ablam doğum yaptığında gecelik giydirmedi hemşireler sadrce önden düğmeli pijama dediler alt tarafını kontrol ettikleri için sürekli bi süre üstünü pikeyle örttük,gecelikte olabilir tabi kısa olanları mantıklı

canım çok erken değil mi şeker yüklemesi için?
ben nisan sonu mayıs başı gibi gideceğim. ne kadar geç o kadar iyi. gittiğim 2 doktor da 28. haftada yapılıyor şeker yüklemesi dedi.
Benim ilkinde 24. Haftada yapılmıştı, bunda da son kontrolde doktor 24. Hafta için aç gelin şeker yükleme yapılacak dedi, hiç istemiyorum 2 saat laboratuvarda beklemek, salı günü ayrıntılı ultrasonum var gittiğim zaman sorucam daha geç yaptırabilir miyiz diye, bir ay sonraya da virüsün bitip düzene gireceğini düşünmüyorum çünkü

sor bence de canım
virüs bitmez ama azalmaya geçebilir nihayetinde

Benim de 15inde vardı, 24. Hafta olacaktı ama sanırım 30. Haftaya kadar ertelenebiliyormuş, dr.umla konuşup olabildiğince erteleyeceğim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…