2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Ben şimdiden bebek bezi almayi dusunmedim de süt sağma makinası önceden almak mantıklı mı
Ben ücretsiz izin almama rağmen almıştım ve iyi ki almışım elim ayağım oldu, hastanede bile kullandık. Bebek ilk başlarda ememedi hep sağdım, bazen sağıp uyudum babası verdi biberonla, yara oldu emziremedim sağıp verdim vs, benim çok işime yaradı. Ama alırken indirim vardı aman alayım belki kullanırım diye almıştım iyi ki almışım, indirim bulursanız alın ama manuel almayın kullanımı çok zor elektrikli alın

2 saat sonra detayli randevum var. Bugun bir garibim, hem heyecanli hem stresli. Kimle konussam gitme diyor. Ama 1 ay da oldu, elbet gitmeycek miyim
Önlemlerini al , duanı et git canım . Allahım bu zamanda biz kontrollere korkuyoruz gidemiyoruz millet doğum yapıyor Allah yardımcıları olsun..
Bizim doğumda da bitmiş olsun inşalllah

Önlemlerini al , duanı et git canım . Allahım bu zamanda biz kontrollere korkuyoruz gidemiyoruz millet doğum yapıyor Allah yardımcıları olsun..
Bizim doğumda da bitmiş olsun inşalllah
Evet, insallah hepimiz saglikli hayirlisiyla kucaklarima aliriz bebeklerimizi. Bu günler de gececek insallah.

Kızlar ben sanırım depresyondayım. Aşırı mutsuzum, içimden hep ağlamak geliyor. Bir oğlum var ve 2.de oğlan. Bu çocuğu kabullenemiyor içim, hep kiz olsun istedim çok dua ettim . Ama sonuç erkek. Ve ben bunu sanırım takıntı haline getirdim. Içime laf dinletemiyorum kendime çok kızıyorum. Bi akıl verin nolur

Allahım sağlıkla kucağına almak nasip etsin inşallah. Çok kız diye kendini hazırladı isen ondan böyle bir buhran yaşıyor olabilirsin.
Bebeğinin hareketlerini takip et , nefes egzersizi yaparken nefes al yavaşça verirken seni seviyorum de elin karnında ki yavrun hissetmesinn yaşadığın durumu.
Bence geçici bişey yaşıyorsun . Bi zaman sonra en geç doğumda kucağına alınca düzelir.

Tek diyeceğim şey rabbim evlat acısıyla sınamasın inşallah...
Evladın kızı erkeği yoktur....

Ya manyak adam hayır diyemeyeceğim şeyler getiriyor benim suçum ne iki canlıyım ikiii , iki midem var

Asla yiyemem o satte bilirim yersem anam aglar cunku en gec saat 6 da yemek yerim ondan sonra atistirmalik seyler anca sende soyle yapma bey maffoldum diye ama dunden sonra heralde daha getirmez adamida korkutmussundur

Kesinlikle hep kiz istedim hep kiz bekledim ve 11. Haftadan beri bu durumdayım. Kendime kızıyorum ama bu düşüncelere engel olamiyorumm
Tek diyeceğim şey rabbim evlat acısıyla sınamasın inşallah...
Evladın kızı erkeği yoktur....
Senin durumunu da okudum. Allah korusun Rabbim evlat acısı vermesin kimseye

Bu arada bende Sinan tan dan şuan randevumu oluşturdum.
Sevk kağıdı ile gidebilirmişiz çünkü burada perinatoloji bölümü yok.
Çarşamba günü sabahtan bir aksilik olmazsa Ankara’ya geleceğim.
İzin belgesi işini halletmeye çalışacağım bugün ve yarın.

Canim ben umutluyum senin adına çünkü benim doktorum gitmem gerektiğini söyledi sonuçta keyfi ultrasona girmiyoruz

Canim ben umutluyum senin adına çünkü benim doktorum gitmem gerektiğini söyledi sonuçta keyfi ultrasona girmiyoruz
Aynen canım. Doktor önermiyorum dedi bana ama zaten normalde de sorun görmedikleri zaman direk yönlendirme yapmıyorlar burada. Bugün tekrar sordum galiba için rahat etmeyecek senin sen git dedi Ama tabi özel hastane olduğu için sevk veremiyor. Yarın araştırmadan sevk kağıdımı alacağım.

Bu ara kendime dikkat edeyim hastanelere düşmeyelim diyordum ama sanırım vajinal enfeksiyon yaşıyorum,geceden beri aşırı kaşıntı ve yanma var bana yine doktor yolları gozuktu

Şuan hamilelik hormonlarindan muhtemelen böyle dusunuyorsun,ya da ben öyle olsun istiyorum,her şeyden önce sağlıklı olmasını iste, senin gibi hamile kalmak isteyen binlerce kadın var,ben beşinci tüp bebekle hamile kalabildim, içimdekinin cinsiyetinin zerre kadar önemi yok,yeterki bebeğim sağlıklı olsun benimle olsun.

Ablamda şuan hamile ve onun iki oğlu vardı bu üçüncü de erkek,ablam kız bekliyordu ama bu da erkek oldu,sukrediyor ya hiç cocugum olmasaydı diye.Lutfen sen de karnjndaki bebeğini düşün ve yıllarca istediği halde o bebeğe sahip olamayacakları düşün.

Bu arada bu da içeriği temiz olan bezler
Prima kullanmayı düşünen arkadaşlar en azından pure serisini denerse daha sağlıklı bir seçim yapmış olurlar.
Mühendisinoğlu di mi ben de ordan bi liate çıkarıp şampuan krem vs alacaklat listesi hazırlayıp netten araştırıcam. Hiç çıkamazsak bari hazır olsun.

Çok sevindim. İnşallah güzel güzel izlersin yavrunu güzel haberlerle de gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…