2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Asla yiyemem o satte bilirim yersem anam aglar cunku en gec saat 6 da yemek yerim ondan sonra atistirmalik seyler anca sende soyle yapma bey maffoldum diye ama dunden sonra heralde daha getirmez adamida korkutmussundur
Evet normalde o saatlerde yatmış oluyorduk ana midem baktı hala birşeyler yiyorum “yeter artık beh” dedi ve bulandı
Bu ara kendime dikkat edeyim hastanelere düşmeyelim diyordum ama sanırım vajinal enfeksiyon yaşıyorum,geceden beri aşırı kaşıntı ve yanma var bana yine doktor yolları gozuktu
Geçmiş olsun canım :/ dikkat et su alımına.
Mühendisinoğlu di mi ben de ordan bi liate çıkarıp şampuan krem vs alacaklat listesi hazırlayıp netten araştırıcam. Hiç çıkamazsak bari hazır olsun.
Evet canım
Ben pişik kremi olarak mor desitin aldım. Şampuan olarak baby&me mavi aldım.
Deterjan olarak green clean tercih ettim.
Ama imkanım daha geniş olsaydı direk mustela alırdım sanırım.
sen yap yinede listeni gerçekten insanın en azından neyi nereden alacağını bilmesi bile rahatlık sağlıyor.

Hem hamilelikten, hem de yaşadığımız sıkıntılı süreçten dolayı bunalmanız normal, benim de ilk çocuğum erkek bu kız olacak nasipse, ben de kız olduğunu öğrenince çok korkmuştum, Allahım kızımı nasıl koruyacağım dışarda sapıklar pislikler dolu ya ona zarar gelirse diye ağladım,bildiğin depresyona girdim. Sonra dedim sen ne diyorsun evlat işte insanlar evlada hasret, bu uğurda ne zorluklar çekiyor Allah nasip etti otur dua etsen annesin kendine gel, ardından minik tekmeleri başladı, sonra sımsıkı bağlandım, burda cinsiyeti değişenleri falan okudum nolur değişmesin diye dua ettim:) şimdi kıyafetler bakıyorum, sizin oğlunuz da abisine arkadaş olacak, siz de evin sultanı olacaksınız

Geçen hafta hareketleri göbek deliği çevresinde hissederken birkaç gündür sezeryan dikişimin orada hatta daha da altında hissediyorum pıtır pıtır sürekli orada
Daha uslu olacak derken yanıldım galiba
Dünde babasına bi tekme yapıştırdı oo adam korktu valla nasıl bu kadar hissettim diye, resmen elini Çek anamın karnından der gibiydi çocuum
Kargolarımı bekliyordum bari gelsede çarşamba günü gelip dönmese geri

Ne güzel yazmışsınız, inşallah Rabbim gonlume ferahlık verir.

Kendi doktoruma gidemem ki il dısına gitme izni acılmadan canim
Ben 3 gündür bir büyükşehirden çıkıp diğer büyükşehire geçiyorum. İş için. Sabah durdurup sadece nereye diye soruyorlar. Durdurmadıkları da oluyor tabi. İşe gidiyorum dediğinde bırakıyorlar. Akşam dönerken de aynı şekilde. Nereye? Eve. Peki iyi akşamlar şeklinde bir konuşma oluyor. Yani doktorun randevu kağıdıyla geçebilirsiniz gibi düşünüyorum. Bir kere ikametgah sordular eve dönüşte. Diğerinde de işe giriş belgesi. Aklınızda olsun yani.

Ben de çok aşağıda hissediyorumm. Dün gece yatarken resmen benimle dalga geçti. Göbek deliğimin ordan vuruyor. Ben dokunuyorum. O vuruyor. Dışarıdan bile görünüyordu karnımın yükselip alçalması. Daha çok erken gibi geldi çok şaşırdım bu kadar dışardan görünmesine. İlk gebelik bi de tecrübesizlik de var ama çok güzeldi ya

sağlıklı olsun yeter canım benim de bir oğlum var ikinciyi çok kız istedim hatta araştırmalar yaptım kız olsun diye denedik ama erkek dendi 14. haftada Allah nasip etmedi dedim kabullendim kız olup sağlıklı olacağı ne malum dedim hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah dedim

Yaa yerim şimdi yerleri geniş bi oradalar bi buradalar
Bu haftalardan sonra güçleniyor annesi artık gözükür dışarıdan

kızlar merhaba, benimde birkaç sorum olacak sizlere :)

bebişinizi ilk hissetmeniz kaçıncı haftada oldu ? Ben 20. haftadayım, daha birşey hissetmedim, normalmidir acaba ? benim gibi hissetmeyen varmı daha ? bu konuda biraz moralim bozuluyor hissetmek demek nasıl bir hissiyat, söyleyebilirmisiniz, belki ben hissediyorum ama haberim yoktur

detaylı ultrasona kaçıncı hafta gittiniz veya gideceksiniz ? Ben 21. hafta gitmeyi planlıyorum, geç kalmıyorum degil mi ?

bende bu aralar hep aşağıda hissediyorum ya kasıklarda bi sağdan bi soldan vuruyor sıpa

İnşallah bende gidebilirsem 21+5 olacağım.
21-22 uygun geç değil canım. Hareketleri hissedersin daha vakit var canım herkesin bir olmuyor kimi geç kimi erken hissediyor. Bende ilk tekmeyi hissedene kadar bebek olduğunu anlyamamıştım İçerden bi dalgalanma, gıdıklanma gibi bir his oluyor bebek oynadığında O ilk minik tekme gelsin emin olursun sende

siz ilk kaçıncı haftada hissettiniz acaba ?

siz ilk kaçıncı haftada hissettiniz acaba ?
İlk gebeliğimde 18+5 de hissettim
Bunda 15. Haftada ayırt edebildim. Ama başkalarıyla kıyas yapmayın bir çok önemli kıstas var. 23. Haftaya kadar hissedememek çok normal..

Belki minik kipirtilar oluyordur siz anlamiyorsunuzdur,benim ilk hissetmem al karnımda kıvrılma,çırpınma şeklindeydi,daha sonraları çok minik tekmelerde hissediyorum ama çok düzenli değil,mesela hiç hissetmedigim günlerde oluyor,ilk gebeliklerde yirmi ikinci haftaya kadar sarktigi yazıyor

Kızlar o kadar uzgunum ki bugun size yazdıgım ilcedeki vasat dedigim ozel hastaneye bile gidemiyorum. Birakin detayliyi veya kendi ozeldeki doktoruma gitmeyi danismayi aradim kiz dedi ki hastane cok yogun degisen hic bisey yok nasil gidiyim ki boyle olunca. Buraya toplu tasimasiz gidebilirdim vasat masat ama. Normal muayne tabi detayli falan degil. Detayliyi artik hayal bile edemem

Canım nerede ikamet ediyorsun? İlçe değil de merkeze gitsen olmuyor mu? Çok mu uzak kalıyor :/
Bursaymış :)) Bence il yönünden şanslısın hiç olmadı başka ilçe veya hala dediğim gibi merkeze gitme şansın var. Bir yolu bulunur inşallah, bak bende gidemeyeceğim dedim ama yine bebeğim için risk alıp sabahın köründe kalkıp randevu almaya gidip sevk isteyeceğim o belgemle gidip izin belgesi alacağım. Diğer sabahta tekrar sabahın bir köründe kalkıp yine lanet ankara yoluna düşeceğiz.. Bazı şeyler bebelerimize değer napalım.. Artık takacağız maskemizi, eldivenimizi alacağız dezenfektanımızı düşeceğiz yollara.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…