2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293

Ilk gebeligim 16.haftadan beri bissediyrm ben bende hep derdim nasil farkedicem nasil bisey diye ama anliyorsun beebkmi gazmi yada bağırsak hareketimi belli ediyor kendini ben basta bi iki pıt pıt la hissetmeye basladm

nasıl bir sıkıntı tam anlayamadım yaaa. hastane doluyuz o nedenle kabul etmiyoruz mu dedi ? il merkezine veya başka ilçeye gidemiyormusunuz ? Hangi ilçe bu arada ? üzüldüm yaaa

Ilk gebeligim 16.haftadan beri bissediyrm ben bende hep derdim nasil farkedicem nasil bisey diye ama anliyorsun beebkmi gazmi yada bağırsak hareketimi belli ediyor kendini ben basta bi iki pıt pıt la hissetmeye basladm

yani bazen kasıklarıma bir agrı giriyor gibi oluyor, sanki birşey saplanıyor. ama bu degil zannederim. heyecanla bekliyorum ilk hissetmeyi. anlattıgın kadarıyla başka birşeyle karıştırılmıyor, anlaşılıyor bebişin hareketi oldugu :)

İlk gebeliğimde 18+5 de hissettim
Bunda 15. Haftada ayırt edebildim. Ama başkalarıyla kıyas yapmayın bir çok önemli kıstas var. 23. Haftaya kadar hissedememek çok normal..

yani bazen kasıklarıma bir agrı giriyor gibi oluyor, sanki birşey saplanıyor. ama bu degil zannederim. heyecanla bekliyorum ilk hissetmeyi. anlattıgın kadarıyla başka birşeyle karıştırılmıyor, anlaşılıyor bebişin hareketi oldugu :)

K kelebek1979
A April wind kızlar söyle ki Bursa nın kucuk bir ilcesindeyim. Bursa merkeze kendi arabamiz olmadigi icin gidemiyoruz. Uzakligi umrumda degil aslinda taksiyle gitmek istedim ama taksicilere de bulasma olmus baska illerde kk da okumustum. Aldiklari yolculardan kaynakli o yuzden taksiyide eledim. Arkadaslarimizin arabasi var ama ben esimi riske atmak istemezdim suan baskasi icin, simdi ben kime diyim esin beni gotursun diye. Kim goturucekse o kiside riske gircek sonucta hepsinin colu cocugu var.

Kendi doktorum Yalova da yani baska bir ilde ama 20 dklik mesafe hadi izin alalim valilikten oraya gidelim desek orasida yoğun.

Burdaki vasat dedigim hastaneyide aradim iste randevu veriyoruz dedi ama hamileyim yogunluk nasil dedim yogunluk eskisi gibi devam dedi yogun yani yogun degil diyemem dedi nasil gideyim ki evde 3 yasinda cocugum var ona geçerse

Aynen anlaşılıyor kasık ağrısı bebek büyüdüğü için oluyor ben çok yorulup oturunca hissediyordum daha cok

Bebeği hissediyormusun ? Acillik birseyi yoksa bekle biraz daha bence

Canım taksi ve toplu taşıma araçlarında oturma mesafesi kuralı ve artık maske şartı var. Bir de sürekli dezenfekte ediliyor. Aslında şartlar o kadar da kötü değil he tedirgin olmakta çok çok haklısın ama unutmamak gerek ki kaygı ve streste bağışıklığı düşüren şeylerden.
Ben normalde grip bile olmayan bir insandım bak ayrıntılı işini kafama taka taka belki de son 10 senenin en ağır gribini geçirdim. Nedeni bence kendimi etkilemiş olmamdı.. Payı vardır yani elbet.
Su akar yolu bulunur, kendin için en mantıklı yolu düşün bakalım.
Ben Ankara'ya gidemeseydim bartına gidecektim çünkü orada özel araca sınırlama yoktu. Ama sonra düşündüm, bartına gidip risk alacağıma az dha uğraş ankarayı ayarla. Doktora sordum iznimi aldım bi yolunu buldum gideceğim inşallah. Acele etme sakin kafayla düşün. Bi şekilde kapı açılır..
Yarına hiçbir doktorun randevusu çıkmıyorken az önce tesadüfen randevu açıldı şansıma. İnanabiliyor musun? Hiç bir uğraş sarfetmeden saat 9'a randevu aldım mhrs üzerinden. :) Şans hepimize gülsün inşallah.

2 saat sonra detayli randevum var. Bugun bir garibim, hem heyecanli hem stresli. Kimle konussam gitme diyor. Ama 1 ay da oldu, elbet gitmeycek miyim
Canım ne yaptın gittin mi?
Sana cevap yazacaktım o sıra kendi doktorumla konuşup diğer tarafı ayarlayasıya aklımdan çıkmış.

Hissediyorum ama ası zamanim geldi ası olmadim detayli zamanim geldi ona gidemiyorum yoksa acil durumum yok tabi

Aşı ya saglik ocaginda oaya gidebilirsiniz yogun degildir heralde izin kagidi alip detayliya gidebilirsiniz belki arlssm icin aralik annelerine bktm baska sehre gecmek iicin izin almislar ustlk daha keseyi bile gormemisler onlra izin verdilerse sizede verirler bence

Kızlar bir şey sorucam,ben bebeğimi ayakta gezerken hiç hissetmiyorum,sadece otururken bazen de uzanırken hisseiyirum ama en çok Ötüken hissettiriyor,ayakta gezerken neden hissedemiyorum acaba

Kızlar bir şey sorucam,ben bebeğimi ayakta gezerken hiç hissetmiyorum,sadece otururken bazen de uzanırken hisseiyirum ama en çok Ötüken hissettiriyor,ayakta gezerken neden hissedemiyorum acaba
Çünküüü henüz küçükler :))
7-8. aylarda havada karada suda heryerde herşekilde hissedeceksin. Hatta belki uyurken. Ansızın bi hareketle gözün açılacak. Dur kızım/oğlum bi uyuyayım diyeceksin Kafa atacak dirsek geçirecek her türlü şiddete hzır ol

Oyy Allah'ım bir tekmesi bile dünyaya bedel,kucağıma alırken neler hissedeceğim acaba,bugün çok duygusalim bebegim hareket ettikçe gözlerim doluyor,Allah'ım bekleyen isteyen her kadına nasip etsin inşallah,kuzum hareket etsin de yeterki, uykudan sicratsin beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…