2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Canım Allah bagislarsa benim ikiz oğullarım var 6 yasinda. Şimdi 3. Oğluma hamileyim. Eşim dört erkek kardes benim de ikiz erkek kardeşlerim var. Sülale Y kromozomu dolu anlayacagin verene sukredip sadece sağlık akıl ömür diliyorum Allahtan. Bizim icin neyin hayırlı olduğunu sadece o bilir. Naçizane tavsiyem Şûrâ süresi 49. Ve 50. Ayet meallerini okuman. Sağlıkla kucağımıza almak nasip etsin cumlemize

Arkadaşlar alışveriş yapmak isteyenler için bilgi.
Babymall sitesinde indirim var. Özellikle Kanz ürünlerinde %50 indirim var. Diğer bir çok üründe de tabi. Mağaza güvenli.

Eklentiler

• Screenshot_20200407_022125_com.android.chrome.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 34
  • Screenshot_20200407_022058_com.android.chrome.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 33

Hadi gozun aydin cnm ❤❤ evet biraz mizaci hos degil ayrica nasil ölçemiyor burun kemiğini sacma geldi bizim her detayina bakildi burun kemigine goz cevresine uzunluguna yada dedigin gibi artik gormeye alışık oldukları icin garkli bi semptom gorurlerse inceliyorlar

Günaydın arkadaşlar.. Ay ben çok sabırsızlanmaya basladım. Hemen kızımı dogurayım böğrüme yatırayım ıstiyorum Siz de de öyle mi
Bu arada herkese hayırlı kandiller
Hayirli kandiller canim Az kaldı surda bak 4 ayın bile kalmamis insallah hepimize yavrumuzu saglikla kucagimiza almak nasip olsun.
Bugun ruyamda kızımı gordum teyzeleri oyle tatliydi ki

metEla Çok teşekkür ederiz. Biz de öyle düşündük. Eğer bir sorun olsaydı söylerdi herhalde. Kadın deneyimli 50li yaşlarında bir kadın, sen bana güven, bu gözler her şeyi görüyor diye takılıyor ben 2 kere sorunca.

GKBgkb Evet ilk bebeğimiz olacak. Teşekkür ederiz. Çok heyecanlıyız. :)

A April wind Teşekkür ederiz. Daha alışveriş yapmamıştık. Hem şu anki durum malum, görerek alak istiyorum. Hem de cinsiyeti kesinleşsin diye bekliyordum. Evet, bizce de doktor bir şey görse söylerdi. Bana iyi, iyi dedi. Yazdığı kağıttan okudum, kordonu 3 damarlı falan diye ayrıntılı şeyler yazıyor.

S Sahinys ulasimiz Teşekkür ederiz :) Çok sağ olun.

Ankee Benim bu doktor söylemiyor diye sadece cinsyeti için farklı bir doktordan randevu almıştım. Gittiğimde de bebeğin cinsiyetini öğrenmeye geldik demiştim direkt. Görürsem söylerim tabi demişti ama anlık görür gibi oldum, erkek sanırım. Erkeğe benziyor ama % 100 diyemem dedi. Kordon görmüş herhalde bilemiyorum. Hiç belli olmaz, 2 hafta sonra devlet hastanesindeki detaylı ultrasonum var, pipisini göstermemiş bir erkek çıkabilir yine :)

Zeybltaslan Aslında fena bir kadın değil de, kültür farklı. Burnu için ölçemem dedi, ben daha en başından burnunu görmüştüm sorun yok dedi. Dün de göstermek için uğraştı, pozisyonu uygun değil profil alamıyorum dedi.Ensesini bu hafta ölçemeyiz dedi. İnsanın tek dumak istediği iyi olduğunun söylenmesi. Şu an çöyle içim rahatladı ki sanki renkler bile daha parlak

Gözün aydın çok sevindim benimde yarın detaylı randevum var çok heyecanlıyım inşallah net net görürüz ya. Ali İpeke karar verdim ben kime gitmeye karar verdiniz

Gözün aydın çok sevindim benimde yarın detaylı randevum var çok heyecanlıyım inşallah net net görürüz ya. Ali İpeke karar verdim ben kime gitmeye karar verdiniz
Ben Sinan Tan’a gideceğim. Doktorum önermişti bana önce tereddüt ettim sonra yorumlarına bakınca içime sindi. Başka doktor arayışına girmedim.
Normalde Özgür Derene gidecektim ama 3 hafta önce randevularını kapattığı için gidemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…