Ben Sinan Tan’a gideceğim. Doktorum önermişti bana önce tereddüt ettim sonra yorumlarına bakınca içime sindi. Başka doktor arayışına girmedim.
Normalde Özgür Derene gidecektim ama 3 hafta önce randevularını kapattığı için gidemedim ☺
Ben Sinan Tan’a gideceğim. Doktorum önermişti bana önce tereddüt ettim sonra yorumlarına bakınca içime sindi. Başka doktor arayışına girmedim.
Normalde Özgür Derene gidecektim ama 3 hafta önce randevularını kapattığı için gidemedim ☺
ya çok kötü oldu bu olay
benim de bu hafta 1 aylık kan tahlillerimi yenilemem gerekiyordu artık, 2 ay olacak napıyım
şu ara gidemem.
ama detaylı için hiçbir sıkıntı yok normalde, sadece doktorlar da kendilerini korumak istiyor haklı olarak.
keşke kliniklere gidebilseydik ama ilk klinikler kapandı
Bu arada bebeğin hareketlerini artık sonunda hissedebiliyorum şükür.
ama alta doğru olan hareketlerini hissedebiliyorum ancak.
eşime söylüyorum o kadar para verdik detaylıya tabi ki hissedeceksin diyor
minnoş yavrum yaaa
ya çok kötü oldu bu olay
benim de bu hafta 1 aylık kan tahlillerimi yenilemem gerekiyordu artık, 2 ay olacak napıyım
şu ara gidemem.
ama detaylı için hiçbir sıkıntı yok normalde, sadece doktorlar da kendilerini korumak istiyor haklı olarak.
keşke kliniklere gidebilseydik ama ilk klinikler kapandı
Ay evet ya ben hiç beklemiyordum ama dediğin gibi önce klinikler kapandı ben şok. Nasıl olsa özel klinik diye hafife almadım değil yalan olmasın
Gerçi Özgür deren aynı zamanda Hacettepede profluk yapıyor diye biliyorum, zorunlu hallerden dolayı muayeneye ara vermiş olabilir
her şekilde kötü oldu
Kızlar detaylı ultrasona girdim şimdi bir çok yerine bakıldı ama yaramaz kızım kalbini göstermedi bir türlü, çıktım bende 1saat sonra tekrar bakılacak, 1 saat burda beklemek de çok can sıkıcı,
Her sey yolunda dedi. Hic Turkiye'deki ultrasonlar gibi degildi. Durusunu parmaklarini gosterip kahkaha atti. Organlarina ustun koru bakti. Iyi degil mi dedim. Iyi iyi bir seyi yok dedi. Sevindim ama pek icime sinmiyor kontrolleri ne yalan soyliyim. Cok sukur devlet hastanesinde de ayarlamistim bir randevu. Ensesini, burnunu sordum, ben ilk bastan gormustum onun burnunu hatirliyorum dedi. (Bastan beri bakan ultrason teknikeri farkli bir ultrasonla ve daha uzun bakti) Ensesini bu haftada olcemem dedi. Soyledigim gibi oyle safra kesesi bakacak kivamda organlarini kontrol etmedi. Belki de kendi bakiyodur da bize soylemiyodur sozlu olarak. 20+5 cikti sevindim, 2 gun az olmasi gerekenden. Eskiden bir hafta geriden geliyordu. Son olarak sadece bir kez erkege benziyor denmisti ama 14. haftada. %100 diyemem diye de eklemisti bir doktor. Kendi ultrason doktorum tani su an gittigim ise emin olana kadar soylemem diyordu ve bugun ilk kez soyledi. 5 ayin sonunda hep erkek sandigimiz bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kizimiz oluyor. Hala soktayim.
minnoş yavrum yaaa
minnoş yavrum yaaa
Kızlar detaylı ultrasona girdim şimdi bir çok yerine bakıldı ama yaramaz kızım kalbini göstermedi bir türlü, çıktım bende 1saat sonra tekrar bakılacak, 1 saat burda beklemek de çok can sıkıcı,
canım kız mıydı seninki? kızlar çok hareketli oluyor sanırım.
ben de hareketlerini hissetmiyorum diye çok çok üzülmüştüm, oğlumun miskinliği bir detaylıda işe yaradı
tek hareketi pipisiyle oynayıp şu içmekti
neyse 1 saat de geçer biraz telefonda takıli sonra için rahat ayrılırsın hastaneden
Ay evet ya ben hiç beklemiyordum ama dediğin gibi önce klinikler kapandı ben şok. Nasıl olsa özel klinik diye hafife almadım değil yalan olmasın
Gerçi Özgür deren aynı zamanda Hacettepede profluk yapıyor diye biliyorum, zorunlu hallerden dolayı muayeneye ara vermiş olabilir
her şekilde kötü oldu
ben de aynı şeyi düşünmüştüm 3 hafta önce
en ufak şüphem bile yoktu, o nedenle seni çok iyi anlıyorum.
olsun zamanında git de, özel hastaneye gideceksen çok boş şu an özeller
ben de aynı şeyi düşünmüştüm 3 hafta önce
en ufak şüphem bile yoktu, o nedenle seni çok iyi anlıyorum.
olsun zamanında git de, özel hastaneye gideceksen çok boş şu an özeller
Özeli geçtim araştırma hastanesi bile bomboştu bide tek doktora düşmesine rağmen ilk sıra benimdi zaten, doktor geç gelmesine rağmen benden başka bekleyen bile yoktu
ben de hareketlerini hissetmiyorum diye çok çok üzülmüştüm, oğlumun miskinliği bir detaylıda işe yaradı
neyse 1 saat de geçer biraz telefonda takıli sonra için rahat ayrılırsın hastaneden
bu hafta maximum büyüme gerçekleşecekmiş bakalım
çok heyecanlı, haftada 150 gram diyor.
bu hafta maximum büyüme gerçekleşecekmiş bakalım
çok heyecanlı, haftada 150 gram diyor.
Günaydın gönlünüz ferah tutun inşallah güzel geçer gösterir bebiş kendini dün bende ayrıntılı ultrasona girdim o kadar güzel bi duygu ki bizimki sürekli bi elini kafasına bi elini göbeğine koydu arada bi dua eder gibi ellerini açtı. Bakalım sizin bebiş neler yapacak