2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Çok sevindim canım belgeyi alabildiğinize

ya çok kötü oldu bu olay
benim de bu hafta 1 aylık kan tahlillerimi yenilemem gerekiyordu artık, 2 ay olacak napıyım
şu ara gidemem.
ama detaylı için hiçbir sıkıntı yok normalde, sadece doktorlar da kendilerini korumak istiyor haklı olarak.
keşke kliniklere gidebilseydik ama ilk klinikler kapandı

Çok sevindim canım belgeyi alabildiğinize
Sağol canım hayırlı kandiller
Ay evet ya ben hiç beklemiyordum ama dediğin gibi önce klinikler kapandı ben şok. Nasıl olsa özel klinik diye hafife almadım değil yalan olmasın
Gerçi Özgür deren aynı zamanda Hacettepede profluk yapıyor diye biliyorum, zorunlu hallerden dolayı muayeneye ara vermiş olabilir
her şekilde kötü oldu

Kızlar detaylı ultrasona girdim şimdi bir çok yerine bakıldı ama yaramaz kızım kalbini göstermedi bir türlü, çıktım bende 1saat sonra tekrar bakılacak, 1 saat burda beklemek de çok can sıkıcı,

Gözünaydın canım her şey yolunda gidiyormuş darısı bizlere olsuncinsiyetinizde hayırlı olsun tekrardan

Bende geç hissettim aynen sizin gibi altta yoğun hissediyorum

Kızlar detaylı ultrasona girdim şimdi bir çok yerine bakıldı ama yaramaz kızım kalbini göstermedi bir türlü, çıktım bende 1saat sonra tekrar bakılacak, 1 saat burda beklemek de çok can sıkıcı,

canım kız mıydı seninki? kızlar çok hareketli oluyor sanırım.
ben de hareketlerini hissetmiyorum diye çok çok üzülmüştüm, oğlumun miskinliği bir detaylıda işe yaradı
tek hareketi pipisiyle oynayıp şu içmekti
neyse 1 saat de geçer biraz telefonda takıli sonra için rahat ayrılırsın hastaneden

Bende geç hissettim aynen sizin gibi altta yoğun hissediyorum

bu hafta maximum büyüme gerçekleşecekmiş bakalım
çok heyecanlı, haftada 150 gram diyor.

ben de aynı şeyi düşünmüştüm 3 hafta önce
en ufak şüphem bile yoktu, o nedenle seni çok iyi anlıyorum.
olsun zamanında git de, özel hastaneye gideceksen çok boş şu an özeller

ben de aynı şeyi düşünmüştüm 3 hafta önce
en ufak şüphem bile yoktu, o nedenle seni çok iyi anlıyorum.
olsun zamanında git de, özel hastaneye gideceksen çok boş şu an özeller
Özeli geçtim araştırma hastanesi bile bomboştu bide tek doktora düşmesine rağmen ilk sıra benimdi zaten, doktor geç gelmesine rağmen benden başka bekleyen bile yoktu

Evet canım kız hiç yerinde durmuyor, oğlum da hareketliydi ama yarım saatte bitirmiştik. bu bambaşka heryere döndü bi doktorun istediği yöne dönmedi

Biz haftada kaç gram alcaz o zaman acaba

Günaydın kızlar hayırlı kandiller benim de bugün detaylı var inşallah iyi geçer daha sabah aksilik yaşadım araba konusunda hakkımızda hayırlısı
Günaydın gönlünüz ferah tutun inşallah güzel geçer gösterir bebiş kendini dün bende ayrıntılı ultrasona girdim o kadar güzel bi duygu ki bizimki sürekli bi elini kafasına bi elini göbeğine koydu arada bi dua eder gibi ellerini açtı. Bakalım sizin bebiş neler yapacak

Günaydın Canlar ..
Detaylı sonucu güzel çıkan arkadaşlar gözünüz aydın..Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.. Darısı bizim sonuçlara

Detaylıya girecek canlar sizlere de bol şans diliyorum.Güzel haberlerle dönün inşallah

A April wind gözün aydın canım sağlıkla gidin sağlıkla dönün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…