2020 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin / Bebeklerinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    293
Kızıma bunları aldım dün. Emzik trendyoldan aldım. Diğerleri Minicity.
Minicity de 2 al 1 öde kampanyası var. Arılı takımı aldım mesela zebralı olan bedavaya gelmiş oldu
Canim bu site guvenli mi peki biliyor musun?

Ay benimde yarin sabah 10 da bende detayliya gideceğim. Canları sağ olsun önemli olan o

Benim esim şokta çalışıyor o yüzden herşeyi ayirttim
AA şanslısın, oranın ıslak mendilinin ve bezinin de içeriği temiz sanırım mutlaka dene o zaman. Ulaşımın çok kolay olur indirimde kaçırmazsın

Her sey yolunda dedi. Hic Turkiye'deki ultrasonlar gibi degildi. Durusunu parmaklarini gosterip kahkaha atti. Organlarina ustun koru bakti. Iyi degil mi dedim. Iyi iyi bir seyi yok dedi. Sevindim ama pek icime sinmiyor kontrolleri ne yalan soyliyim. Cok sukur devlet hastanesinde de ayarlamistim bir randevu. Ensesini, burnunu sordum, ben ilk bastan gormustum onun burnunu hatirliyorum dedi. (Bastan beri bakan ultrason teknikeri farkli bir ultrasonla ve daha uzun bakti) Ensesini bu haftada olcemem dedi. Soyledigim gibi oyle safra kesesi bakacak kivamda organlarini kontrol etmedi. Belki de kendi bakiyodur da bize soylemiyodur sozlu olarak. 20+5 cikti sevindim, 2 gun az olmasi gerekenden. Eskiden bir hafta geriden geliyordu. Son olarak sadece bir kez erkege benziyor denmisti ama 14. haftada. %100 diyemem diye de eklemisti bir doktor. Kendi ultrason doktorum tani su an gittigim ise emin olana kadar soylemem diyordu ve bugun ilk kez soyledi. 5 ayin sonunda hep erkek sandigimiz bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kizimiz oluyor. Hala soktayim.

Gözün aydın bi aksilik görse söylerdi bence için rahat olsun. Erkek beklerken kız olması.. Daha büyük bir sürpriz olamaz. Gerçi benim kardeşim ultrasonda hiç göstermemişti doktor da kıza benziyo demişti de doğunca erkek olduğunu gördük

Hayırlı olsun canım, ilk bebek miydi ne kadar sürpriz olmuş size

Söylemese bile tek tek, bir sorun görse mutlaka söylerdi
Türkiye ile yurtdışının muayene konusunda Farklı olduğunu hep söylerler zaten, oranın normali oymuştur takılma hiç
sevindim güzel geçmesine, gözün Aydın çiçeğim
Bir de cinsiyet kesinleşmiş biraz da değişmiş ay almış mıydın birşeyler sen, hiç hatırlayamadım da birden?

Valla canım burda alanlar vardı. Bende o şekilde gördüm. W. App dan falan yazınca hemen dönüş sağlıyorlar. Kapıda ödemesi de var. Ama ben ödedim niye öle yaptıysam
Ben de internetten sipariş verdim o siteden, bakalım sorun çıkacak mi? Ama yurt genelinde mağazaları da var ona güvendim ben

Tebrikler

Iyi akşamlar kızlar, detaylıya 20+5te gitmeyi düşünüyorum erken mi sizce?

aaaa ben sonunu okumamışım yaaa
ne güzel bir sürpriz olmuş yaa, bizimki hala pipili... dünya para verdim detaylıya yok hala pipili hala pipili
hatta detaylıya gittiğimde adam bu arada erkek bile demedi direk bak gördün mü pipisiyle oynuyor dedi, 12. haftadan beri bildi doktorum, ki tamamen emin olamam ama bişeyler görüyorum dediydi o zaman hemen de görmüş

ben de 20+4 te gireceğim. Doktorum 20den sonra girebilirsin demişti. Sorun olmaz bence...
Inşallah, 6 haftadır görmedim 2 hafta daha beklemek çok zor geliyor...

Kızlar bir şey sorucam,ben bebeğimi ayakta gezerken hiç hissetmiyorum,sadece otururken bazen de uzanırken hisseiyirum ama en çok Ötüken hissettiriyor,ayakta gezerken neden hissedemiyorum acaba
Gezerek hissetmek zor oluyor , bir anda altına ağırlık veriyor yani bnde öyle oluyor bu ara özellikle çok altta hissediyorum bu nedenle ayakta hissedince bi anda sıkışmışım gbi orayı tutasım geliyor

Son düzenleme:
Aynen ne yazık ki bizde de öyle olacak. Baba kızına bakıcak ben tek giricem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…