Aminbende aynı şeyi hayal etmiştim ama kızımı götüremeyeceğim annanesine bırakıp eşimle gidicez perşembe günü güzel haberler alalım inşallah
Canim bu site guvenli mi peki biliyor musun?Kızıma bunları aldım dün. Emzik trendyoldan aldım. Diğerleri Minicity.
Minicity de 2 al 1 öde kampanyası var. Arılı takımı aldım mesela zebralı olan bedavaya gelmiş oldu
Ay benimde yarin sabah 10 da bende detayliya gideceğim. Canları sağ olsun önemli olan oBenim de yarın detaylı usg, ama eşim gelemeyecek evde oğlumla beni bekleyecekler, oysa ailecek gider bebişi izleriz oğlum da kardeşiyle tanışır diye hayal kurmuştumsağlık olsun bebekler sağlıklı olsun da fotoğraflarıyla yetinecekler artık
AA şanslısın, oranın ıslak mendilinin ve bezinin de içeriği temiz sanırım mutlaka dene o zaman. Ulaşımın çok kolay olur indirimde kaçırmazsınBenim esim şokta çalışıyor o yüzden herşeyi ayirttim
Gözün aydınHer sey yolunda dedi. Hic Turkiye'deki ultrasonlar gibi degildi. Durusunu parmaklarini gosterip kahkaha atti. Organlarina ustun koru bakti. Iyi degil mi dedim. Iyi iyi bir seyi yok dedi. Sevindim ama pek icime sinmiyor kontrolleri ne yalan soyliyim. Cok sukur devlet hastanesinde de ayarlamistim bir randevu. Ensesini, burnunu sordum, ben ilk bastan gormustum onun burnunu hatirliyorum dedi. (Bastan beri bakan ultrason teknikeri farkli bir ultrasonla ve daha uzun bakti) Ensesini bu haftada olcemem dedi. Soyledigim gibi oyle safra kesesi bakacak kivamda organlarini kontrol etmedi. Belki de kendi bakiyodur da bize soylemiyodur sozlu olarak. 20+5 cikti sevindim, 2 gun az olmasi gerekenden. Eskiden bir hafta geriden geliyordu. Son olarak sadece bir kez erkege benziyor denmisti ama 14. haftada. %100 diyemem diye de eklemisti bir doktor. Kendi ultrason doktorum tani su an gittigim ise emin olana kadar soylemem diyordu ve bugun ilk kez soyledi. 5 ayin sonunda hep erkek sandigimiz bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kizimiz oluyor. Hala soktayim.
Her sey yolunda dedi. Hic Turkiye'deki ultrasonlar gibi degildi. Durusunu parmaklarini gosterip kahkaha atti. Organlarina ustun koru bakti. Iyi degil mi dedim. Iyi iyi bir seyi yok dedi. Sevindim ama pek icime sinmiyor kontrolleri ne yalan soyliyim. Cok sukur devlet hastanesinde de ayarlamistim bir randevu. Ensesini, burnunu sordum, ben ilk bastan gormustum onun burnunu hatirliyorum dedi. (Bastan beri bakan ultrason teknikeri farkli bir ultrasonla ve daha uzun bakti) Ensesini bu haftada olcemem dedi. Soyledigim gibi oyle safra kesesi bakacak kivamda organlarini kontrol etmedi. Belki de kendi bakiyodur da bize soylemiyodur sozlu olarak. 20+5 cikti sevindim, 2 gun az olmasi gerekenden. Eskiden bir hafta geriden geliyordu. Son olarak sadece bir kez erkege benziyor denmisti ama 14. haftada. %100 diyemem diye de eklemisti bir doktor. Kendi ultrason doktorum tani su an gittigim ise emin olana kadar soylemem diyordu ve bugun ilk kez soyledi. 5 ayin sonunda hep erkek sandigimiz bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kizimiz oluyor. Hala soktayim.
Söylemese bile tek tek, bir sorun görse mutlaka söylerdiHer sey yolunda dedi. Hic Turkiye'deki ultrasonlar gibi degildi. Durusunu parmaklarini gosterip kahkaha atti. Organlarina ustun koru bakti. Iyi degil mi dedim. Iyi iyi bir seyi yok dedi. Sevindim ama pek icime sinmiyor kontrolleri ne yalan soyliyim. Cok sukur devlet hastanesinde de ayarlamistim bir randevu. Ensesini, burnunu sordum, ben ilk bastan gormustum onun burnunu hatirliyorum dedi. (Bastan beri bakan ultrason teknikeri farkli bir ultrasonla ve daha uzun bakti) Ensesini bu haftada olcemem dedi. Soyledigim gibi oyle safra kesesi bakacak kivamda organlarini kontrol etmedi. Belki de kendi bakiyodur da bize soylemiyodur sozlu olarak. 20+5 cikti sevindim, 2 gun az olmasi gerekenden. Eskiden bir hafta geriden geliyordu. Son olarak sadece bir kez erkege benziyor denmisti ama 14. haftada. %100 diyemem diye de eklemisti bir doktor. Kendi ultrason doktorum tani su an gittigim ise emin olana kadar soylemem diyordu ve bugun ilk kez soyledi. 5 ayin sonunda hep erkek sandigimiz bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kizimiz oluyor. Hala soktayim.
Valla canım burda alanlar vardı. Bende o şekilde gördüm. W. App dan falan yazınca hemen dönüş sağlıyorlar. Kapıda ödemesi de var. Ama ben ödedim niye öle yaptıysamCanim bu site guvenli mi peki biliyor musun?
Ben de internetten sipariş verdim o siteden, bakalım sorun çıkacak mi? Ama yurt genelinde mağazaları da var ona güvendim benValla canım burda alanlar vardı. Bende o şekilde gördüm. W. App dan falan yazınca hemen dönüş sağlıyorlar. Kapıda ödemesi de var. Ama ben ödedim niye öle yaptıysam
TebriklerHer sey yolunda dedi. Hic Turkiye'deki ultrasonlar gibi degildi. Durusunu parmaklarini gosterip kahkaha atti. Organlarina ustun koru bakti. Iyi degil mi dedim. Iyi iyi bir seyi yok dedi. Sevindim ama pek icime sinmiyor kontrolleri ne yalan soyliyim. Cok sukur devlet hastanesinde de ayarlamistim bir randevu. Ensesini, burnunu sordum, ben ilk bastan gormustum onun burnunu hatirliyorum dedi. (Bastan beri bakan ultrason teknikeri farkli bir ultrasonla ve daha uzun bakti) Ensesini bu haftada olcemem dedi. Soyledigim gibi oyle safra kesesi bakacak kivamda organlarini kontrol etmedi. Belki de kendi bakiyodur da bize soylemiyodur sozlu olarak. 20+5 cikti sevindim, 2 gun az olmasi gerekenden. Eskiden bir hafta geriden geliyordu. Son olarak sadece bir kez erkege benziyor denmisti ama 14. haftada. %100 diyemem diye de eklemisti bir doktor. Kendi ultrason doktorum tani su an gittigim ise emin olana kadar soylemem diyordu ve bugun ilk kez soyledi. 5 ayin sonunda hep erkek sandigimiz bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kizimiz oluyor. Hala soktayim.
ben de 20+4 te gireceğim. Doktorum 20den sonra girebilirsin demişti. Sorun olmaz bence...Iyi akşamlar kızlar, detaylıya 20+5te gitmeyi düşünüyorum erken mi sizce?
Her sey yolunda dedi. Hic Turkiye'deki ultrasonlar gibi degildi. Durusunu parmaklarini gosterip kahkaha atti. Organlarina ustun koru bakti. Iyi degil mi dedim. Iyi iyi bir seyi yok dedi. Sevindim ama pek icime sinmiyor kontrolleri ne yalan soyliyim. Cok sukur devlet hastanesinde de ayarlamistim bir randevu. Ensesini, burnunu sordum, ben ilk bastan gormustum onun burnunu hatirliyorum dedi. (Bastan beri bakan ultrason teknikeri farkli bir ultrasonla ve daha uzun bakti) Ensesini bu haftada olcemem dedi. Soyledigim gibi oyle safra kesesi bakacak kivamda organlarini kontrol etmedi. Belki de kendi bakiyodur da bize soylemiyodur sozlu olarak. 20+5 cikti sevindim, 2 gun az olmasi gerekenden. Eskiden bir hafta geriden geliyordu. Son olarak sadece bir kez erkege benziyor denmisti ama 14. haftada. %100 diyemem diye de eklemisti bir doktor. Kendi ultrason doktorum tani su an gittigim ise emin olana kadar soylemem diyordu ve bugun ilk kez soyledi. 5 ayin sonunda hep erkek sandigimiz bebegimizin kiz oldugunu ogrendik. Kizimiz oluyor. Hala soktayim.
Inşallah, 6 haftadır görmedim 2 hafta daha beklemek çok zor geliyor...ben de 20+4 te gireceğim. Doktorum 20den sonra girebilirsin demişti. Sorun olmaz bence...
Iyi akşamlar kızlar, detaylıya 20+5te gitmeyi düşünüyorum erken mi sizce?
Erken degil canim guzel bi zamanIyi akşamlar kızlar, detaylıya 20+5te gitmeyi düşünüyorum erken mi sizce?
Gezerek hissetmek zor oluyor , bir anda altına ağırlık veriyor yani bnde öyle oluyor bu ara özellikle çok altta hissediyorum bu nedenle ayakta hissedince bi anda sıkışmışım gbi orayı tutasım geliyorKızlar bir şey sorucam,ben bebeğimi ayakta gezerken hiç hissetmiyorum,sadece otururken bazen de uzanırken hisseiyirum ama en çok Ötüken hissettiriyor,ayakta gezerken neden hissedemiyorum acaba
Aynen ne yazık ki bizde de öyle olacak. Baba kızına bakıcak ben tek giricem.Benim de yarın detaylı usg, ama eşim gelemeyecek evde oğlumla beni bekleyecekler, oysa ailecek gider bebişi izleriz oğlum da kardeşiyle tanışır diye hayal kurmuştumsağlık olsun bebekler sağlıklı olsun da fotoğraflarıyla yetinecekler artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?